Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Harukaze, casting creme gloss е безамонячна и не е препоръчително да се смесва с обикновен окислител,доколкото знам.Останалите бои можеш да смесиш с какъвто и да е окислител,но защо искаш 12% за тъмно рус цвят? newsm78 newsm78 newsm78 Излишно ще гориш косата според мен,особено ако искаш да мажеш и дължини.На увредена коса никакъв цвят не стои добре.Lady Brinne е права,за това ,че цветовете се получават по-тъмни от показаното и аз имам същите наблюдения.

# 452
Barbi70,много си сладка и русото сташно ти отива,но според мен дължините ти са леко увредени и една промяна на цвета ще ги дехидратира и накъса допълнително.За розово русото сме коментирали по-назад в същата тема.Много модерен този цвят изведнъж стана и стана ясно,че половината форум копира от въпросната чалгаджийка,на която пък всичко стои толкова евтино Sick Sick Sick.Взех,че намразих цвета,който преди нея харесвах толкова много.

# 453
Harukaze , и моето мнение е същото . Peace  Защо 12% за ниво 5-6 ?
Ако естествената ти коса е 3 - ка с 9% ще изсветли до 6-ца. И тъй като разбирам , че дължините ти са вече боядисвани , с повече от 9% не ти препоръчвам да ги третираш. Ако можеш боядисай първо дължините , след това корените (защото боядисаната коса по-трудно изсветлява от естествената).
Опитай първо на един вътрешен кичур и след това действай.

# 454
Момичета, ако давате линкове към Кюн то нека не е на лични, а тук в темата. Peace

# 455
12% имам на разположение в доста голямо количество. Искам дя съм сигурна, че ще се получи точно този цвят. Но за цвета не сигурна в нивата. Много зависи на каква светлина се гледа косата.

# 456
Здравейте аз съм нова в форума.Габи приятно ми е .Блондинка съм от от 5 години https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/206322_33 … _1594780990_n.jpg
 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/69571_351 … 9_890953277_n.jpg
но сега искам да си променя цвета на косата с ето този           https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/540556_10 … _1076523805_n.jpg
   https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534371_10 … _1535213996_n.jpg не ходя на фризьор от около 6 години сама се боядисвам и постригвам .Моля препоръчайте ми боя и какъв е точно този цвят.Благодаря Ви .Ето и една снимка с дълга коса https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/246646_16 … 7440_292210_n.jpg Започвам да чета форума .Момичета вие сте ми надеждата.Чакам отговорите Ви с нетърпение. Успешен ден

Ето точно този цвят се  опитвам да постигна от една година поне, и не ми се получава и това е....сега съм светло перлено русо но е далече от това което е Андреа.....Наистина ако някой който има този цвят на главата си,бързо да каже тайната на цвета Hug

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 19:19 от * Sandra *

# 457
Barbi70,много си сладка и русото сташно ти отива,но според мен дължините ти са леко увредени и една промяна на цвета ще ги дехидратира и накъса допълнително.За розово русото сме коментирали по-назад в същата тема.Много модерен този цвят изведнъж стана и стана ясно,че половината форум копира от въпросната чалгаджийка,на която пък всичко стои толкова евтино Sick Sick Sick.Взех,че намразих цвета,който преди нея харесвах толкова много.
Peace Peace

# 458
На мен лично цвета не ми харесва, но знам едно момиче, което инцидентно ходи с такъв преди време. Обезцвети си косата и след това започна да я боядисва в червено. Боята все падаше и се получаваше същия цвят като от снимката. Не е от най - разумните начини, но все пак е нещо.
И понеже винаги се получава, че изкарвам цвета ми по - тъмен отколкото е ето 2 снимки на слънчева светлина. Не знам дали правилно съм преценила тоновете.

# 459
На моята която е професионална и доста светло русо си пише 1:1 .
Много странно  newsm78 Коя е боята? Може да е много светло русо, но да не е суперизсветляваща боята

колестон 99/0

# 460
Много моля, препоръчайте ми марка боя - не съм се боядисвала до сега, но вече имам бели косми и доста се забелязват. Ще се боядисвам в домашни условия и трябва да се използва лесно, а и да не уврежда косата. Предполагам, че не трябва да обезцветявам цялата коса... или трябва? Цвета ми е тъмен лешник или светъл кестен, ако това има значение. Бих предпочела боята да има, ако е възможно меден нюанс, но съм склонна да се боядисам и в същия , моя си цвят.

# 461
Зависи колко бяла коса имаш, ако е малко на твое място не бих се боядисвала изцяло, а само бих си сложила кичури. Кичурите до голяма степен прикриват побелялата коса.

# 462
Не ми е много бялата коса, но се забелязва, ако е вързана - съвсем. Няколко косъма са, но не изглежда добре, затова и мислех да се боядисам в естествения си цвят или близък до него. Кичурите ми се струва изискват постоянна поддръжка, а и не мисля, че ми подхождат.

# 463
ако са толкова малко по добре не се боядисвай изобщо Simple Smile лично мен не биха ме притеснили 10-15 косъма.
Почнеш ли да се боядисваш и побеляваш с 100км в час Wink

# 464
Благодаря ти за съвета Simple Smile Наистина има ли връзка дали се боядисваш и скоростта на побеляване на косата?

Общи условия

Активация на акаунт