Сватосване

• 3 091
  • 21
  •   1
Отговори

Четох темата "Как се запознахте с татковците" и ми стана едно такова сладникаво в устата, чак лига ми потече. Гледам, че интернет запознанствата са втората тенденция след ученическата любов, та... Гледам и не мога да повярвам - не откривам нито една тема за сватосване по форумски в този женски свят. Дали женската природа се е изменила, дали защото тук е всичко щастливо потънало в семейна рутина - не знам. Но в такива моменти евентуални бъдещи татковци като мен са длъжни да преборят такава несправедливост.  baby_neutral Rolling Eyes Embarassed Laughing Grinning

Темата не смятам да е персонална само за мен, а за всеки, независимо от пола, който смята, че разполага с време и желание за осъществяване на комуникация с друг, който разполага със същото.  Drunk

Не препоръчвам да се прилагат снимки или повече информация от необходимото в темата на първо време, за да не я правим като каталог и да я запазим дискретна и компактна. Призовавам за грамотност, добри нрави и толерантност Peace

И така, себе си мога да се представя като един приятен 25 годишен международно непризнат принц от царство София който търси кореспонденция с интересни принцеси и си чака Личното Съобщение, закрепено за крачето на форумния пощенски гълъб.  Hug  Outta Joint Mr. Green

Вие сте  smile3560

# 1
  • out of space
Каква смела тема, браво!  Grinning

Джапанките са много оригинални, искам такива  Simple Smile

# 2
  • София
За какво е темата? Искаш да те сваляме ли?  Mr. Green

# 3
За какво е темата? Искаш да те сваляме ли?  Mr. Green

Peace  Точно! Най-вероятно за повишаване на пониженото наскоро самочувствие.  Crazy
А джапанките подсказват последващото многото ЛС бягство.   Sick

# 4
Анджали, мисля, че ме бъркаш с някой твой приятел, но мерси, че така самарянски грижиш за самочувствието ми   Mr. Green
ляля, тя темата си е добре описана, а ти се закачаш риторично тук, а трябваше да ми напишеш ЛС, сега как да ти отговоря така  Embarassed :

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 10:39 от Grimm

# 5
Миличък, никого не бъркам аз.  Wink    Heart Eyes    Ти си симпатичен, що да предполагам за теб неща, които не биха се вместили в твоя профил - форумски или реален?!   Hug    Heart Eyes
Просто си получих няколко урока в тоя форум, та сега вече знам. И ако ме караш да се сетя за някого, то това е ТЯ - съфорумка, която ми направи впечатление именно с начина, по който възприемаше джапанките.   Peace

# 6
Гледам и не мога да повярвам - не откривам нито една тема за сватосване по форумски в този женски свят.
Как да не откриваш теми, те всички са такива.  Mr. Green

# 7
  • Galaxy 13197853088
Имам балдъза в София ...
прати ТТ данни да видим дали ставаш.

# 8
Когато бях млада имаше новооткрити агенции за запознанства.Дават ти въпросник какъв си и какво очакваш от партньора.Попълваш и тестове за какъв характер имаш.После уж професионални сватовници ти намираха най-подходящия партньор.Правеха и купони за запознанства по групи.Беше нещо ново и модерно и ние с една приятелка се записахме от любопитство.
Ако знаеш с какви екземпляри се запознах!Като почнеш от пълни задръстеняци и свършиш с пълни извратеняци!А после няма отърване ,като ти се лепнат!

Може да съм старомодна,но интернет сватосването ми се вижда рисковано.
Младеж,пишеш интелигентно,имаш чувство за хумор....
Ако някое момиче ти пише на ЛС нямали да си зададеш въпроса:Аджаба,тя по какви причини е самотна?

# 9
Имам балдъза в София ...
прати ТТ данни да видим дали ставаш.
То не трябва ли тя да го одобри?
Тя затова ли е самотна,защото ти никой не одобряваш? Laughing

# 10
Ако някое момиче ти пише на ЛС нямали да си зададеш въпроса:Аджаба,тя по какви причини е самотна?

Колко тъжно...  Cry

Права си Руми, но не е ли по същата причина желанието на Grimm да получава ЛС?  newsm78
Аз лично правя огромна разлика между "сам/а" и "самотен/на"  newsm78

# 11
  • София
Ако бях на 25, може би щях да ти пиша на лични Simple Smile Грамотен, интелигентен, че и романтичен.
Какво стана с букета, не върза ли?

# 12
Аз лично правя огромна разлика между "сам/а" и "самотен/на"  newsm78
Аз също правя разлика.То може да си имаш някой,но да търсиш друг,защото не те удовлетворява.
А това от интернет пространството как ще разбереш?

# 13
  • София
Аз също правя разлика.То може да си имаш някой,но да търсиш друг,защото не те удовлетворява.
А това от интернет пространството как ще разбереш?
[/b]

Лесно - не е написал каква кола кара, колко имота притежава и колко висок става като стъпи на потфейла си...  Laughing

# 14
Темата ... за всеки, независимо от пола, който смята, че разполага с време и желание за осъществяване на комуникация с друг, който разполага със същото.  Drunk

Руми, това е отговорът. Дали сама или самотна, когато се получава приятна комуникация, е повече от хубаво...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт