Четох темата "Как се запознахте с татковците" и ми стана едно такова сладникаво в устата, чак лига ми потече. Гледам, че интернет запознанствата са втората тенденция след ученическата любов, та... Гледам и не мога да повярвам - не откривам нито една тема за сватосване по форумски в този женски свят. Дали женската природа се е изменила, дали защото тук е всичко щастливо потънало в семейна рутина - не знам. Но в такива моменти евентуални бъдещи татковци като мен са длъжни да преборят такава несправедливост.

Темата не смятам да е персонална само за мен, а за всеки, независимо от пола, който смята, че разполага с време и желание за осъществяване на комуникация с друг, който разполага със същото.

Не препоръчвам да се прилагат снимки или повече информация от необходимото в темата на първо време, за да не я правим като каталог и да я запазим дискретна и компактна. Призовавам за грамотност, добри нрави и толерантност

И така, себе си мога да се представя като един приятен 25 годишен международно непризнат принц от царство София който търси кореспонденция с интересни принцеси и си чака Личното Съобщение, закрепено за крачето на форумния пощенски гълъб.

Вие сте