Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 210
  • 917
  •   1
Отговори
# 420
Има и самостоятелна,аз бях сама в стаята  Peace

# 421
Благодаря за отговорите. Ще се доверя на клиниката и да видим резултата  Whistling

# 422
Дали са ти изчерпателна информация, няма да се повтарям. Аз също съм доволна. Сестрите непрекъснато ми мереха кръвното и температурата. Любезни са дори санитарките.

# 423
Забравих да  попитам по принцип  след раждане секцио до  колко време след това ти дават бебето и също може ли да ме посетят семейството ми в клиниката и да видят бебето?

# 424
На следващия ден ти дават бебето. Със семейството си можеш да се виждаш на кафето, те могат да видят бебето само на вратата за малко. Предполагам щом си секцио, докато все още не можеш да ставаш ще пуснат мъжът ти, но след това вече не.

# 425
  • Пловдив
Здравейте.
Изчетох темата,беше ми много полезна. Но искам да попитам за д-р Динко Мандов- дали изражда в Торакс или съм се объркала?
И още нещо -повечето, които са писали в темата, са родили секцио,много малко срещнах коментари за нормално раждане. Аз родих първото си дете нормално и ако не се наложи бих искала и сега да е така. И се надявам лекарите от Торакс да не убеждават за секцио. Ако има повече мами,родили нормално в Торакс, нека да пишат.

# 426
  • Майна Сити
Аз бях нормално, никой не ме е убеждавал да съм секцио. Даже докторът ми беше ЗА нормалното раждане, само при спешен случай щяха да ме режат. Но не бях при Мандов (по мое време работеше в Торакс, 2014г), а при доктор Стратев.

# 427
Мисля, че Мандов още е там. А за раждането и мен никой не ме е убеждавал да бъде секцио.

# 428
Родих нормално там, първото ми раждане във ВМИ също беше нормално. Ин витро и рискова бременност беше, но никой не ме е убеждавал за секцио.

# 429
  • Пловдив
Благодаря ви за бързите отговори. След подробно четене мисля,че ще избера д-р Стратев за следенето на бременността ми, коментарите за него са доста добри. Сега съм по-спокойна като прегледах цялата тема виждам, че отношението в Торакс е на ниво. Иначе имам не много добри спомени от предишното раждане в държавна болница.
Все пак, ако някой се е следил или родил при д-р Мандов, да пише, защото една позната ми го препоръча.

# 430
Смятам, че няма да сбъркаш, ако избереш Торакс. Преди да родя много хора ме обеждаваха, че няма смисъл да раждам в частна болница, но и за секунда не съм съжалила, че родих в такава. За доктор Мандов нямам кой знае какво мнение, понеже съм го виждала само на визитации (ако говорим за един и същ, но мисля, че така се казваше).  А при Стратев съм ходила веднъж, но съм много впечатлена. Изключително внимателен и обяснява много добре.
Дано съм ти била полезна, защото и аз бях неориентирана и ми беше много притеснено. Успех!

# 431
Днес бях на преглед в Торакс при д-р Паскалева и останах с много добро впечатление от клиниката, докторите и отношението. Също и от условията, които според мен са доста добри. Насрочихме дата за приемане и за раждане секцио, та моя въпрос е за упойката. Говорих с анестезиолог и ми препоръчва спинална упойка, но аз си мисля за пълна. Какво вие мнението и според вас кои е по-добрият вариант за упойка при раждане секцио?

# 432
Aз бях спешно секцио с пълнa упойкa ... и не ти я препоръчвaм! Много трудно излязох от упокйкaтa, бях в някaкво шоково състояние и не можех дa си поемa въздух много време. Не искaм дa те плaшa, просто споделям  Peace всеки оргaнизъм е рaзличен, но никогa не бих избрaлa доброволно пълнa упойкa. Инaче всички в клиникaтa сa стрaхотни, можеш дa им се довериш изцяло.
Всичко дa мине по нaй-добрия зa теб нaчин ти желaя  bouquet

# 433
Имам две раждания.Категорично съм ЗА спиналната упойка  bouquet

# 434
Аз раждах нормално и не мога да взема отношение за секциото. Д-р Стоянов е много готин, аз се дърпах за епидуралната, но се радвам, че ме убеди накрая  Laughing  
Говори пак с него, сподели какви притеснения имаш и той ще отговори на всичките ти въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт