Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 238
  • 917
  •   1
Отговори
# 600
Цената за израждане вече е 1130 лв. 30-те лева са за консултация с анестезиолог, която нито на мен, нито на момичето, с което бях в една стая, беше проведена.

# 601
Това е цена за нормално или са секцио?
Явно всичко са повишили, след като и комисията за болничните се повиши.. сега и тази цена..

# 602
И цената на МБ не отдавна скочи...

# 603
И за двете.

# 604
И цената на МБ не отдавна скочи...

Каква е сега ?

# 605
Доскоро вагинален и цервикален бяха общо 22 лв, сега ги хващат по отделно и става 44 лв.

# 606
  • Пловдив
Доскоро вагинален и цервикален бяха общо 22 лв, сега ги хващат по отделно и става 44 лв.
Crazy
ехааа...двойно!

# 607
Време е вече да си оправят малко помещенията тогава и храната,за тия цени....

# 608
Мдааа, краката на всички родилки там бяха отекли, те носят солен айрян за закуска Grinning

# 609
Ама тази консултация с анестезиолог не беше ли преди раждането? Миналата седмица аз имах "консултация": казах си 3те имена, пита ме дали искам да раждам секцио със спинална упойка, казах - да и това беше... голям смях!
Аз другата седмица ще раждам, голяма късметлийка съм с новите цени! Grin

# 610
Може и да е била, но на мен никой не ми беше казал, а имах въпроси към анестезиолога. Така или иначе видях го за пръв път на операционната маса. Той беше един от специалистите, които ми направиха най-добро впечатление там. Нищо не усетих и беше много учтив, обясняваше ми какво ще прави, какво предстои. Бих си платила 30-те лева, но не и по начина, по който те те принуждават. Директно на изписването касиерката (която е по-кисела от новородените) ти заявява, че ги дължиш, а правена ли е консултация наистина или не, не ги интересува.

# 611
Касиерката не е и наполовина толкова кисела, колкото едната им счетоводителка Simple Smile. Случвало се е по обяд да искам фактура, готова е да те убие с поглед и е едно безкрайно чакане докато напишат два реда...

# 612
  • Пловдив
Това с консултация с анестезиолог е най-голямата им тъпотия. Да си го включат в цената и хич да не дразнят хората. Още преди 9 години,когато ходих на такава беше пълна пародия.

# 613
  • с. Дълго поле
Цената за израждане вече е 1130 лв. 30-те лева са за консултация с анестезиолог, която нито на мен, нито на момичето, с което бях в една стая, беше проведена.
От кога е 1100 раждането. Аз родих на 6ти януари и ми взеха 1000

# 614
  • Пловдив
Плаща се при изписването ли?

Общи условия

Активация на акаунт