за мен вашето изглежда мисията невъзможна, а вие се оглеждате в тризнаците
Та сега и упражнения за стягане на тазовото дъно почнах да правя,дано имат ефект че направо не ми се мисли
- ние сме все така с най-малко два наакани,но сега друго ме притесни. Сменям памперсите преди всяко хранене и досега винаги са били обилно напишкани. Тази нощ преди две от храненията бяха напълно празни
При някой имало ли е такъв пропуск, че май само се панирам за глупости вече
Утре ще споделя как е минало за тези на които им предстои 
- ние сме все така с най-малко два наакани,но сега друго ме притесни. Сменям памперсите преди всяко хранене и досега винаги са били обилно напишкани. Тази нощ преди две от храненията бяха напълно празни
При някой имало ли е такъв пропуск, че май само се панирам за глупости вече
така си е добре 
Отивам сега да направя няколко коремни преси и клекове, че дребен след малко ще стане и ще търси пълна цица

Какво ще кажете?За първи път ми е излизане в този студ.
Ще съм си future- maman за следващото ни бебе:)
А и те момичетата по принцип за хубаво споделят мнение за да са информирани всички и за другата гледна точка и оригиналната идея не е била да стават такива спорове. Надявам се да си промениш мнението и като се охладят страстите пак да се върнеш да пишеш
...Мен някога майка ми ме е отглеждала по съветите на един педиатър и една книга и всичко ми е наред пък представяш ли си от втория третия месец съм била на кисело мляко защото кърма нямало и въпреки това нямам стомашни проблеми и хранителни алергии 
Препоръчани теми