Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
sparkling, мога и да меря, но е леко уголемено. Моята е дребна, на 2 и половина е 87-92 и е леко голямо - подгъвам ръкавите и е дълго до коленете.
Мен някакъв вирус ме мори и ви прочетох много отгоре. Мим, ти печелиш ли???

Аз ли?  Нееее....  Laughing

# 76
  • София-Лагера
Toва харесах ,дали някой я има?
http://www.miniprix.bg/produkt/85111/

# 77
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/1010372/
от тези модели поръчвал ли е някой? не мога да преценя рехава ли е материята и дали няма да стане на топчета  Thinking

# 78
Акрила си става на топчета  Peace

# 79
И аз чакам пуловерът на Vila. Какво означава, че дължината си е очакваната на Vila? Embarassed Да не получа нещо до коляното  ooooh!
Ами аз съм висока и много се радвам на дрехите на Вила, шити за скандинавски едри каки. И ръкавите са дълги и на дължина ми е ок. Аз съм 179см и ми е под дупето, а ръкавът може да се каже, че дори за мен е по-скоро дълъг.  Peace

# 80
Здравейте. Следя темата с интерес. Поръчвала съм от сайта основно трикотажни блузки, но днес се каня на пуловери и евентуално дънки. В предната тема имаше доволни от мъжките пуловери Есприт. Отговарят ли си на номерата? Харесах за мъжа ми, но се чудя XL или XXL да поръчам. Висок е 190см, не е дебел, но е с дълги ръце и все ръкавите са му проблем. Какво ще ме посъветвате?

# 81
  • Пловдив
farf   bouquet за перфектно оформената тема.
 Praynig ако Кубанасите или ТХ № 40 са все още при теб ... помагай  Laughing /хилфигерките каква цена бяха, че не помня  newsm78?/

# 82
  • Варна
Всичко от вчера е още в коша Simple Smile не знам до кога ще останат. ТХ са на 65лв.

# 83
Някой дали има този модел да сподели за номерацията. Има само 38
http://www.miniprix.bg/produkt/1007941/

# 84
Здравейте. Следя темата с интерес. Поръчвала съм от сайта основно трикотажни блузки, но днес се каня на пуловери и евентуално дънки. В предната тема имаше доволни от мъжките пуловери Есприт. Отговарят ли си на номерата? Харесах за мъжа ми, но се чудя XL или XXL да поръчам. Висок е 190см, не е дебел, но е с дълги ръце и все ръкавите са му проблем. Какво ще ме посъветвате?
XL Peace
Мъжът ми е 187 и му е о.к.

# 85
  • София
Аз я имам и  е много ефектно роклето Simple Smile Материята е еластична, но  посочените размери не са коректни Peace
Аз съм с бюст 94 и поръчах М размер и ми залепна. Единственият недостатък е, че ръкавната извивка е много голяма и точно под мишниците малко "зяпа" - то и на снимката се вижда.

# 86
XL Peace
Мъжът ми е 187 и му е о.к.

Благодаря, Вери найс  Simple Smile.
Във Фейсбук питах за размери на тези дънки http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-780040c08897-90-90-1-85.jpg, номер 31 и 32. Ако някой като мен се чуди, ето отговора: Здравей, артикул 1239601013 при размер 31 е с дължина 112 см, вътрешна дължина 90 см и талия 80 см. При размер 32 дължината е 114 см, вътрешната дължина е 92 см а талията 82 см. Поздрави!

# 87
Изпуснала съм темата!
Записвам се за днешните намаления, че имам да си ползвам един ваучер

# 88
  • София
Здравейте може ли малко помощ?
Слагам в количката едни обувки 30 лв връщам се да взема една блуза и обувките ги няма.
Пробвам с "поръчай"бутона пак празна количка,аз ли бъркам нещо?

# 89
  • на земята
И на мен така ми е ставало,по принцип даже повече от 15 мин.нищо не остава в количката ми,как при вас стои цял ден и нощ количката пълна  newsm78 сигурно не правим както трябва нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт