Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 458
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
за мен е очевидно тънък, но пък акрилът май няма как да боцка  Grinning

# 211
  • София
Е стига де, плетката ми изглежда доста дебела Laughing Това по моят стандарт де, че зимните ми пуловери са все едни тънички, другите хора носят такива в момента Joy

# 212
ти си знаеш  Wink
аз съм зиморничева и гледам пуловерът да е с дебелината на ямурлук   Joy

# 213
pepina709 бях взела втория-лично на мен мн ми хареса обаче s отговаряше на m -даже им писах,за6тото в сайта мерките не отговаряха и се надявам да са оправили нещата,ама.... и някой се оплака,4е xs бил също огромен и не поръчах пове4е  Sad
А като полупотури ли стои или като обикновен панталон?
Леко увиснал-ниска талия, абе ако уцелиш размера ще си доволна си мисля на f&c e

# 214
  • Sofia
pepina709 бях взела втория-лично на мен мн ми хареса обаче s отговаряше на m -даже им писах,за6тото в сайта мерките не отговаряха и се надявам да са оправили нещата,ама.... и някой се оплака,4е xs бил също огромен и не поръчах пове4е  Sad
А като полупотури ли стои или като обикновен панталон?
Леко увиснал-ниска талия, абе ако уцелиш размера ще си доволна си мисля на f&c e

Този и аз заради отзивите за размера, направо го прескочих.

Акрилът топли, но и спарва  Confused

# 215
  • Варна
Мимита, явно им е много ценен тоя панталон за да го пуснат на 40%, но 36 ако ти е голям трябва да си мнооого френско гадже Laughing Предния път исках да взема едни джинси MNG - не ги намалиха, сега естествено ги нямаше, но поръчах други - пак MNG (дано съм нацелила, нали chockolina каза, че са умалени) и едни за майка.
Alanis, M0nster4e, как си пуснахте пратките? Моите от събота и понеделник не са взети Tired Каква им е схемата  - кой ги знае?
И нали съм си късметлийка - точно днес цял ден ще съм на вън и няма да видя скъпоценната си пратка до петък Sad

# 216
  • Бургас
двете ми поръчки от вчера вече са обединени.
поръчах снощи тези 2 панталона, номер 38:
http://www.miniprix.bg/produkt/84194/
http://www.miniprix.bg/produkt/95511/

надявам се поне единия да ми стане

# 217
Записче и от мен. Поръчах 2 панталона за каката, единият вече ми го отказваха веднъж. Надявам се този път да го получа.

# 218
  • София
farf, пратките ги прибират когато на тях им е удобно, но ми е странно защо твоите не са взети  newsm78 Последните ми неща ги изпратих в петък, с икономична доставка за понеделник. Но естествено "получателите са били в Румъния" Grinning , вчера сутринта отново неуспешна доставка, копирам: "получателите са в румъния, ще получат като доидат да изпратят"  Rolling Eyes и вече на обяд тоз левент Барбу я е взел Simple Smile
Днес ще ми дойдат ботушите, но аз не съм на работа и чаааак довечера ще ми ги донесат, до тогава tantrum
От намаленията нищо не поръчах, но си изпуках ваучера за тези , тези, тези и тези, само че в черно...

# 219
[Alanis, M0nster4e, как си пуснахте пратките? Моите от събота и понеделник не са взети Tired Каква им е схемата  - кой ги знае?

farf, то в тази тема явно е трудно да се говори за твърда "схема" при доставките и връщането Laughing, но поне аз дотук съм засякла "схемата", че Барбу ходи в русенския офис на Спиди да обира върнатите пратки в понеделник и сряда (за понеделник знам от личен опит, за сряда някой беше писал в темата). Затова когато си получих в събота белите дънки и пуловера и реших, че ще ги връщам, в понеделник викнах Спиди с надеждата да са в Русе вчера и днес (сряда) Барбу да ги прибере. Пратката ми е била получена в офиса вчера сутринта и при проследяването в сайта на Спиди видях, че още вчера по обяд Барбу я е получил Shocked! Ей такова чудо не бях очаквала Mr. Green! Не, че се оплаквам, де, и не знам късмет ли е, що ли, но явно и "схемите" си имат изключения. Ти сигурно си проверила в сайта на Спиди вчера докъде са били пратките ти. Ако са били в офиса им още вчера сутринта, преди Барбу да мине, много странно наистина защо не са били взети newsm78.

ПП Имам смс от Спиди днес да си чакам пратката с историческите кафяви дънки и ще се отчета Simple Smile.

# 220
Как им връщате пратките, аз я пуснах икономична, за една тениска за  7 лева беше грехота да е експресна. Дали да не се направи тема за размяна на неуцелени неща, да не се прекалява с връщането за тяхна сметка.
На мен ми станаха интересни, ето какво излиза за фирмата в нета
http://ro101430094.trustpass.alibaba.com/company_profile.html

In 2010, we sold 3 mil. pieces of clothing, 400.000 pairs of footwear and 1 mil. accessories

За 2012 как ли ще се променят цифрите, след като и ние ги налазихме Joy

# 221
Аз за себе си съм се убедила,че в действията им няма ама наистина никаква логика и всичко е на късмет и когато и както...Предишните ми поръчки ги забавиха доста и даже едната направо си я бяха пропуснали да я обединят,добре че им писах,та веднага я добавиха.Имам позната,на която така и си остана поръчката на "Приета" 2 седмици и до там Rolling EyesИзобщо не й я изпратиха,въпреки че им писа,обяснението беше че били партньорски продукти и изисквали повече време.
Този път пък ми обработиха скромната поръчка с всеизвестната чанта Райфъл за два дни и днес даже ще я получа,а тези от вчера са обединени вече.Тук правилото е,че няма правила Laughing

# 222
  • софия
На мен ми станаха интересни, ето какво излиза за фирмата в нета
http://ro101430094.trustpass.alibaba.com/company_profile.html

In 2010, we sold 3 mil. pieces of clothing, 400.000 pairs of footwear and 1 mil. accessories

За 2012 как ли ще се променят цифрите, след като и ние ги налазихме Joy

Joy Joy Joy Ще ги фалираме от поръчки. Трябва да ни обявят за преференциални клиенти.

На мен ми се иска да пуснат намаление на чанти. Заплюла съм няколко, а все са около 100 лв. Е, като знам как може да се вземат на намаление не ми се поръчва.

# 223
  • София
Ооооо, хич не сме само ние Simple Smile Вчера, като изпращах  дефектните пуловери, дойде нов куриер и се разприказвахме и ме пита: "Това тия, румънците ли са? Знам ги, имат едно огромно хале и цялото Илиенци /софиянки знаят за какво иде реч/ ходи да пазарува от тях"  Crazy Та, ние сме дребни риби Laughing

# 224
  • София
Днес получих http://www.miniprix.bg/produkt/1005627/, много ми харесаха, плътни, много еластични, с ципове отзад, но са ми големи в талията. Взех 40, а 38 е изчерпан! Ще ги нося при шивачката.....

Би ли казала цвета какъв е точно и ако може да дадеш мерки? И каква марка са тези, че така и не ги запомних кои какви са?
Много тъмно кафяво, марката е All saints, мерки мога довечера че сега съм на работа!
И аз се нареждам за точни мерки на р-р 36

Общи условия

Активация на акаунт