Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 273
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Пуснах Олсейнтските дънки. С намалението излязоха 15.40. Пък ако са много кафяви - ще идат в темата за размяна.

# 661
Пуснах Олсейнтските дънки. С намалението излязоха 15.40. Пък ако са много кафяви - ще идат в темата за размяна.
Извинявам се че питам някакъв код за намаление ли има и къде се въвежда,много искам да поръчам ботуши а досега не съм пазарувала от тук.

# 662
Има намаление според града на доставка. За София е 30% и важи до довечера. Без код е, директно се изчислява отстъпката от сайта.

# 663
Има намаление според града на доставка. За София е 30% и важи до довечера. Без код е, директно се изчислява отстъпката от сайта.
При мен няма намаление.Явно за нашия град не важи.

# 664
  • Beyond the Frontiers
И при мен няма - в София съм.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 20:31 от Galactic Voyager

# 665
Като тръгнете да потвърждавате поръчката и ви вади 30-те процента. И аз съм в София и ми даде намалението.
Не се вижда като сложите артикула в кошницата, а на предпоследната стъпка.

# 666
  • София
днес някой дали е пускал онлайн поръчка за куриер? цял ден ми дава  в сайта на спиди- грешка???

# 667
В неделя Спиди не работят,утре си пусни заявката.

# 668
Ей....бях забравила за 30%-то намаление!
За всички стоки ли важи?

# 669
  • при моите любими
Ей....бях забравила за 30%-то намаление!
За всички стоки ли важи?
Да за всички  Peace

# 670
  • Бургас
От два дена се чудя къде съм гледала цветни кубинки и преди малко ми блесна.Спецялно за бубанка http://www.sportsdirect.com/golddigga-patent-boots-ladies-232011?colcode=23201190

# 671
Хаха, то по- добре да забравиш...Аз вече не смея да поръчам панталони/ дънки...че много връщане ми се събра.
На мен ми е по- лесно да викна куриер по тел., отколкото заявка онлайн.
А намалението се начислява едва след като минете стъпката с потвърждение на адреса, след това дава %. Идеята е да се мине през адреса за да пусне съответния %.
Аз харесах портфейл и жилетка, обаче жилетката пише 52см., май е късичка а?
Ей, добре че ме подсети за спортсдирект- от там си поръчах гумени боти аз, черни, но боти на същата марка и много ме кефят  Peace

# 672

Винчо, дебна няколко модела Тамарис в Джаваритата. Я драсни, моля, едно описание на тези от линка, да знам дали да ги рефрешвам.

# 673
От два дена се чудя къде съм гледала цветни кубинки и преди малко ми блесна.Спецялно за бубанка http://www.sportsdirect.com/golddigga-patent-boots-ladies-232011?colcode=23201190
Уау много хубави, аз пък като ги видях се сетих, че пролетта в АСОС момичетата загледаха някакви, но бяха светъл цвят, дори Спарклий айсес мисля си взе  newsm78

# 674
Уау много хубави, аз пък като ги видях се сетих, че пролетта в АСОС момичетата загледаха някакви, но бяха светъл цвят, дори Спарклий айсес мисля си взе  newsm78

Мдам,взех си,черни с рози са.Даже ги показах преди няколко страници.

Общи условия

Активация на акаунт