Отговори
# 450
Тук съм. Днес съм ни жива, нито умряла. Толкова съм уморена. От сутринта във въртележката.
Джу чаках да се обадиш вчера, но ти забрави:)
Ох никак не ми е коледно на мен. Толкова работа, учене - кога да ми остане време да мисля за Коледа и да усетя настоението.

Дзак ти оправи ли се? Много хубав шопинг център имате в Атлон. Уважихме ме го подобаващо.

Лем нищо не споменаваш за вас.

Много късмет на новопристигналите, ще им трябва с тези мрачни прогнози за предстоящия бюджет.

# 451
Гилти, не съм те забравила, просто вчера ми беше някакво скапано такова.
Може би заради времето - съдра се да вали цяяяял ден и на мен ми беше депресивно такова едно. Tired
А се бях заканила да си говоря и с теб, и с Дзаки, и с Лем, ама в крайна сметка с никой не говорих. Sad
Нищо, другия уикенд. Wink
А ако писмото, което чакам пристигне, може и по- рано да се чуем по скайпа. Wink

# 452
Ами  аз съм малко на изчакване.

Смисъл още преди да пристигна се опитват да ме уредят на една работа и сега просто чакам.  Просто им обещах, че ако може да стане съм навит и ще остана поне година.  Та поне до петък ще чакаме да видим. Сега самата фирма нещо няма работа та чакам да почнат и евентуално да ме викнат и мен.

Та  така при мен де.  Чакам и се надявам  и малко тъпо, че ако не стане ще загубя 5 - 6 дена.

Иначе  обещавам  да почерпя от първата заплата Simple Smile. Само дето сте пръснати много Simple Smile.

# 453
Чоси, тогава използвай свободните дни да щъкаш наоколо - обикаляй, разучавай, запомняй кое къде е.
За работата стискам палци, а за черпенето - ще пратиш по един шоколад по пощата, колко му е?!  Mr. Green hahaha Hug

# 454
  • Cavan, Ireland
Чоси, добре дошъл, даже не изчака да омеся питата тц тц  Naughty стискам палци за работата, ще се наредят нещата, не се притеснявай  Hug

Гилти, изкарали сте добре значи, аз отдавна не съм ходила към Атлон, май ми е време вече, техния център е по-голям от този в Наван и Енискилен и аз го харесвам Simple Smile иначе беше ли скука както предполагаше, наслуша ли се на бла бла бла или не е било толкова зле..

Роската никаква не се мярка да каже как е била работата

Джу, такива емоции понякога ни липсват....няколко часа хубаво парти  Mr. Green

Лем и Нем ще им пишем по едно отсъствие тези дни

Аз оздравях, ама беше голяма мъка в събота и неделя през нощта  Sick иначе, нещо ме смачква наближаването на празниците...аз нали съм все сама по Коледа....да минава и да занимава, че то отсега като се е почнало с едни украси и песни по радиото....не ми обръщайте внимание аз така си мрънкам....иначе взех днес 52 ризи да гладя...тоя път са се оляли направо...ще има да размахвам ютията цяла седмица  #Crazy

ПП Аз бях планувала да ходя до Дъблин в неделя на някакъв благотворителен базар организиран от посолствата в Дъблин, но нали се разболях и така и стигнах до базара...ако някой е ходил нека да сподели мнение Simple Smile

# 455
иначе беше ли скука както предполагаше, наслуша ли се на бла бла бла или не е било толкова зле..

Интересно беше. Вечерта страхотен купон. Аз не се притеснявах от скуката. По скоро мисълта да стана в 5 да пропътувам целия този път, да слушам цял ден конференция и да отида и на купон ми идваше в повече. Реално ми се събраха 20 часа без сън и след това не можах да се събудя в петък.

chosito ти ще си най бързо започналия работа в тази закъсала държава. Ако това го кажа на ирландец, няма да ми повярва.

Къде се загуби Немирница?

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 00:35 от Guilty

# 456
Гилти,  аз реално чакам  нещо да стане. Освен това документите ми са дадени още преди да пристигна.  До колкото разбрах  там Ирландци НЕ  работят и особено на такива работи.  Работодателите  също не ги търсят защото ще трябва да им плащат в пъти повече от колкото на мен примерно.

Иначе за запомняне запомням Simple Smile  той Дъблин не е голям. Гледахме за квартира и приятелчето замина на работа, а се оказа, че и сестра му може да я няма Simple Smile  щото беше да чисти в една къща.  Та се оказа, че може да се наложи да отида сам. И човека се притесни ама аз видях на картата, че е близо и му викам "спокойно ще отида точно там".  Разгледах картата и си направих маршрут.  Сестра му свърши на време обаче не знаеше къде е та я заведох и тя направо се шашна   Simple Smile.
Аз  и викам "Споко бре  само карта ми дай и 2 точки  да знам къде съм и къде да отида Simple Smile "

# 457
Тук съм!  Hug
Чоси хареса ли ти Дъблин? Радвам се, че бързо се ориентираш и че имаш на кого да разчиташ. Ако не е тайна каква е работата за която чакаш да ти се обадят? Стана ми интересно, че ирландци не я работели.
Гилти, къде е още Коледа? Има време да ти дойде коледното настроение.  Hug

На мен също ми е рано, въпреки че вече купувам разни дребни неща-картички, опаковки, украса, някои по-малки подаръци. Нашите съседи-българи миналата година още към края на ноември украсиха къщата отвътре и отвън.  Crazy  На мен би ми омръзнало да гледам украсата толкова дълго. Мечтая си обаче, някоя Коледа да украся елхата само и единствено в синьо.  Crazy Преди много години една такава елха ме плени завинаги, но докато из къщи се намират деца желаещи да помагат в украсата проектът се отлага.  Grinning
Дзаки, наистина ли си сама на всяка Коледа? Ако наистина е така, те каня у дома за тази Коледа! Сериозна съм!  Hug
Направо ти завидях за ризите... Blush Много обичам. Дай малко насам.
Джу, Hug няма ли да сменяш вече аватара?  Hug

ПП От няколко дни в някои подфоруми в горният ляв ъгъл се мъдри една мартеница.  Crazy Някой има ли идея какъв е случаят?  Thinking

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 01:17 от Лем

# 458
защо сама Дзак? Джон не празнува ли коледа

# 459
Много знам и аз как да я обясня тази работа Simple Smile.  Слагане на мокети и всичко останало Simple Smile.  Някаква фирма дето по разни събития  поставя мокети, чисти, боядисва и т.н. и т.н.  и чисти и на самото събитие.

Та  се оказва, че работят по 15 часа на ден примерно 2 - 3 седмици и после седмица или две почиват до друго събитие.

Обясниха ми, че било тежка работа и те така Simple Smile.

Лем ти обичаше да гладиш нали Simple Smile. Жена ми изглади целия багаж ама той пак е намачкан... ако нещо да го пращам Simple Smile

# 460
Чоси мерси за разяснението!   bouquet Моят мъж преди работеше на много тежка работа. За 8 години при тях е започнал работа един-единствен ирландец и на почивката в 10 часа отишъл за чай и не се върнал повече.  Joy Е, 15 часа си е много работа за един ден, но щом не е всеки ден предполагам няма да е чак толкова зле.  Peace
Да, обичам да гладя-луда работа.  Laughing

# 461
Ами  живи и здрави сега Simple Smile. Ще се моля да стане, че иначе така ще съм проспал цяла седмица Simple Smile.  Щото то първо трябва да имат работа, че шефката да и потрябва, че да ме научат, че да ме харесат и тогава евентуално (ако са ме харесали как работя)  почват да те викат редовно на работа. Ако не те харесат се обаждат само при крайна нужда и за хептен тежка работа  или изобщо и не се обаждат де.

# 462
Добро утро.
Бая сте пописали снощи, а аз си легнах по- рано, не ми достига сън и това си е.

Лем, при мен тая мартеница виси от няколко месеца, но мислех, че проблемът е в моя телевизор Wink, щото нали помниш, че по едно време и някакво шише ми се вееше по екрана, та ме дразнеше.

Чоси, дано стане работата, успех!  Peace

Хубав ден от мен! Hug

# 463
Здравейте Simple Smile

Наваксах с четенето, нещо хич не ми остава време напоследък да влизам в нета.

Чоси радвам се, че вече си на Ирландска земя, че даже и почти започнал работа  newsm79 Успех и дано по-скоро си прибереш семейството   family

Джаки каква е тази работа да си сама на Коледа, как няма да ти е скапано? Ирландците празнуват Коледа, нали и подаръци подготвяше за родителите на Джон, няма ли лично да ги дадеш? Уф, сега се сещам, че при теб може да е малко  по-сложно newsm78 Ако живеех там щях веднага да ти казвам да идваш при нас:hug:

Хора къде е Нем? Усеща се, че я няма.

При мен с документите няма още развитие-то се знае че ще става бавно, но пък бащата днес вече го освободиха от тежестите и стана от леглото да си пробва "новите крака", т.е. патерици  Wink Така че до края на седмицата ще го изпишат и поне ще ми спрат ежедневните посещения на една от най-отвратителните и мръсни болници, които съм виждала Sick

Я да Ви питам като вътрешни хора? Какви са тия новини за нова рецесия на Зеленият Остров-промушва се нещо от тук и там, но друго си е да знаеш нещата директно от кухнята Wink

Хайде Хубав и Спорен ден на Всички!  Hug

# 464
идва нов бюджет идва след 10 дни. много орязан и с екстра данъци. ирландците имат да връщат пари и трябва да затягат коланите. много мрачни прогнози има за след нова година. вече даже не слушам кой ще затваря.

Общи условия

Активация на акаунт