Виена Ин Витро Център - Токуда

• 110 052
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета някои от тези които сте ходили скоро знаете ли кога д-р Димитрова ще е в отпуск?

Да, и ние Август сме при нея. Юли мисля че е в отпуск..

# 601
  • Пазарджик
Благодаря момичета. Питам защото към края на август мислим за ЗЕТ та се чудех дали няма да я хване в отпуск.

# 602
3ти авг и е първи раб ден.  И аз я чакам ☺

# 603
  • Пазарджик
Е супер ние ще сме някъде за към 19-ти.

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 14:44 от pipilota_85

# 604
Честито на всички, които най-сетне са сбъднали мечтата си Simple Smile  Hug

# 605
Момичета, искам да питам някоя от вас да е била при д-р Сенкова за самата процедура?

# 606
 Да от 3.08 е на работа,ние живот и здраве ще почваме стимулация тогава.Спегмограмата на половинката е чудесна,затова пък аз съм с намален яйчников резерв и освен това и качеството на яйцеклетките не е много добро Sad на 32г съм,а стойностите на хормоните са за над 40 и... Д-р Димитрова е на мнение,че нямаме много време,затова се надявам август да е нашият месец Simple Smile)) Praynig Praynig Praynig

Успех на всички ни момичета!!!   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

И честита рожба на Тедито и Вокил  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 22:08 от silvery

# 607
silvery, УСПЕХ и дано всичко приключи с един прекрасен бебок!!!  Simple Smile

# 608
  • Пазарджик
 silvery Стискам палци и да споделяш как вървят нещата.

# 609
Благодаря момичета!!! Много стиснати палчета и за вас!  Hug

# 610
Здравейте, момичета!! След много четене реших да опитам в Токуда, но съм с ИЯР.Ровя се из страницата им, но не виждам дали работят с донорски яйцеклетки.Дали някои може да ми помогне с инфо?

# 611
Аз нямам представа,сякаш бях видяла някъде цена за ДЯ,но сега не намирам в сайта.Най-добре се обади на регистратурата и попитай,момичетата са супер любезни и веднага ще ти дадат информация   Peace

Аз започнах стимулация днес момичета.Не е много ок стойността на ФСХ,но все пак реших да опитаме,ще го караме прегед за преглед и ще решеваме на момента.Дано не е прибързано от моя страна.В сряда съм пак на преглед,стиснете по едно палче,да е тръгнала добре стимулацията

# 612
  • Пазарджик
silvery с теб съм. И майте стимулации бяха доста объркващи и сложни та знам какво ти е.

# 613
Pipilota Благодаря!   Hug

# 614
Стискам палци и аз!

Общи условия

Активация на акаунт