Имало едно време на Запад 143 кротко спящи, неревящи Американски бебчета

• 37 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Юник, на мен не ми пречиш. Признавам си, че ако ти е много подробен поста, не го чета докрай. Аз много неща не чета докрай в темата и знам, че и мен не всеки ме чете докрай и това е ок. И си признавам, че ме кефиш с това колко си нахъсана. Само така се успява в живота. Ти поне ни занимаваш, защото искаш да стане от теб човек. Има форумки, които ни занимават със себе си от суета, затова хайде да бъдем търпеливи с всички. Стой тука.

Не се меся в темата ! Само когато имам въпрос отговаряте ми и край ... Тов да дойда в Америка е единственото което искам вече 5 години ! Явно мамите които ми писаха мислят че е от "суета" както се изразихте Вие Хиър ,но всеки има право на лично мнение щом повечето подминаха постовете ми и не изразиха мнение се махам .. благодаря че остана с мен докрай Хиър Simple Smile Янжар махнати са по някакъв начин,но няма значение ... всичко е фалш и маски от някои хора тук Simple Smile Приемам го доста навътре защото лесно се привързвам към хората и като ме наранят много боли ... искам да съм мазохист ама "я" не става ...  Sad Хайде сбогом   bouquet

# 271
  • Чикаго / София
unique8smille от последните ти няколко поста, наистина си личи, че си все още на 15г. Няма лошо, всеки трябва да си изживее годините, но не очаквай от нас да се връзваме и пишем след всеки твой въпрос или излияние, дълго и обстоятелствено.

Мисля момичетата тук доста ти помогнаха с информация. Пратиха ти много полезни линкове за университети и колежи, в които ако ги прочетеш, ще намериш доста отговори на въпросите ти.  Не знам дали си ги отворила и прочела, защото продължаваше да задаваш същите въпроси. Това е малко дразнещо вече, защото хората са отделили време да ти покажат къде ще намериш необходимото ти инфо, а ти продължаваш да задаваш същите общи въпроси. Поне попрочети и питай вече нещо конкретно, да се проличи, че си вложила усилие някакво.

За зелената карта по същия начин. Дадоха ти линк с форум където има цялата информация за това как се кандидатства и какви са изискванията на български. Място където хората само това ги интересува в момента и могат да отговарят на хиляди въпроси. Тук не всички са дошли със зелена карта и нямат опит. Дадоха ти сайт от който да кандидатстваш. Ако наистина си толкова добре с английския, не би имала никакъв проблем да успееш да си прочетеш инструкциите за попълването и да ги разбереш. Елементарни са. Аз с моя не толкова добър английски преди 6 години се справих безпроблемно с тях. А ти два поста след дадените ти линкове задаваш въпрос /за снимките например/ на който отговора би го намерила ако беше прочела линковете. Това само ми показва, че не четеш нищо от това което момичетата са ти дали като полезна за теб информация. А това пък от своя страна, ми действа демотивиращо да продължавам да ти отговарям на едни и същите въпроси.

Прочети информацията която си събрала до сега, ако имаш конкретни въпроси - питай. Отиди във форума Зелена карта на алл.бг и прочети как става попълването на документите. Аз когато кандидатствах за Зелена карта, бях прочела всяка страница и всеки пост от този форум. Много помагат.

Пожелавам ти успех, и дано успееш да си сбъднеш мечтата.

# 272
Изчела съм абсолютно всичко което ми е дадено като информация ... просто опитавах да завържа диалог и да се впиша,но явно нямам място при "големите" хора все още ... Както казах : Маските паднаха, лицемерите и използвачите сами се издадоха!!! Simple Smile Имаше хора от форума които мислех като дойда (АКО дойда) да намеря лично и да им се отблагодаря подобаващо,но много съм се лъгала за тях ... съжелявам за това Ирка,. съжелявам за всичките излишни нерви които сте си създали с мен ,но този форум е за всички и не мисля че някой има право да ми казва да не пиша ! Naughty Вече спирам да следя темата и да пиша,продължавайте си с разговорите които многократно спъвах ....

Ето една песен която показва истината и която никоя от вас не е чула ... надшвам се да се замислим всички : http://www.vbox7.com/play:5f12afcf4f (тази песен ме накара да се запътя за Америка)

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:55 от Listen Your Dreams

# 273
Въх, мЪр' майка!

Само като се сетя, че и аз така излишно съм се палила за дреболии, докато бях тийн...

Айде, happy Friday, y'all!

# 274
Юник, хайде да се поуспокоиш. Никът, който ти е писал на лични, е непознат тук (аз съм от четири години в темата, за първи път я чувам въпросната Иванка). Познавам достатъчно добре хората, които ти отговарят в темата и съм сигурна, че никоя от тях не би ти писала подобни неща. Всички се отнасяме към теб достатъчно мило, мисля. Питаш - отговаряме. Разбирам, че ти обаче искаш нещо повече - чувстваш се самотна и си търсиш среда. Ние не ставаме за тази работа - в друга възрастова категория сме и по друг начин гледаме на живота. Въпрос на време е да те издразним.

Вземи се извини на Ирка, че момичето сума време ти отговаря на въпросите. Да я обвиняваш в двуличие е доста нелепо.  Peace

# 275
  • Boston, MA
Юник, не знам коя е Ивана и с какво право те гони от темата. Аз лично съм пуснала първата тема от поредицата Американски преди доста години, и не смятам никоя от темите за моя собственост, камо ли човек, който изобщо не е познат в общността ни тук. Та няма нужда от драма по този въпрос.

Ако мога да ти дам последно един съвет, който, мисля, ще ти помогне в много области в живота - научи се да намираш правилното място, от което да черпиш информация, тази тема и този форум са наистина полезни, но аз никога не бих базирала важно решение на анонимни мнения във форум, който и да е той. В края на краищата, ако случайно, най-непредубедено някой те подведе, ти си обираш последствията. Пий вода от извора, както се казва. Ако искам да кандидатствам в университет - ще отида на сайта на университета. Ако искам да кандидатствам за лотария за зелена карта, ще отида на единствения валиден сайт на лотарията (ако не знам кой е той, ще гугълна). И не че някой не иска да ти каже, просто изискванията се менят непрестанно. Аз, например, също съм дошла със зелена карта, но преди доста години, тогава още не ставаше кандидатстването по интернет, а с писма по пощата, и дори първоначално бяха без снимки. Моят опит изобщо, ама изобщо не би ти бил полезен.  

# 276
Good morning!! Simple Smile Simple Smile

Много са ви хубави децата, браво Heart Eyes Ние за първи път усетихме духа на Halloween. Беше много забавно. Толкова деца минаха че на два пъти свършваха лакомствата. Една от най-хубавите ми екскурзии в живота ми.... Ние си тръгваме на 25-ти. Много ще ми мъчно за вас Simple Smile Но ще следя темата с интерес.

# 277
Юник, информирах модератор. Ето начин да спреш получаването на съобщения от въпросния потребител:
Момичето, ако продължава да получава грозни съобщения, има възможност да игнорира получаването им.
Да си влезе в профила "Профил", "Профил" и в секцията "Промени профила" и да избере "Настройки лични съобщения".
Ще види "Списък на игнориране" и празно поле, в което може да напише
името на потребител/и , от когото/които не желае да получава ЛС.
След като свърши да запази настройките с бутона "Промени профила", който се намира в долната дясна част на екрана.

# 278
Юник, най доброто място от където да получиш информация за мен си остава алл.бг Аз го открих доста късно и не съм черпила инфо когато кандидатствах, но сега когато някой ме потърси за информация аз поглеждам там, за да е възможно най актуална.

Търся лекар специлист, който може да ми предледа гърдите с ехограф. Кат точно се казват. Имам лист от който трябва да избера и не зная кой точно би могъл да го направи. От застраховката ми казаха, че ако ехографа е в кабинета му няма да се плаща , но ако ме изпрати другаде трябва да си го платя. Идея си нямам колко може да струва. Препоръчаха да отида на гинеколог, но те дали са запознати и с промените в гърдите?

# 279
  • САЩ
Sunshine73 не знам ще намериш ли доктор който да има ехограф в кабинета си и да те прегледа самия той, а камо ли пък да не ти вземе пари за това. Процедурата при мен е следната - отивам на гинеколог, тя ми дава така да се каже направление за ултрасаунд. Аз си избирам къде да отида за ултрасаунда. Той се прави от човек който се занимава специално и само с това. След това имиджите се разчитат от специалист и резултата се праща на гинеголога ми, който пък уведомява мен. До колкото се сещам само ултрасаунда е около $220.00, но това сигурно варира на различните места. Моята застаховка го покри 100%. Ако отидеш направо в кабинет за ултрасаунд и пожелаеш самоволно да ти го направят и те се съгласят, има вероятност застраховката да не ти го покрие. Това е процедура която искат да е препоръчана от лекар и ако ти просто решиш сама да си я назначиш могат да откажат да ти я покрият.

# 280
Благодаря ти  Hitrusha. Аз вече ходих при личния лекар и минах по пътя който си описала, но искам да взема и второ мнение, а не съм сигурна дали застраховката ше плати втори път за съшото изледване поискано от друг лекар. 

# 281
  • САЩ
А това вече е друго нещо. Аз също ходих за второ мнение миналата година. Взех си имиджите и репорта от болницата където ми ги правиха и ги занесох на другия доктор. Мисля тя беше breast surgeon. Тя ги разгледа и си даде мнението. За всеки случай ме прегледа и на нейния ултрасаунд, но специално ми каза че няма да ме чарджи за него понеже застраховката няма да ми го покрие най вероятно. Аз си платих само копей за нейния преглед. Та ако този вариянт те устройва действай така. Имиджите са си твои и можеш да си ги вземеш независимо кой ги е правил.

# 282
Точно това ми бече идеята Hitrusha. Не знаех какъв специалист да търся. Даже не знаех че мога да си взема снимките защото бяха на екран когато ги видях. Какъв е реда да си ги изискам?

# 283
Гинекологът прави рутинни прегледи на гърдите, но само дотам.

Аз съм много изненадана, че някоя от нас може да напише такива съобщения на едно дете.

# 284
  • Чикаго / София
Въх, мЪр' майка!

Само като се сетя, че и аз така излишно съм се палила за дреболии, докато бях тийн...

Ох, Фея как ме разсмя! Joy

Sunshine73 в болницата би трябвало да има отдел Архив или нещо подобно. Там се подава заявление/молба /готова бланка е/ в която пишеш кое изследване искаш да ти дадат. Поне в болницата в която аз ходя е така.

Аз съм много изненадана, че някоя от нас може да напише такива съобщения на едно дете.

Аз съм сигурна, че никоя от нас не го е написала.  Wink Въпросната потребителка и аз като останалите за пръв път я чувам.

Общи условия

Активация на акаунт