9 езиколюбителя и 1/2

• 18 431
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Наработих се за днес! И бам тук!  Mr. Green
Розе, Мио ми е толкова любима... Мама ми я подари, когато бях малка. Много си я обичах. Обичам.

Следобедно кафе нам или още ни е рано?

Добри, понеже най-ефективният начин да ме накараш да направя нещо, е да му сложиш голям червен надпис "Не припарвай!", разрових Амазона да видя какво толкова е направило книжлето и се потресох:

book description:
It's Christmas and the angels are sending down their blessings for peace, laughter, and love. On earth, a collection of critters celebrate the holiday in tune to the angels' lyrical rhythms about friendship and joy.
Delicate angels glow from the sky as on earth, while a multitude of cuddly creatures open presents, decorate trees, and play in the snow.
Celebrate the true meaning of??? Christmas with this treasure.

review: Mr. Green Mr. Green
An overabundance of glittering angels, warm and fuzzy pastel-colored scenes of fluffy animals living human lives, and saccharine rhyming text that doesn't exactly trip off the tongue all add up to a holiday greeting card masquerading as a book. While the sentiments are positive (When we help and care/for one another,/High above, the angels/see it too./Every little act of/love and kindness,/Makes the gentle angels/smile at you), the whole package is more sparkle than story.

Имам чувството, че книжката е писана от Котарака Ийк.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:07 от Nickkie

# 31
  • гр. София
Ники, ми да вземем и да му пийнем по едно кафе:

Леле, какво описание на книгата! Направо ме сърбят пръстите да драсна една рецензийка, ма Църквата ще ме анатемоса (особено по повод нещата, които могат да се напишат за "Celebrate the true meaning of Christmas "  Mr. Green)

ПП: преееелестен гръб имаш!  Heart Eyes

# 32
Благодаря, и аз много си го харесах.  Laughing
Сладкишът към кафето е разкошен! Да си поирландчим напитката или още е рано?

# 33
  • гр. София
Ми да си я поирландчим, но както си трябва:

Mr. Green

# 34
Ауу, вече знам какво искам за Коледа!  Mr. Green

Така и така сме поирландчили, да вземем да си палнем и един огън? (току-виж сме примамили и пожарникарите  Mr. Green )

# 35
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
убих ви  Laughing

още не сте казали Добър ден, а аз се съгласих  Laughing

малка "бейлис" закусчица или направо "блато"?  Laughing

# 36
Бейлис с бейлис! Или, да перифразирам Куркума, най-добрата напитка към даден сладкиш е тази, с която е доволно заквасен.  Mr. Green

Изумена съм, вижте какво намерих под барплота, докато премитах следобедно. Я си признайте коя си е забравила муждахидина тука!

Само за коткофили, алергичните да не отварят.

Напомни ми на вица:
Скрит текст:
На Катя не й вървеше вече от 20 години. Много мъже се запознаваха с нея, канеха я насам-натам, накрая и те й ходеха на гости... Но след това винаги работата се разсъхваше. Първата визита винаги се оказваше и последна. След това почваха безнадеждни обаждания и увъртания по телефона.
Бедното момиче - то просто не знаеше какво да прави. Тръгна по аеробики, каланетики, дори на уроци по пеене.
Успехът бе частичен - мъжете кълвяха бързо и навсякъде - един я заведе даже на екскурзия до Париж! Обаче след първата покана да й дойдат на гости - бягаха...
Катя тичаше след тях, плачеше, молеше за поне някакво обяснение...
А след нея тичаха тридесет и трите й любими котки

и

В един магазин направиха експеримент доколко е вярна рекламата “Вашата котка би си купила Уискас”.
Рекламата бе напълно опровергана.
Нито една от доведените котки не поиска да си купи “Уискас”.
Виж, на муфта - плюскаха...

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 17:22 от Nickkie

# 37
Начи... прибирам се след 4 часа в парка и две бири, и да ме завари това - резюмето на онова нещо, маскирано като книга. Ми догади ми се съвсем искрено, ама не щото не нося на бира. Ангели вам!  Crossing Arms

А муджахидини не познавам.

ПП Анги, от два дни забравям да благодаря за гостоприемството, което проявихте ти и мъжът ти преди две нощи. Чудно си прекарах, пак ше дода.  Mr. Green

# 38
  • Казанлък of all places
Мчи ний сме душа - хора бе!Само да не си изпила наличните бири,че ще видиш другия път за какво става въпрос!

Днес си спретнах чайче, за пръв път тази година. Бял чай, канелени бисквитки и прахосмукачката на макс!

Нике бе!

# 39
никиии, щом намериш собственика на кърпЕто дай го насам  Laughing само ще обменяме идеи  Wink  добър бод е докарал.  Whistling

# 40
  • Казанлък of all places
Цял ден ме напъва да споделя с вас този нюз релийз/рилийз , па да ви видя вие какви принцеси сте, какво правите с мъжовете си и има ли фашониста (ж.р. , ед.ч.) сред нас.

Кейт Мидълтън е не просто млада дама с изискан стил. Стане ли въпрос за обличане, тя оказа влияние върху съпруга си принц Уилям, като може да се каже, че е личната стилистка на принца, коментира светското списание People.

Изданието отбелязва, че откакто се оженили, облеклото на принца определено станало доста по-изискано. Той, например, вече слага носна кърпичка, като според близки, това е навик, насаден от съпругата му.

Според британското модно гуру Хилари Алекзандър, костюмите на Уилям му стоят доста по-добре, в сравнение с ергенския му период. Откакто Кейт го пере и глади, дрехите му били повече от изрядни, като по тях нямало ни гънка, ни петънце, а цялостният му стил на обличане станал доста по-модерен.

Според фашонистата, Кейт успяла да изтрие влиянието на баща му – Чарлз, който е известен с консервативния си вкус за дрехи.

Пийпъл е тва, оуууу! тя го пере и го глади, съмнение да не допуснете!

# 41
сега като знам, че и Кейт глади с двойно по-голям ентусиазъм грабвам ютията (анатема ней)  Crazy

не е ли време да си дойдем на думата?

по един цоцктаил за всеки  Crazy

и по един розов банан    Whistling за мен, Розето и Ники

# 42
Добри, не ти се отварят линковете.  hahaha И защо тази дискриминация при розовите банани?  Crossing Arms

Във връзка с пийпълскивя ре/илийз занемявам в страхопочитание. Такова, че няма да посмея да се приближа до ютията в близките трийсетина години.  Flutter

# 43
  • София
Ники, какви са сега тези неприлични работи! кой си скрила под кърпата? (не, не ми го показвай)...

# 44
край на дискриминацията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт