Любители на Котки Тема 67

• 37 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
да не забравите малката трицветна Кар(т)инка Simple Smile вече спяща, след взимане на прекалено честата за нея 'котешка баня'. Леле това пухче се ближе през 1 час... и го прави дълго и качествено Simple Smile))))))) Ти я буташ, закачаш, тя дори внимание не обръща,докато не се измие Simple Smile))) М/удр и Моли е голяма чистница в това отношение, но не чак толкова.... това еее  Crazy

разбира се...може и да е, защото спи в/у същества от др вид ( това под Кари е спящото ни кученце Джиджи Simple Smile )

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 14:49 от ros4enka

# 556
  • на брега на морето
Vayana, единственото, което ми идва наум е да застелете масата с мушама и да я забърсваш с кислородна вода, а след това - покривката.
Няма с какво да ги отблъснеш, те са много любопитни свраки  Grinning

# 557
  • София
Vayana, единственото, което ми идва наум е да застелете масата с мушама и да я забърсваш с кислородна вода, а след това - покривката.
Няма с какво да ги отблъснеш, те са много любопитни свраки  Grinning

Така и подозирах Sad разучават всеки милиметър, а сигурно са го правили хиляди пъти досега. Благодаря за съвета с кислородната вода!

# 558
Леле мале, ros4enka , тия двамата са велики, невероятни, страхотни Simple Smile Разкошни пухчовциии Simple Smile И във връзка с полегналите мекички, ми се прииска и на мен ей така да полегна: http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1352725247l.jpg , въпреки, че си мислех, че възглавницата се слага под главата, а не под тялото....нооо... Simple Smile
и ей така сладко да си заспя: http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1352725346s.jpg  Хайде сега стига мечти, ами да продължаваме да работим  smile3515

# 559
А относно нослето- при Молинчо и носа и възглавничките бяха черни, после кафеви... сега носленцето е тъмно оранж-кафяво Simple Smile Чакам да стане тюркоазено и ще се похвалим с кафяво таби с тюркоазен нос

Е, съвсем се отчаях..  Confused значи и на Суши ще стане оранжев носа...
А толкова да обичам черни нослета... може би затова и толкова много си обичах Нико. И сега все по котета с черни носове се заглеждам. Страшех фетиш, а  Laughing
Ми... каквото, такова! В крайна сметка ще си взема един черен монстър, на който носа ще си остане черен!
За остъкляване на тераса и аз трябва да мисля! Предстои ни местене и там теараста е голема  и необезопасена. Само се трвожа за Сушата, която обожава да излиза на хладничко и сигурно все към терасата ще я влече.

# 560
Ваяна, не мисля, че има начин да ги спреш...

Тед, нали знаеш - "много хбаво не е на хубаво". Нека си има кусур Сушито.

Росченка, така обичам нагушени кучета и котки...

Къпя Лили и Рижик веднъж годишно. Мокрите котки са ми хем смешни, хем жалки...

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 19:18 от Фея Кръстница

# 561
ros4enka много е сладка малката , а Джи-Джи/и аз имах пинчер преди години и се казваше така/ на колко е??? Simple Smile  Hug Hug Hug

аз дани не съм го къпала все още, но сега след  като свалят шевовете сигурно ще се наложи да се изкупем.. като беше бебе го почиствахме с мокри кърпи без алкохол/така ми беше препоръчала ветеринарката/ и сух шампоан..сега е голяма мъка заради яката си по цял ден я ближе милия

# 562
  • София
Мирише ли на мокра кокошка?  Laughing Laughing

Eто това е още една причина да не се занимавам с подобна дейност. Бих определила миризмата като мокра и вмирисана вълна.  Confused А и следват още толкова лиги от повторното, вече "котешко миене", че всички усилия се обезсмислят. Говоря  за безпричинно къпане. Все пак има случаи когато банята е задължителна.  Laughing

Днес ми попадна ново клипче на Мару: http://www.youtube.com/watch?v=6Qa3A64P3OU&feature=share Забележете каква ограда си има около полянката.  Wink

И една трогваща история от Let's Adopt! Bulgaria (в албумчето са 3 снимки).

# 563
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Видях множество мокри котки - досущ като мокри мишки. Laughing Да им нацелувате мокрите нослета (всички цветове) от мен! Видях и разни спящи сладурчета, в т.ч. и внукът. Wink На тия пък да им нацелувате тумбачетата! Силвестър тия дни изпълзява изпод одеялото само за похапване и по неговите си котешки работи. Около обед много го примамва слънцето на терасата и излиза за някоя кратка слънчева баня. Документирала съм го, но ще го видите като сваля снимките. Не че не сте виждали вече такива, той все към стълбата се присламчва и си намира някоя добре огряна стъпенка, та всяка година все една и съща фотосесия правим. Laughing

Тaня67, историята е много трогателна!  bouquet

# 564
  • Costa Rica
Тaня67, историята е много трогателна!  bouquet
Историята е прекрасна, но от това ме боли коремът Joy hahaha:

"Отидох в кварталната аптека същият следобед и смело обявих, че ми трябват бинт, левкопласт и йоден мехлем, тъй като "котенцето ми има протриване". Аптекарката ми предложи вагинални свещички ...... Купих само бинт и левкопласт и никога повече не стъпих в тази аптека!

# 565
Малко приютени физиономии:

Скрит текст:

# 566
Нещо чух за среща. Кога? Къде? Как? Laughing

# 567
Ох, на мама, души приютски Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мис Нели, моят мъж най-внезапно се съгласи да си вземем трето коте. Сега всеки ден гледам в петфайндъра и все за това си мисля. Как наливаш масло в огъня без да знаеш...

# 568
# 569
E, Фея, мъжът като е казал, нема да му кършим хатъра я  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт