Любители на Котки Тема 67

• 37 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Тaня67, историята е много трогателна!  bouquet
Историята е прекрасна, но от това ме боли коремът Joy hahaha:

"Отидох в кварталната аптека същият следобед и смело обявих, че ми трябват бинт, левкопласт и йоден мехлем, тъй като "котенцето ми има протриване". Аптекарката ми предложи вагинални свещички ...... Купих само бинт и левкопласт и никога повече не стъпих в тази аптека!

Аз чак сега го схванах!  Shocked
Може би защото четохме с децата заедно писанията и съм изключила мръсното подсъзнание временно  Laughing

# 571
Нещо чух за среща. Кога? Къде? Как? Laughing

В твоето CAT`s bar  Mr. Green

# 572
Я какви мокри мишки  hahaha

Фея, браво на мъжа ти. Ти сега сигурно си като дете в сладкарница, дет' се вика  Laughing

Диди, ти ли я взимаш да я гушкаш или идва сама? Мъро много обича да лежи в мен, но само ако той пожелае. Ако аз го взема, търпи 1 минута и се маха. След няколко минути идва сам, но важното е, че е по негова воля, а не когато аз си пожелая.  Laughing
Ами и двете. В повечето случаи не чака да я взема ами направо скача в мен и сама се намърдва, но и когато аз я взема стои и се гушка. Много обича да й се обръща внимание и й е голям кеф да я държиш на ръце или в скут. Дори и след като мъжът ми я хваща и мачка и й прави "котешка йога" във въздуха, като я пусне и тя пак се връща при него. Той вика че имала стокхолмски синдром  hahaha Случвало се е дори тя да спи, а майка ми да е в Скайп и да иска да й покажа "внучето", при което я събуждам и я донасям до компютъра, а тя вместо да ми се разсърди че съм я обезпокоила, пуска бръмчилото и се наглася да си доспива в ръцете ми  Laughing Точно такива котки най-обичам, не знам какъв беше тоя луд късмет и дали ще ме осени пак.

Тед, нали знаеш - "много хбаво не е на хубаво". Нека си има кусур Сушито.
Еее защо кусур? Много си е хубаво оранжевото носле  Crossing Arms Теди, стига си се жалвала. Хубава ти е момата и с оранжев нос  Laughing

# 573
Дидитка, точно така се чувствам. ПолудЕх!

Ооо, няма, Мис Нели. Думата на мъжа ми е закон  Mr. Green

П. П. Мис Нели, като имаш предвид, че съм с една мъжка и една женска котка, за какво ще ме посъветваш да гледам: котарак или мацорана? Само в моите представи ли съществува опасността от припикаване, ако мъжките са двама, макар и кастрати?

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 05:13 от Фея Кръстница

# 574
Привет от нас  Hug
С котката в комплекса  Simple Smile Дали някой прочете написаното преди време..Никой не отговори.
Котката така си хареса къщата от кашон, която направих! Всяка вечер си спинка там. Вероятно ще я прибера в гаражните клетки като стане -20 градуса, с риск комшиите да ме накъсат на парчета  Crazy Няма да издържи на голям студ според мен. А котката е една глупавичка..ако не я прибера ми се струва, че няма да се сети да се скрие. Така се жалваше мокра един ден, а има много сухи места около блокчетата..

Между другото имам една неприлична снимка. Мога ли да я покажа да видим котарак или котана е? Нищо не разбирам от такива котешки неща  Embarassed

# 575
  • на брега на морето
Между другото имам една неприлична снимка. Мога ли да я покажа да видим котарак или котана е? Нищо не разбирам от такива котешки неща  Embarassed

Давай, давай  Joy

# 576
ev4eto, Фея, благодарско  Hug  ev4e, този розов нос  Crazy Heart Eyes Фея, това вълнението -голямо нещо:) чак мен ме обхваща треска покрай теб Simple Smile

ros4enka много е сладка малката , а Джи-Джи/и аз имах пинчер преди години и се казваше така/ на колко е??? Simple Smile  Hug Hug Hug
оф... то ние си имаме цели 3 Whistling мама,татко и дребен( който вече не е дребен,де Simple Smile) ) Джиджи и Роки са на 4години, Джери(синчето) -стана на 2год преди месец...
Пълна лудница е вкъщи-зоологическата ряпа да яде Simple Smile Та Кари- татко вика- те ще я изядат- къде ми водиш коте при 3 кучета... амаааа не-те я приеха като малко кученце  Laughing , спят с нея, пазят я, Джерко си играе щураво с нея- размята я насам натам... Simple Smile Весело е! Simple Smile

MissNellie, прелееестни са!
относно срещата- палечка,котково... ще ходим лииии? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 08:52 от ros4enka

# 577
# 578
Момиче.

# 579
Лоша работа...в комплекса се вайкат какво ще стане ако роди котенца  Sad На мен не ми пречат, нооо на други обратното.
Дали предлагат в София безплатна кастрация някъде?

# 580
  • София

Браво, страхотна е къщичката!!! Много се радвам на хора, които помагат макар и на едно коте   bouquet

# 581
Дали предлагат в София безплатна кастрация някъде?

http://catfriends-bg.org/Bezplatna-kastratsiya.php

# 582
  • До хладилника, който обичам
Ако имаше и в Пловдив, веднага щях да заведа уличните котки пред нас, които милозливи съседи размножават и хранят, но отричат да са "техни" и да носят отговорност по обезпаразитяване и кастриране Confused За съжаление, най-доброто, което до момента намерих, е само намаление от редовната цена.

# 583
Благодаря за адреса, записах телефоните   bouquet
Хубав ден!

# 584
Ако имаше и в Пловдив, веднага щях да заведа уличните котки пред нас, които милозливи съседи размножават и хранят, но отричат да са "техни" и да носят отговорност по обезпаразитяване и кастриране Confused За съжаление, най-доброто, което до момента намерих, е само намаление от редовната цена.

Аз използвах талон за безплатна кастрация от кампанията на Анимал Хоуп- Пловдив през месец септември, а съседката ми получи такъв за месец октомври и така кастрирахме две квартални маци. Но кампанията беше само за тези два месеца, ако не греша. Не съм се отказала да търся вариант за безплатна или евтина кастрация, защото вярвам, че е много важно и смислено да се кастрират уличните и дворни животни.

Бу, би ли споделила, ако е удобно, за какво намаление става дума? Защото и да намеря вариант за безплатно кастриране моята група е голяма и ще кастрирам и с лични средства. Има 3 женски котета, за тях най-ниска цена, която са ми казали е ок 55-60лв. те ми се виждат с предимство, после мъжките. Simple Smile

Момичета, аз не пиша често, но когато влизам и виждам снимките и постовете ви изпитвам истинска съпричастност, много радост от красивите ви същества и от обичта в душите ви, благодаря! Поздрави на всички!

Прекрасни Суши, Богданка, Мъро, Маша, Пикълс и всички, ама всички- без изключение! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 09:54 от Мора

Общи условия

Активация на акаунт