Любители на Котки Тема 67

• 36 778
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • на брега на морето
Да сте живи и здрави  Hug

# 691
Днес ми се случи нещо неприятно, което ме стряска един-два пъти годишно - излизам от ритъм Confused и да ви кажа как реагира Бианка. От снощи нещо не ми е в ред, но днес тя просто взе да тъпче по краката ми и да мяучи(което почти не го прави никога!) докато правех нещо в кухнята, и настояваше, докато не се наведох и не я вдигнах. Гушнах я и тя започна да мяука и да мърка едновременно и в същия момент сърцето ми взе да прескача... Стана ми зле но тя не мръдна от мен! Синът ми донесе апарата за кръвно, а то беше 85/65 и пулс 178 у/м.  Sad Милата ми животинка Heart Eyes стоя до мен докато не станах и не ми стана по-добре.

# 692
Усещат  Peace Пикълс знаете, че е страшна дивачка... миналият месец станах със зверско главоболие и гадене, повръщане яко, не бях на себе си, това малко сладко нещо като легна върху мен не мръдна, само до тоалетна ставаше, лежа ми на корема, на главата - редуваше ги. Мърка и се гали, не спеше, не ме захапа, не ме одраска, играчките си не погледна. Това цял ден! На другия ден аз бях ок, а тя си беше същата дивачка - е как да си го обясня това?

Бижу - оправяй се  Hug

А сега понеже предимно съм в легнало положение с лаптопа, тя няма как да се катери на клавиатурата, но този лаптоп е топлил котешките дупета на Мако, Заки и Дара. Пикълс обаче лежи под него и краката ми, образува се една пролука, обаче задникът й наедря, та сега вкарва само главата  Mr. Green

# 693
  • София
Явно Мъро не е котка. На него не му пука за моите здравословни проблеми. Не само това, но ако съм болна с температура (потя се) или пия лекарства (мириша от тях), бяга колкото си може по-далеч от мен. Чак като оздравея и му замириша на неговата "мама", отново е някъде върху мен.  Mr. Green Обаче пък ако някой ми се кара, ме защитава. Застава до мен, гледа "лошия" в очите и мяука тревожно и предупредително.  hahaha

Бижу, оправяй се бързо!  Hug

Деси, лоша работа! Дано да спасят останалите, а и Мърко да здрав!  Hug

# 694
Е, аз понеже съм по-гръмогласна и като се бием (на шега де  Laughing) с мъжът ми и ме ощипе, например, и аз му се разпискам, това малкото като дойде до мен и започва да ми ръмжи, накланя заплашително глава на една страна с изпънати уши и атакува - от къде на къде ще крещя на любимия й мъж  hahaha

# 695
Хей, момичета, чета темата от едно известно време и много се забавлявам с вас и любимите ви котки. Hug Аз имам куче, но преди години отглеждах сиамка. Сега обмислям да подаря на братовчедка ми котка и почти всеки ден надниквам в интересната ви темичка. Виждам, че явно е вярно твърдението, че котките успокояват стопанина си (поне повечето), но дали това зависи от породата или си е до характера на животното?

# 696
  • на брега на морето
Котките имат положителна енергия в козината си, а им е нужна отрицателна, която се получава при здравословен проблем. Те заради това  лягат по болните места. Но имам наблюдения, че е повече до характера на котката. Ама ти все пак подари котка на братовчедката; да не забравиш да й поискаш дребни стотинки, защото животно не се подарява, а продава. Grinning

# 697
Петък еееее!
Малко да повдигнеме духа и настроението..... Mr. Green
http://izdanka.com/index.php?page=clip&id=755#.UKYyFYErvhh
Поздрави на цялата пухена компания  bouquet

# 698
Ние се опитахме на нашето диваче да й сложим каишка,много щеше да и отива-червено на черната козинка.Леле това коте като подивя-тичаше като побъркано и все се чеше и мъчи да го махне.Чак ходеше все едно някой я беше блъснал.Е махнахме го и нашата вече пак е доволна и щастлива и е разпадушинила всички торбички тази нощ...та в хола е като след битка...какво ги прави толкова..мъчи се да ги анимира и после се бие с тях или си муши лапите в клетката на заека за да го дразни Grinning Чудо голямо е..
Багира като бебе

# 699
Фея- Покажи тигъра веднага като стъпи у вас направо си умирам за нови допълнения  Grinning Grinning Grinning hahaha Crazy

# 700
Ето моята маймуна:

# 701
Summer Smile, невероятна красота!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А за котките по 2лв- за мен 10 от тия тигрови съкровища, моля  Laughing
 lafrancaise, Багира бебешка сладка Simple Smile Относно каишката - Моли съще не търпи нищо по нея... Tired
Късмет на болните и борещи се писанчета Praynig

Нашият дневен данък- Злоболина -честно ви казвам някои ден ще й изям ушите сладки, те само за красота й седят на главата- никаква функция не изпълнявааат Tired  Laughing

# 702
извинявам се, че пускам нов пост, но да поправя стария- не става и не става  ooooh!
само да кажа 'някои ден' да се чете 'някой ден'  Laughing извинете
тъкмо да вметна, че Иза е чудничка Heart Eyes
Котьо, Горда, яки клипчета Laughing
Тедииии, снимката от подписа ти е 1 път! Heart Eyes
Бижу, надявам се си по-добре вече. Браво на милата котчица, че така е била до теб и те е успокоила

# 703
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ros4enka, ах Молинката как се е наострила!  Heart Eyes  hahaha И да знаеш, че много харесвам хората държащи на правописа си!  Peace Hug

# 704
много харесвам хората държащи на правописа си!
Че каква професорка ще си иначе?! Wink

Еличка, ще вземем новото коте следващият четвъртък. Задължително ще ви я представя.

Росченка, тая Моли ще ме умори  Laughing

Съмър, хубост!

Ла, да не е бил много стегнат нашийникът? Моите добичета хич и не реагираха...

Котьо, тая сутрин събудих децата с твоето филмче. Много гот!

Това, че котките лягат на болно място го знам от опит и аз.

Общи условия

Активация на акаунт