Нормално е жената да забременее без значение от механизма, ненормалното е да не може да забременее... Дали аз съм нормална или ти, зависи от гледната точка... За мен съм си напълно нормална, макар че ми се ще вече да не забременявам (ех, мечти, мечти)... За мен забременяването и безпроблемното износване до 9-ия месец (и малко отгоре) е нормален процес... Ако нормалното беше да не можем да забременеем и износим децата си, то значи съм бая ненормална...

Преди да спориш с "биолозите" в темата,трябва да прочетеш някой учебник или статУя в нета.

Иначе и преди го писах.
Тук някои сами казват,че без лекарска "помощ" не биха били способни да станат майки,да дадат поколение.Тези жени може би наистина се включват в описанието на Монк и вьпреки,че природата не ги е искала,лекарите са се намесили и са успели да изльжат "сложния имунологичен план",от който някои персони тук имат голямо понятие

Остани без лекарска помощ, остани без всякакви лекарства ... трева само да пасеш ... ще те видя колко нормално ще раждаш ... може ти да оцелееш... но знаеш ли колко други ще са на "по доброто място"?!?
Земята така ще ни очисти, че ще останат само шепа народ... т.е. тези които са износили бременността си и родили без един шев ... вероятността техните бебета да не оживеят граничи на 50-50%...само здравите и приспособените за този начин на живот ще останат...
Дано не достигаме до този етап...никога ... защото ни чака мрачно бъдеще за човечеството ако се случи..
Радвай се на благата които имаш и се бой... защото хората сме много по крехки отколкото си мислим...
Какви свободни сьчинения ви раждат главите...смешно става вече....