Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
hahhah,ти що спиш по никое време

# 511
  • София
hahhah,ти що спиш по никое време
Бе баш време си беше.  Laughing

# 512
  • София
Тия с коричките са бая мошеници да ви кажа. Разпределих честно аз 9 пликчета по 1 кг и какво да видя - 10-то, демек моето, се оказа 0.5 кг. не 900 гр, не 800 гр, а 500 гр. Претеглих кашона и плика и о чудо - 500 гр и те. Значи тези 10 кила са си баш с кашона и плика. И да съм сложила в 9-те пликчета с 20 гр повече, това са около 200 гр, но не и 500 гр.

# 513
  • Sofia
Е, хубава работа, ние не мерихме с Руми кашона, но Мики явно е отнесла по-малката доза, защото само взех 5кг от цялото количество и и дадох остатъка като гледахме да е точно и да няма ощетени.
Опаковката не трябва да влиза в теглото.

# 514
Е, хубава работа, ние не мерихме с Руми кашона, но Мики явно е отнесла по-малката доза, защото само взех 5кг от цялото количество и и дадох остатъка като гледахме да е точно и да няма ощетени.

Сигурно не говориш за мене Вал, щото нещо не разбирам.

Само да кажа, че за пръв път взимам от това масло, ама такова хубаво и вкусно масло не съм виждала досега. Направо съжалявам, че не поръчах повече, ама си мислех масло като масло, навсякъде се продава, що да се запасявам, а то какво било!

# 515
  • Sofia
Другото Руми, Руми.  Laughing
Ще се сетиш за маслото ти каква е битката, другия път ще те броим с повече, то си е немско масло 99,8% масленост.

# 516
Стана ви ясно защо Вал купуваш в такива големи количества, у нас децата само на филии ще си ги измажат тия 2 кг, толкова им хареса  Laughing

# 517
Ооо вие вече сте имали възможност да пробвате нещата , аз сега се прибирам Sad още не съм си качила багажа дори от колата, защото си счупих колата по пътя Sad теглиха ме ГРРРРР гадост неземна!!!!

Това с количеството сякаш съм го чела и преди Sad Много некоректно , разбирам да има 20-30-50 грама разлика , ама 500 това е ...

# 518
Ани, чак сега видях какво си писала за коричките. Ти защо не го раздели по равно цялото количество и да беше казала на срещата. Трябваше да оправим парите според това което са доставили. Сега ти си ощетена, а не трябва така. Миналия път аз като размервах доставката от Алимко, всичко ми излезе много точно, опаковката не беше включена в теглото на продуктите, а гледай сега какво стана, много кофти работа!

# 519
Трябваше да оправим парите според това което са доставили. Сега ти си ощетена, а не трябва така.

Точно така!!!

# 520
Трябваше да оправим парите според това което са доставили. Сега ти си ощетена, а не трябва така.

Точно така!!!
И аз мисля че така беше редно,а не да си ощетена ти.

# 521
  • у дома

не са по-малко, точно си излязоха  Rolling Eyes  може би да не е практика, а случайно  Rolling Eyes

# 522
  • София
аз съм доволна от срещата и от алъш-вериша.  Mr. Green Не млъкнах и през цялото време.  Laughing

Очаквам следващата среща.

# 523
Аз пък почти с никой не се видях като хората!  Sad

# 524
  • Sofia
Аз пък почти с никой не се видях като хората!  Sad

А, тука излъга!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт