За задния двор и придобивките

• 35 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
aunt Ogg аз понеже говорех по темата откъм положителната и страна, досега не навлизах в сенките, и да -  няма лошо в това  една жена иска да е обезпечена или си търси интереса, умее да оцелява и да има каквото си е наумила.

Има проблем в това да третираш външността си като актив.

It's a game. И като всяка игра и в тази има правила - аз ще правя нещо, за да получа друго. Ще изглеждам и ще се държа по определен начин, според правилата.

Оттам тръгва истинската поквара, защото животът не е игра. И ти и аз като майки бихме учили дъщерите си да са себе си, а когато си верен на себе си, няма правила. Няма битки в интимната сфера, там където една жена е обичана от един мъж. Няма постоянно съобразяване със стандарти. За това жени като вече споменатите представят един дълбоко корумпиран модел, който външно е ок, но като съдържание е резултат от личностни повреди.

# 91
  • София
Да ви кажа честно,полза от мъж,който си е в къщи,но в джоба му няма и 5 лева,полза няма Mr. GreenТой нека ме осигури материално,мен и децата,нека не мисля за ипотеката и тока,пък съм съгласна да не е винаги в къщи.
Да, бе, да, на теория, а на практика осъзнаваш, че искаш и винаги да си е вечер вкъщи до теб (освен ако не го мразиш).

Нито ние сме за "ползване", нито мъжете, поне в моята глава, където мъжете и жените са равни.

# 92
Да ви кажа честно,полза от мъж,който си е в къщи,но в джоба му няма и 5 лева,полза няма Mr. Green...

Само това ли за възможностите?
Аз пък си мисля, че човек, който има акъл в главата може да постигне баланс, и да го поддържа успешно...

...
Въпросът е там, че по незнайни за мен причини, моделът, в който един мъж се явява основният фактор в онова финансово обезпечение , за което стана въпрос, ситуацията автоматично се дефинира като вид проституция.

Мисля, че става дума за жени, които не са влюбени в човека, а издирват конкретно портфейл, и са с него единствено заради парите.

# 93
  • в 1001-та нощ
Мъжете с пари са обикновено умни, способни, самоуверени-като цяло интересни мъже. Парите често са по-скоро следствие от възможностите и характера, отколкото причина за тях. Не говоря за биячите, охраната и шофьора, а за истински успелите мъже. Та не разбирам какво му е лошото на един умен и забавен мъж, пък бил той и с много пари?!  
Проблема е, че не всички мъже с пари са привлекателни. Или са много грозни, ниски, дебели или са старчоци с дебел портфейл и 20г мацка. Може и да са много противни като характер, нищо че са умни и успели.

много често изобщо не е толкова хубаво, дори е доста по-брутално; разбира се - случаи много, но в общия - той не я уважава, не я обожава, изисква доста - да бъде на разположение, да бъде във форма .... тя е инструмент на неговите желания .... а тя винаги иска повече от това, което получава - повече внимание, повече нежност; все неща, които няма да получи, а може и да няма право да получи другаде, зависи от сделката

вариантът "приказка" за мен е изключение  Peace

# 94
Цената за този стил на живот е ужасно висока, не си струва да я платиш. Златките съвсем не са такива плакатни образи, за каквито популярно ги смятаме. Това е живот на драматична несигурност, в която целият ти живот зависи от това кой е хот този сезон и моментното състояние /настроение на спонсора. Придобивките са временни и се връщат в момента на приключване на отношенията, поне в голямата си част. Повечето от тези жени носят у себе си смазващо чувство за безпомощност и не познават друг начин да минат през живота, освен да са в обръщение докато са млади (после не е ясно, но често не е добър развоят).........................
Аха, познавам една такава дама.Сега е 40+ годишна барманка в малък град , за да се издържа.....
Тъжно!   

# 95
  • Бургас
Не е за всеки това, нито можеш да "решиш" да си такава - то или ти идва отвътре в следствие на характер, възпитание и социална среда, или не. И красотата не е достатъчна, трябва си поведение. Това важи и за златките, и за интелигентните жени, които са с богати съпрузи - поведение е, мисъл, нагласа, красотата е само базово необходима.
Аз лично никога не съм разчитала на мъж и не мога и да си представя да разчитам, винаги мисля от първо лице за справяне в ситуацията. А и явно нямам характера и поведението, че да привличам платежоспособни, то не съм се и движила в такива среди, де. Не ми тежи.  Laughing Но това, че процесът на собствени постижения е някак доста бавен при мен определено ми тежи.  Laughing Но още съм млада - всичко е пред мен, живот и здраве, ще постигна това, което желая.
А ако беше само до задния двооор - то почти всяка пуска там, но не всяка се вози с Бентли, купен на нейно име от гаджето.  Wink

# 96
дотук разбрах, че кинтите са нещо лошо Stop Mr. Green, и не бива да е позволено добрите и порядъчни момичета/жени/ да си ходят с етикет Flutter

абе, любовта не беше ли измислена от комунистите, че да не плащат Twisted Evil

златки, патки - парите и сексът въртят света, та ако щете и до утре да ми доказвате, че по-хубаво от труженичка- многомашинничка няма Mr. Green.

не знам, аз  не се замислям другите какво правят с тялото си, в крайна сметка за чий ми е да плача на чужди гробища newsm78.

# 97
  • Galaxy 13197853088
Правите ли разлика между Елен Колева и Антония Петрова и разни там времянки?

# 98
  • София
aunt Ogg аз понеже говорех по темата откъм положителната и страна, досега не навлизах в сенките, и да -  няма лошо в това  една жена иска да е обезпечена или си търси интереса, умее да оцелява и да има каквото си е наумила.

Има проблем в това да третираш външността си като актив.

It's a game. И като всяка игра и в тази има правила - аз ще правя нещо, за да получа друго. Ще изглеждам и ще се държа по определен начин, според правилата.

Оттам тръгва истинската поквара, защото животът не е игра. И ти и аз като майки бихме учили дъщерите си да са себе си, а когато си верен на себе си, няма правила. Няма битки в интимната сфера, там където една жена е обичана от един мъж. Няма постоянно съобразяване със стандарти. За това жени като вече споменатите представят един дълбоко корумпиран модел, който външно е ок, но като съдържание е резултат от личностни повреди.

Като цяло си права!  Peace Но ако се вгледаш в детайлите, не винаги да си себе си, означава да си против правилата. Стандарти има, и всеки, по един или друг начин, се съобразява с тях.
 Когато има любов е удоволствие да угаждаш на партньора, да бъдеш това, което го прави щастлив. Ако това си самата ти е най-лесно. Такива връзки са здрави и трайни, независимо от разлика в години , манталитет, класа и т.н.
Има, разбира се, и изродения модел, за който се говори най-често и който е обект на коментари от повечето дами в темата. Но той не е единствен и задължителен. Дори, според мен , богатите мъже си търсят жени-трофеи. Жени с чар, обаяние, интересни жени. Да, витаят разни пеперуди около тях, дори понякога може да "облажат" по малко, но официалната, тази за пред обществото, обикновено не е от тях.  Peace

А и защо да е лошо да третираш външността си като актив!? Погледнете ми просто снимката(на аватара съм аз). Как да не се възползвам от това, което имам! Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 11:27 от aunt Ogg

# 99
  • Най-сетне у дома
Ми не знам, според мен по скалата "труженичка - многомашинничка - Златка" има още много варианти. Аз не искам да съм едното, но със сигурност не искам да съм и другото. Че не съм живяла многомашинничеството или златството отдавам най-вече на късмета си да стартирам живота си по определен начин и получаването на определено възпитание. Фактът, че родителите ми не са ме оставили да се блъскам сама за много неща също е помогнал, признавам, не е имало самотек. В резултат никак не се оплаквам от живота си, подреди се съвсем нелошо.

Yulichka, те бентлитата не са на тяхно име  Wink

# 100
Темата е нелепа, особено  частта в заглавието за "задния двор" . Tired
Просто от време на време на някоя тук и писва от безпаричието и това, че само гледа витрините в мола без да може да си купи нищо над 50 лева на разпродажба, следователно пуска подобни теми за самоуспокоение, където всички дружно започват саркастично да съжаляват горките момичета в лъскави дрехи и возила и правят свободни съчинение за живота им.... Simple Smile
Така предполагам по-лесно се преживява 550 левовата заплата на мъжа и безплатното слугуване ала  Мадам тиква от Бургас в съседната тема.
Но, разбира се, всеки има право на  самоуспокоение, щом това ще му прави живота по-лесен Peace

# 101
  • София
ти, какво сега, прие някои неща лично ли?  newsm78

# 102
Шантал, харесвам те ей така безпричинно.
Не падай толкова ниско в разсъжденията си, моля те.
Трябва ли да се преоткрия в образа на  ала Мадам тиква от Бургас? Защото не се.
Не е и нужно и ти да се съзираш като главна героиня в тази така нелепа тема.

# 103
А и защо да е лошо да третираш външността си като актив!? Погледнете ми просто снимката(на аватара съм аз). Как да не се възползвам от това, което имам! Simple Smile
Таралежа хич не мож го избъзика, лельо Ог  Laughing

# 104
  • София
Таралежа хич не мож го избъзика, лельо Ог  Laughing

bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт