Номинации 2012 (сатирични или не съвсем)

• 102 261
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз бих искала да запазим позитивните категории като Златното перо, Златната среда, Банда на годината. И, естествено, Огледалото е задължително, къде другаде ще има качествено скубане на пера Mr. Green

# 16
Някаква категория за Ladylady трябва да има, но не мога да я формулирам  Laughing

Тя попада в много от старо-измислените категории...трудна работа ще е.

Сега като отворих миналогодишния архив се сетих, че Отилия точно по това време изчезна.

За предложения трябва да помисля още.

# 17
Категория "Априлки" трябва да има, вече имам кандидат.

Мисля да победя твоят кандидат. Аз съм маЙ-ка  Twisted Evil

Но...не съм се записала в Отчетни и няма да се запиша, та може би имаш шанс. Иначе и с голи гърди бих се борила, предкърмачески!!!

# 18
Да ви хвърлям по око.

# 19
Категориите на Крейзи са добри. Има ли нужда от промяна?

# 20
Мне, може само някое допълнение Laughing

По колко души ще номинираме в категория?
И колко дни за гласуване?

# 21
Ее, две страници само "запис", "запис"  Tired Има бутон за известяване, ползвайте го, да му се не види.
Категориите на Крейзи са свежи, но нееднозначни и предишните години ставаха доста обърквания.

# 22
Никой не се осмелява да излезе с конкретни предложения за промени, така че май ще си останем с категориите на Крейзи. И без това няколко години са бистрени и доуточнявани Mr. Green

# 23
  • В Космоса
Брех, кога мина туй време. Миналата година се зарекох, че ще се готвя усърдно пък никва не я свърших.
А пък и ми се струва, че няма кой знае колко по-изявени кандидати от миналогодишните, ама айде... в процеса може и да ми хрумне някой да номинирам.

# 24
  • Galaxy 13197853088
дай ги пак тези номинации де, така на спомени ли да я караме какво беше.

# 25
Аз бих искала да запазим позитивните категории като Златното перо, Златната среда, Банда на годината. И, естествено, Огледалото е задължително, къде другаде ще има качествено скубане на пера Mr. Green
Тези са от по-старите категории, на Анда. За мен те са по-удачни, тъй като няма колебания за дадена категория дали е положителна, или отрицателна. И е ясно точно за какво се номинира.
Ако номинираме някого за "Вечната Амбър" например, за какво го номинираме - за красота, за амбициозност или за селяндурщина?  Mr. Green

# 26
В първи пост, Лабрадор, постарала съм се да ви опресня спомените Peace

# 27
  • София
Тези са от по-старите категории, на Анда. За мен те са по-удачни, тъй като няма колебания за дадена категория дали е положителна, или отрицателна. И е ясно точно за какво се номинира.
И аз съм за тях, защото категории като Красив ум са напълно неразбираеми за широката публика.  

# 28
За мен удачният вариант е категориите на Анда плюс Малините, където ще е фрий стайл.

# 29

И аз съм за тях, защото категории като Красив ум са напълно неразбираеми за широката публика.  
Е, какво неразбираемо, да си член на Менса и да си със спретнат пуловер.

Да ви напомня в никакъв случай да не подлагате идеите за номинации на анкета, защото масовата публика гласува точно напреки на изписаното преди това в организационната тема.

Общи условия

Активация на акаунт