Ясновидци/Врачки - тема 14

• 273 888
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, изказвам специална благодарност на дамите споделили личните си впечатления от Севинч! Смятам, че във форума трябва открито да се изобличават шарлатаните. В момента телевизиите масово излъчват предавания, в които с цел реклама се препоръчват определени "ясновидци" със съмнителна дарба. Въпросните "чародеи" си плащат за тези участия, инвестиция, която многократно им се връща. За съжаление винаги ще има мошеници, които печелят за сметка на нечия болка и нещастие.

# 391
И аз искам да вмъкна за СЕВИНЧ, че съм била при нея и такива глупости ми надрънка, че ще имам разни болести след време.И се радвам че не познава а лъже, за да каже нещо. Иначе вече щеше да съм на легло и да съм неадекватна. На въпроса ми ,защо ми казва за болести, за които нямам никакви симптоми към момента, тя ми отговори, че трябва да си ги знам по от рано.
Не може да отидеш при някой , да го питаш нещо конкретно, той да не ти отговори и да почне да те занимава, как след известни години, ще си болен от това или онова. На моя позната, каза че сина й ще е наркоман (не че е в момента, а ще стане). Е не е. Минаха 4 години от тогава. И аз немога да остана безучастна към тази жена.Неискам хора които страдат, да отидат при нея и тя да ги натовари още толкова и то за неща, които съвсем не очакват и не питат. Същото се отнася и за ГЮКЧЕН- жената която лансират в момента отново. И тя лъже най безцеремонно и много се радвам сега във времето, че е така, защото такива глупости ми наговори, че доста ми обърка живота ( тя не ми каза за болести и слава богу, защото на нея й вярвах и от внушение, можеха и да ме хванат).

# 392
Категорично споделям мнението за Гюкчен и то на база лични впечатления от дистанцията на времето. В момента отново масово лансират тази шарлатанка в медийното пространство. Последните и изяви май са били в "Специалистите". Посетих Гюкчен преди около 2г. заради здравословен проблем.
Отдели ми около 10мин. наговори ми разни глупости, но изобщо не видя защо съм отишла. След като и зададох въпроса директно измънка нещо и ми назначи куп ритуали от типа "енергийни настройки за успех" и т.н. всички доста скъпо струващи. Отървах се само с 30-те лева за "консултацията". Слава богу, нищо от предсказаното не се сбъдна!

# 393
Здравейте, момичета! Simple Smile Попрегледах анкетата и видях, че Емилия има най-много гласове. Има за какво. Искам да споделя,че засега от обсъжданите тук /защото има и други!/ тя най-точно успява да предвиди нещата. Поне при мен е така- предвижда и доброто, и не толкова приятното. Факт- познава! Не ми е ясно как, самата тя казва, че не е ясновидка, но предвижда събитията! Казвам го от собствен опит- позна няколко важни неща за мен и  близки хора- при това и хубави, и не толкова! Peace Вероятно наистина в картите Таро има дълбоко познание и който може да ги разчита, е добър консултант! Simple Smile

# 394
Емилия не е ясновидка, но очевидно умее добре да чете тарото и в съчетание с професионализма и като психолог успява да помага на хората.

# 395
  • София
Някой чувал ли е за Валентин Начев гледа на карти?

# 396
Здравейте , Включвам се в темата , бих искала да попитам дали може да добавите в Анкетата и Радо,  от Асеновград?
Нека , ако някой е ходил при него да ми пише на лични и да сподели .

Аз лично съм била няколко пъти . Но след  вчерашното ми ходене вече тотално се обърках.
Преди 3 месеца го питах относно връзката ми с момче , каза ми ,че ще имам деца от него  и дори кога и т.н , вчера на същия въпрос ме посъветва да прекратя връзката си с това момче , но да не избързвам ...   Outta Joint
Не искам да го съдя... но това  сега така ми тежи , и е моя грешка ,че изобщо отидох.. ..Не знам.. може и да се окаже прав.
Иначе е много добър диагностик .С две ръце, там няма грешка поне с мен и хората които познавам . Дори преди няколко месеца ме упъти към хирург и всичко мина мн добре.

Ще се радвам да прочета и други мнения за него. 

# 397
Здравейте, моля ви, ако сте ползвали услугите на Ели Маринова да споделите мнения, може и на лични.

# 398
  • София
Здравейте, моля ви, ако сте ползвали услугите на Ели Маринова да споделите мнения, може и на лични.

Здравей, аз ходих зимата при Ели, направи ми много подробен хороскоп, занимава се и с нумерология, гледа и на кафе. Много добре тълкува картите таро, но в момента още е рано за това, което каза. Иначе за момента зададени въпроси беше много категорична и точна. Доволна съм, за бъдещето ще се споделя по натам.

# 399
Здравейте,

Бих искала да леят куршум на децата, но незнам при кой да ги заведа. Препоръки?
Аз съм от София.

Благодаря ви!  bouquet

# 400
  • Sofia
Здравейте,

Бих искала да леят куршум на децата, но незнам при кой да ги заведа. Препоръки?
Аз съм от София.

Благодаря ви!  bouquet

Има една баба в Рударци, но нямам телефон. Шеки се казва, знаят я в селото.

# 401
  • София
В кв. Сердика имаше една жена, която лееше куршуми, но беше доста възрастна и от доста години нямам връзка с нея.

# 402
Ангел-София/Дианабад/лее куршум 0888788512

# 403
А някой около или във Варна?

# 404
  • София
Ходих при леля Искра .......няма такова разочарование  Sick преди 2-3 седмици говорих с нея по телефона и бях много впечатлена, за 5 минути ми каза толкова точни неща за настоящето , че ме изуми , а на живо вчера нямаше нещо общо това което ми каза с действителността .Аз просто не разбирам , имах чуството , че не говоря със същата жена  newsm78 Много налучкване и подпитване , говори за някакви болести в миналото , без да уточнява за кой говори / просто някой от семейството/ но болести като някой го боляло ухо, някой го боляло ухо е то е ясно че все някого , някой го е боляло , аз мога да го кажа и без да съм врачка, а имала си някакъв геникологичен проблем / почти всяка жена стигнала до 38г. е имала/ аз обаче съм от малкото които са нямали.А и бях с още една приятелка и след това като си говорехме се оказа , че ни е говорила едно и също.Дори репертоара не си сменя като вижда че сме заедно е логично после да споделим.Иначе е много лъчезарна и приятна , макар че на моменти ми се струваше че малко преиграва.

Много съм разочарована , защото имах големи очаквания, след като говорих с нея по телефна.

Общи условия

Активация на акаунт