Лидл ::19::

• 61 472
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
 Миииииии, аз имам един миксер май Веко беше и е 500 W и доста зе затруднява на някои по- гъсти кексови теста.....

# 571
  • Бургас
За миксера да кажа, че моят е 300W, но кауфландската марка и без проблем меся тестото за пици и козунаци. Предполагам, че и този няма да има затруднения с тестата. Много ме изкушаваше въртящата се купа, но .... втори миксер не ми трябва.  Confused

# 572
Аз да попитам - кафето от "Супер събота" дали си струва  newsm78

2 кафета съм купувала и двете задръстваха кафемашината   Confused

Кажете пак за хлебопекарната- защо трудно вадя хляба и има ли кратка програма за месене  newsm78
Относно хлебопекарната- при мен хляба залепва за перката и  слагам олио- като се слага олио, го слагам там.То май имаше тема за машини за хляб, но не съм много сигурна

# 573
  • София
Някакви новини от новия Лидл  в София? Никой ли не е ходил все още? Има ли по-специални промоции? А как е навалицата?

# 574
Някакви новини от новия Лидл  в София? Никой ли не е ходил все още? Има ли по-специални промоции? А как е навалицата?
Сутринта нямаше хора пред магазина. Колеги, които са влизали вътре казаха, че няма специална брошура, но не знам дали да вярвам на завеяни мъже. Simple Smile

# 575
  • София
Сутринта нямаше хора пред магазина. Колеги, които са влизали вътре казаха, че няма специална брошура, но не знам дали да вярвам на завеяни мъже. Simple Smile

Благодаря!   bouquet

# 576
  • софия
Някакви новини от новия Лидл  в София? Никой ли не е ходил все още? Има ли по-специални промоции? А как е навалицата?

Благодаря!   bouquet
Има промоционална брошура: -15% прясно свинско, продуктите на Pilos и Baroni; -30% печива от фурната. Важи до 28.11.
На обяд беше много спокойно и имаше всичко Peace
Да нямаш вяра на тия мъже за нищо. Много са разсеяни. Laughing Брошурките са като влезеш и след касите.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:29 от zvanche

# 577
  • София
Ей, супер! Особено за нещата от фурната.  Grinning Ще се опитам да надвия мързела си и ще отскоча.  Laughing

# 578
  • у дома
Взех си тези   готови смеси  за сладки с елхичките-вътре има и пластмасова формичка за изрязване на елхичка ,но ще ги правя чак почивните дни

# 579
Видях го и аз миксера, но той 300В, това е много слабо според мен и няма смисъл.
Та аз сешоар сега ще си купувам за 2000В. ))))

Взех един коледен календар на щерката, смес за курабийки (от елхичките) и от захаросаните плодове.
Щолен мисля малко по-нататък да взема.

# 580
Ако някой е на зор за миксери да знаете, че в люлинския Лидл имаше десетина на обяд.  Peace

И аз взех от готовата смес с елхичките, обаче беше на свършване.
Купих и формички за изрязване, само че не се събират на ринга за закачане, та ги наместих в една кутия. Не изглеждат зле, но повечето не можах да разбера какво точно представляват.  Blush

# 581
Момичета, 300W са си съвсем добре. Аз имам два миксера, единият от които на Браун и двата са по 250W.

# 582
Аз тия формички ги гледам отдавна в лидл, обаче мисля от Джъмбо да си взема

# 583
  • BG
Кажете моля, някакви отзиви за детската кухня от Лидл: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-625FA5E7-6A477C1D/lidl_bg/hs … l/index_20225.htm.
Качествена ли е, има ли светлини или звуци?
Спомням си, че са я пускали и преди и все накой я има.
С една дума струва ли си или да търся друга?

# 584
  • София
Кажете моля, някакви отзиви за детската кухня от Лидл: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-625FA5E7-6A477C1D/lidl_bg/hs … l/index_20225.htm.
Качествена ли е, има ли светлини или звуци?
Спомням си, че са я пускали и преди и все накой я има.
С една дума струва ли си или да търся друга?

Здравей,
Ние имаме кухнята от лятото. Няма никакви светлини и звуци не издава. Но на нас ни харесва, има разни тенджерки и тигани, прибори към нея. От едната страна има врата за фурна, а на гърба - за хладилник.  Ако те интересува още нещо - питай.

Общи условия

Активация на акаунт