Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 38 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, преди малко си проследих пратката с върнатите от мен ботуши в понеделник и гледам, че два пъти са опитали от спиди да я доставят и двата пъти има такъв статус:
"Неуспешнa доставка:
Получателят ще вземе пратката от офиса [к.20]
получателите са в Румъния"

Това нормално ли е?

И на мен ми пише същото.

# 361
Новите боти и обувки, които са пуснали днес ми се струва, че със знака на Ким Кардашиян. Две К, едното обърнато на обратно... Може и да се лъжа.

# 362
  • София
Има нови чанти.Тази е много моя ама пише кафяво а на мен ми оранжавее  Thinking
http://www.miniprix.bg/produkt/1014663/
Как пък едни размери ги домързя да добавят  #Cussing out

# 363
Някакви отзиви за това:

Дали е дебело? Rolling Eyes

# 364
  • Варна
krisiki, баш си е оранжевичко Laughing ама стилисти им обира всички точки както и това други нишки, каквото и да е то.
Ines, изглежда тъничко, ако съдим по това какви вълнички прави самия плат.

# 365
http://www.miniprix.bg/product/detail/index/71837 
ако някой види 39 нека ми пише  Praynig Praynig

# 366
  • Sofia
aniK мокасините не съм ги анулирала,че поръчах и едни пуловери с тях,обаче вчера към 17ч. направих поръчката,преди малко отварял-приета от оператор вече и няма опция да се анулира  Mr. Green и сно6тните чими ти ги хванах-ако иска6 да ти ги пусна да им се почуди6? и могат да се подгъват даже Simple Smile

Ох, по-добре да не ги хващам и да се чудя, зарината съм с ботуши от джаваритата и всичките са ми хубави Sad

# 367
Май яврно е тъничко!
Момичета, а на вас от кога ви възстановиха ваучери! Първият който чакам, е от поръчка върната на 17.10! Ми много време стана вече! newsm78. Лошото е, че не я връщах аз и не мога да си проследя пратката, но още няма никакво движение по заявката ми...

# 368
  • София
Привет, и аз да скокна тук  Flutter
Аз чакам първа поръчка от този сайт, но нещо няма развитие по въпроса вече няколко дни. Дано ми пратят нещата. Като дойдат ще споделя за мнение.
Много ме е яд че съм изпуснала ботите на ТХ изглеждат страхотни. Ще дебна за тях дано ги пуснат пак  Praynig

# 369
  • на земята
Направи ми впечатление,че пускат нови неща но доста по скъпи,аз например това   го бяха пуснали преди месец и половина два някъде и го взех за 35 лв.сега е 70 лв.същата материя е между другото много е хубаво  Peace

# 370
  • София
Направи ми впечатление,че пускат нови неща но доста по скъпи,аз например това   го бяха пуснали преди месец и половина два някъде и го взех за 35 лв.сега е 70 лв.същата материя е между другото много е хубаво  Peace

Да имаше и други вълнени палта,червено, оранжево и максимално цената им беше 42 лв.Сега заради надписа партньорски продукт ли са такива цените  Shocked Rolling Eyes

# 371
  • Бургас
май свърши келепира  Rolling Eyes

# 372
  • на земята
krisiki ,знам ли може и затова да е,но определено новата стока е с доста по солена цена,а хората пазариха точно защото е ефтино,ама сега става така ,че хем ще става скъпо хем с дефекти,тоест нямаш гаранция за продукта който получаваш и е малко рисковано за тези цени..)))А с тези връщанки голяма хемалогия и аз лично прецизно ще гледам ако реша да поръчвам нещо вече  Peace

# 373
Хем пък и доставка...А това с "ваучерната прецакня" беше добре да се знае.  Peace
Я кажете кашмирените пуловери до кой номер се появяват? ХЛ има ли? Някой ако целне случайно, да свирка  Sunglasses
Аз съм върнала пакети на 30.10 май беше...не ги следя в Спиди...ще взема да рзровя да видя какво се случва. Като прочетох, че от 17.10 още чака ваучер мацката... ooooh!

# 374
  • София
имам пари по сметката. да припомня само че на 29,10 спиди взе от нас пратката, на 30,10 Барбу от офиса в Русе- днес имам парики.
имено поради това че четох че има прецакани с ваучерите на намакенията предпочетох връщане по сметка.

Общи условия

Активация на акаунт