Пазаруване от miniprix.bg - 8

• 37 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
*Star*, ако всичко им беше наред нямаше да са в прикса, така че е възможно и кожата да е различна и др. изненади. На снимката (39-ти, черни), подметката към тока се виждаше ясно, че е с дефект. Ще чакам и аз за отговор дали са умалени.

# 541
  • София
Миналата седмица получих и върнах веднага една такава чанта

заради счупена метална декорация отпред, едното крило отстрани на черепа. Вече е получена обратно, така че ако някой я поръчва, да се застрахова с уверение, че не е дефектната бройка.

# 542
*Star*, ако всичко им беше наред нямаше да са в прикса, така че е възможно и кожата да е различна и др. изненади. На снимката (39-ти, черни), подметката към тока се виждаше ясно, че е с дефект. Ще чакам и аз за отговор дали са умалени.
изобщо кожата изглеждаше изкуствена, още са ми в коша, не вярвам да са умалени, чудя се, тоест надявам се да пуснат нещо по-добро

# 543
В джавари прочетох:Fällt eine halbe Größe kleiner aus,  а и се доверявам на тяхното мерене, 7 см подметка е за много тесен крак. Това за модела на платформа. За кожата аз лично не се притеснявам, предполагам вече сте се ориентирали, в качеството на снимките на прикса.

# 544
  • Варна
Изпразниха количките, ако някой дебне нещо - сега е момента Peace

# 545
http://www.miniprix.bg/produkt/71832/ Някой има и от тези? Пише, че номер 38 е със стелка 25.5, което обикновено отговаря на 40 номер. Тъкмо се засилих да ги купувам и сега се чудя  newsm78
Намаления модел на Pataugas го дават 38 със стелка 25. Аз съм с ходило 25.5, да рискувам ли с по-малко от 40?

# 546
  • Варна
Бих те посъветвала да не вземаш по-малки каквото и да пишат. Нося 39, толкова и поръчах, но от ниските, леко ми подпира големия пръст отгоре (не на дължина) на гуменото.

ПП: Сега ги мерих - стелката от край до край е 25,5см.

# 547
Бих те посъветвала да не вземаш по-малки каквото и да пишат. Нося 39, толкова и поръчах, но от ниските, леко ми подпира големия пръст отгоре (не на дължина) на гуменото.

абсолютно!
моите /вече на девойката/ са #40

# 548
  • Sofia

Мац, днес сес капа моя лаптоп, загубих си линка на мокасините ТХ - дали нещо случайно...  Embarassed
Stork Steps не са умалени, отговарят - имам балеринки и сандали на платформа от Амазон  Peace

# 549
Дами,започнахте ли да получавате от тези http://www.miniprix.bg/produkt/1014075/ ,как са?

# 550
  • Варна

Мац, днес сес капа моя лаптоп, загубих си линка на мокасините ТХ - дали нещо случайно...  Embarassed
Stork Steps не са умалени, отговарят - имам балеринки и сандали на платформа от Амазон  Peace
Тцък, не се появиха мокасините, дали не са ги фактурирали на винчо, вяснаха се само зелените на ток 39 и 40.
Туй за Stork Steps сега не знам да ме радва ли newsm78 нямаше 39 и прибрах 40, сега няма да мога да спя ooooh!

# 551
  • София
Момичета, моля ви който имаше тези дънки, да ми измери талия и еластичност, на който и да е размер, а пък ако има и няколко човека с различни размери ще е най-добре, да се ориентирам Praynig

# 552
  • Варна
Момичета, моля ви който имаше тези дънки, да ми измери талия и еластичност, на който и да е размер, а пък ако има и няколко човека с различни размери ще е най-добре, да се ориентирам Praynig
№30 - колан 41см, опнат 47см.; през чатала 47см., крачол 24см., като го опъна 30см.

Тая вечер всеки 2 пост мой ooooh!

# 553
  • Sofia
Дами,започнахте ли да получавате от тези http://www.miniprix.bg/produkt/1014075/ ,как са?

Утре  Peace Моята съратничка в Русе е с моя номер (36), та съм и казала да мери и да ми каже преди да ми ги запрати  Peace

# 554
№30 - колан 41см, опнат 47см.; през чатала 47см., крачол 24см., като го опъна 30см.

Тая вечер всеки 2 пост мой ooooh!
№29 - колан 39см, опнат 43см.; през чатала 47см. и аз ги меря толкова сякаш, крачола къде се мери  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт