БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 102

• 138 101
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Покривките са прекрасни Heart Eyes и чорапчетата Heart Eyes и възглавничката Heart Eyes...много, много красота Hug. На мен пък ми се прецака шевната машина снощи  #Cussing out. Не че съм кой знае каква шивачка, ама един тегел да няма как да си направиш.... Tired....ще трябва да си оформя последната изненада за томболата на ръка... Whistling
И аз чакам известие от пощата за ключодържателите Grinning
Момичета, как е на руски покривка да си потърся някоя схемичка за покривка из руските сайтове? И аз смятам да я направя като Роси - дълъг семплер, че по-малко да се цапа, ама то ще е за другата Коледа вече  Mr. Green

# 601
Еххх, какви красоти, какво нещо...
Ама пък и аз един път ще се включа като хората и ще ви покажа Simple Smile Магнолииките (които фактически са първото ми ушито нещо на кръстчета) са вече на възглавничка. Аз не съм си я видяла на живо, налага се да чакам до петък, но снимката я получих по бързата процедура.
А ето и вие да видите

И за да се върна към старото си аз, което не показва много много (не от нежелание, а от невъзможност) ще ви кажа че имам още 1 и половина неща готови за чудене дали за мен или за... (е, нали не очаквахте да ви кажа, кое ми е другарчето)  Twisted Evil
Ааааааааааааа аз обаче я видях наживо- много добре се е получила възглавничката, за което благодарим на нашата шивачка, защото ние бродираме, но с шевна машина трудно се справяме.

Разкошна е възглавничката!   bouquet

# 602
  • София
Привет дами  Hug
Както всеки път сте показали толкова много красиви неща, че не искам да изпусна някого и затова   bouquet за всички.

Аз продължавам да се мъча с пластмасовата панама, не знам защо от самото начало нещо не ми върви с нея. В момента се опитвам да докарам хубаво "дупе", но нищо не се получава, направо си се чудя как може да съм толкова несръчна   Blush

Но пък направих един малък подарък

Колкото до коледните чорапи - първия уших за сина ми точно преди 20 години - но тогава имах само ленена панама от майка ми, а за гърба развалих една моя пола. Модела бях намерила в една Бурда от приятелка. http://teddybearm.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.206608.28925665 3-4 години по късно уших и за малкия ми син, но тогава съзнателно търсех точно същата панама и за моя радост бях запила предната половина от полата  Mr. Green
http://teddybearm.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.206608.28926724
Не са шити с кръстчета, но и до момента се очаква за Коледа да са пълни с лакомства.  Laughing

# 603
  • Бургас
teddybearm за преди 20 години си правила уникални коледни чорапи, а и за днешно време са си хубави!Браво!

# 604
  • Юпитер- Сатурн
Момичета, как е на руски покривка да си потърся някоя схемичка за покривка из руските сайтове? И аз смятам да я направя като Роси - дълъг семплер, че по-малко да се цапа, ама то ще е за другата Коледа вече  Mr. Green
От тук съм си харесала много идеи
http://club.osinka.ru/topic-54875?p=2073354&highlight=#2073354
иначе скатерть

# 605
  • В страната на мечтите
Olenka, прекрасно коледно чорапче! Сега като го гледам май и аз спретна едно за племенника...ама догодина Simple Smile
Teddybearm, с каква техника си правила твоите чорапчета? Много са интересни и са си съвсем актуални, независимо преди колко години си ги шила  Hug

# 606
  • там където има винаги вятър
Олеееее,много се извинявам  Embarassed  ето го ключа  http://postimage.org/image/hplilv1yn/   не съм догледала.
Още веднъж, благодаря   bouquet

# 607
  • Плевен
Инат и Реа ,погледнете тези мадами  Grinning Peace
Скрит текст:
Не са в първа младост като ги гледам.Така че Реа ако жената за която ще шиеш картичката прилича малко на тях , а има и младежки дух ,какъв е проблема да и спретнеш една картичка с елегантна обувка или нещо подобно.Аз определено бих се зарадвала на такава  WinkИначе най универсалната картичка за всеки повод е тази с цвете или букет от такива и за 20 годишни и за 3х20+.... GrinningВажен в случая е жеста Hug

От мен една схема ,често търсена по повод новородени бебчета.Ключ няма ,просто на св.синя и розова панама с подходящ цвят -син или розов Пренабора е мой ,но то се вижда BlushОригиналната е лошо читаема Sad

dididaPeaceСкатерти

http://www.liveinternet.ru/showalljournal.php?tag_name=%F1%EA%E0 … e362062a39c7aa49c

http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?/topic/123575-%d0%b0%d0% … etha/page__st__60 - на тази фирма моделите са много красиви като дизайн и лесно и приятно се шият.
Единственият проблем е че мотивите се повтарят , и като за такива като мен е ужас  GrinningЗа това аз ги правя с два ,близки по тема .Имам доста събрани схеми  Whistling ,всичките ми харесват но времето не стига  Crossing Arms

Иначе на Рико покривките са също лесни и много готини!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 14:22 от pepen

# 608
  • Rotterdam
Инат и Реа ,погледнете тези мадами  Grinning Peace
Скрит текст:
Не са в първа младост като ги гледам.Така че Реа ако жената за която ще шиеш картичката прилича малко на тях , а има и младежки дух ,какъв е проблема да и спретнеш една картичка с елегантна обувка или нещо подобно.Аз определено бих се зарадвала на такава  WinkИначе най универсалната картичка за всеки повод е тази с цвете или букет от такива и за 20 годишни и за 3х20+.... GrinningВажен в случая е жеста Hug

От мен една схема ,често търсена по повод новородени бебчета.Ключ няма ,просто на св.синя и розова панама с подходящ цвят -син или розов Пренабора е мой ,но то се вижда BlushОригиналната е лошо читаема Sad

dididaPeaceСкатерти

http://www.liveinternet.ru/showalljournal.php?tag_name=%F1%EA%E0 … e362062a39c7aa49c

http://rukodelie.devichnik.ru/index.php?/topic/123575-%d0%b0%d0% … etha/page__st__60 - на тази фирма моделите са много красиви като дизайн и лесно и приятно се шият.
Единственият проблем е че мотивите се повтарят , и като за такива като мен е ужас  GrinningЗа това аз ги правя с два ,близки по тема .Имам доста събрани схеми  Whistling ,всичките ми харесват но времето не стига  Crossing Arms

Иначе на Рико покривките са също лесни и много готини!

Супер е схемата,благодаря Hug Hug Hug аз ще я започна още утре,но на бяла панама ,ще покажа резултата след това задължително

# 609
Дидида, една идея от мен - може да си нашиеш малки коледни мотивчета върху широка панамена лента 10-12 см. Аз направих такава за Великден. Ето я
Даже тогава все още не се престрашавах да шия на кръстчета и съм шила и лентата и пръстените с гобленов бод но с три нишки

teddybearm и на мен ми е интересно каква е техниката на твоите чорапи. А относно пластмасовата панама, защо се мъчиш да докараш хубав гръб. Ако залепиш на гърба някаква картинка изобщо няма да личи идеален ли е или не. А има и схеми за такива играчки при които шиеш нещо отпред, а след това огледален образ на формата, но все едно че гледаш играчката отзад. След това двете части се закрепват една за друга. Имам някъде схеми- ако искаш да се поразровя.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 21:30 от Роси 123 (люска)

# 610
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз получих ключодържателите  Hug благодаря  Hug

иска ми се да беше толкова лесно и със сърцата от рекламната къща  Confused намерили ми едната чст на сърцата, но без капачето Rolling Eyes сега ще изчакам, дано намерят и капачетата, че иначе няма как да ги използвам

# 611
Pepen, много яки бабушки  Joy, много са весели Hug

Аз също си взех вчера ключодържателите  Heart Eyes

# 612
Роси, благодаря за идеята Peace
Аз все още не съм получила известие от пощата за ключодържателите...... newsm78 Мисля да изчакам и днес - като се прибера от работа, ако няма нищо, утре през обедната почивка ще изтичам до пощата да питам.

# 613
ЙЕЕЕЕЕЕ,
приключих с картичките. Точно 26 броя; успях и да подаря две, а забравих да ги снимам- бяха за РД на приятелчета на малкия и покрай емоциите от партитата се отнесох и се сетих за пропуска прекалено късно. Иначе ших това и стана много сладко с надпис на български и извезани имена и години...

ще ви покажа и останалите, ама друг път...
smile3503
Успешен ден на всички!

# 614
  • Троян
26 броя картички   Shocked  Браво на теб Hug
Ето една играчка и от мен,ще я подаряваме в детската градина,ще направя още една че нали са ми две момичетата 

Общи условия

Активация на акаунт