Детски Градини Варна Тема 4

• 45 463
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Това означава ли че е достатъчно само единия родител да работи и да е изряден,а другия може да не работи или да не си плаща данъците и осигуровките?

# 451
Това означава ли че е достатъчно само единия родител да работи и да е изряден,а другия може да не работи или да не си плаща данъците и осигуровките?
да

# 452
Чудесно...така моето дете никога няма да влезе в тая пуста държавна градина....интересно ми е сега когато навърши 5 години юни месец и уж посещението на държавна градина е задължително....дали най-накрая ще го огрее. Според мен това да се приемат документите само на единия родител, а другия може да е безработен е тъпо. Извинявайте много, но като е безработен може да си гледа детето. Значи аз съм балама като работя, мъжа ми работи и се чудим кой да ми гледа детето и понеже видите ли сме милионери от повече от година и половина посещава частна градина поради простата причина че не му излиза късмета на тъпата томбола Simple Smile То за кво ли работя за единия стаж, като надали ще доживея до мизерната пенсия - излиза че е по-добре да напусна и да си го гледам  Joy Така или иначе работя за да му плащаме таксата в частната градина...Както съм яхнала метлата и заради сметките за тока ми идва да ги взривя всичките....верно няма такава страна като нашата Simple Smile #2gunfire Да видим дали поне ще ме огрее нещо от жалбата за сметките  Laughing

# 453
  • ВАРНА
Извинявам се, че така нахлувам и питам директно  Blush

Съществува ли все още предимството ако единият от родителите е действащ учител?

# 454

http://www.moreto.net/novini.php?n=200570&p=2
Мисля,че ще отпадне.

# 455
  • Варна

http://www.moreto.net/novini.php?n=200570&p=2
Мисля,че ще отпадне.
Вече отпадна.  Peace На 20.2. Общинския съвет прие промените в правилата. Вече са отразени и в регистъра: http://gradini-varna.com/informaciya/procedura-za-postupvane-v-dz

# 456
Аз ли четох между редовете и не видях от коя дата започва приемането на документи newsm78

# 457
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
БЛЯК РОУЗ,напълно съм съгласна с теб.И аз не мога да си обясня,че при условие,че няма места в градините и да имат нахалството да смъкват границата на задължителното обучение е кощунство.Безмозъчни същества.

# 458
  • Варна
Аз ли четох между редовете и не видях от коя дата започва приемането на документи newsm78
Цитирам от регистъра: 4.4. Заявления за новосформиращите се яслени групи към ОДЗ и първи възрастови групи към ЦДГ за следващата учебна година се подават в детските градини от 01.04 до 10.05. на текущата календарна година.  При наличие на свободни места заявления за прием на деца  от І до ІV   възрастова група се подават целогодишно.

# 459
Благодаря ,Марчела Hug

# 460
  • Варна
Ние сме 2009-та набор, чудя се за нас кога се прави новия набор от документи, понеже нали за тук-там свободните места до сега само ново заявление попълвахме.
Та сега от 1-ви април ли да вземаме новите документи/ сл. бележка, за данъка/ или още от сега..?
Може да ми е глупав въпроса, ама малко ми стана каша Crazy

Black_rose аз не съм много съгласна с това, което си писала за безработните родители.При нас само мъжа ми работи, аз се наложи да напусна работа, защото няма кой да ми гледа детето, не ми го вземат вече от 2 години на градина, а нямаме финансовата възможност да я пуснем на частна градина, разчитам да я приемат, за да мога аз да работя.
Не всички имаме баби или възможност за частни градини.
Да ти кажа, честно изнемогваме само с една заплата, а и надежда вече почти нямам, че и тази година дъщеря ми ще тръгне на градина.

# 461
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За ОДЗ-тата как стои въпроса със кандидастването?Има ли срокове или е целогодишно?Пак ли се гледа район защото си мисля,че в нашия район май нямаме ОДЗ?

# 462
  • ВАРНА
mar4ela5 , *valentina*, благодаря Ви за бързите отговори   bouquet

# 463
Бляк роус а аз съм против това което пишеш за безработния родител,как да започна работа като не го приеха на детска градина.Аз търсих работа половин година, работих 2месеца и се наложи да напусна, за да си го гледам.Така, че сама помисли.
ИНАЧЕ ХОРА НЕ СМЕ ВИНОВНИ НИЕ, ПРОСТО НЕГРАМОТНО СА ГО ПУБЛИКУВАЛИ. ДА ВЗЕМАТ ДА СЛОЖАТ МАЛКО РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ  ТИЯ РЕДОВЕ.Аз лично се наложи да прегледам няколко пъти отгоре надолу за да разбера.

# 464
За ОДЗ-тата как стои въпроса със кандидастването?Има ли срокове или е целогодишно?Пак ли се гледа район защото си мисля,че в нашия район май нямаме ОДЗ?

За яслена или първа група в ОДЗ се кандидатства от 01.04 до 10.05 !

Общи условия

Активация на акаунт