Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 376
  • 733
  •   1
Отговори
# 30

Много благодаря за новата тема! Hug Hug
Sause baus!, възползвам се от призива ти да пишем за Халит, защото темата наистина е  главно за него. Heart Eyes
Много ми харесва как са го състарили в лицето, въпреки че изглежда физически много във форма! bouquet
Но отново тази тъга в очите, която особено пролича, когато Фирузе идва при него, докато той се занимава с хобито си - бижутата. Неповторим е! Heart Eyes Heart Eyes

Какво ли да напишем за човека....с този наистина тъжен поглед ми изглежда   страшно отекчен от случващото се около него.Изглежда разочарован и като ,че ли намира утеха в практикуването на любимото си занимание...бижутата...а те стават прекрасни!Тези жени направо му вземат здравето и акъла.....май му писна от Хюреми,Хатиджета,Махита,Фирузета и наложници...........ще вземе да покани на халвет Сюмбюл ага та ще видят всички от къде изгрява слънцето!! Joy Laughing LaughingТова в кръгът на шегата разбира се.... Grinning

# 31
Sause baus!, възползвам се от призива ти да пишем за Халит, защото темата наистина е  главно за него. Heart Eyes

А дали пък не е време малко да се промени заглавието на темата  newsm78
Аз нямам какво да кажа за Халид  Thinking

# 32
Sause baus!, възползвам се от призива ти да пишем за Халит, защото темата наистина е  главно за него. Heart Eyes

А дали пък не е време малко да се промени заглавието на темата  newsm78
Аз нямам какво да кажа за Халид  Thinking
....Да ..подкрепям идеята newsm10 Например"Великолепният век"...време на победи,любов,интриги и падения...
Ето и нагледно.....любимите хора.. и...война зад гърба на султана...а той горкият в неведение и лъжи...гледа лошо напред но не се сеща да погледне и зад гърба си.. Wink

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 14:50 от KATI-P-

# 33
  • София
Здравейте, аз съм нова сред вас и с интерес ще ви следя,както и с вас ще чакам всяка нова серийка на ВВ. Embarassed

Здравейте и добре дошли при нас!!Споделете ни какво мислите за сериала?  bouquet

И аз съм една от привърженичките на Хю ,за мен тя като характер се изгради много и все още се изгражда,от началото беше като дете ,сърдеше се и негодуваше за всичко,а сега вече е една хитра и доста опитна жена,знае какво иска и няма да направи грешка в целите който си е поставила./да задържи СС до нея и да издигне един от синовете си до трона/Разбира се като съм на страната на Хюррем, не означава, че тя е безгрешна и тя има доста кусури но във война е така или ти унищожаваш или теб ще унищожат  Wink

# 34
Запис и от мен.Много бързо пишете,не мога да ви изчета Grinning

# 35
  • Варна
Незнам аз по принцип малко скептично започнах да го гледам , но съм изключително приятно изненадана от сериалчето Simple Smile Малко в началото Хюрем ме дразнеше в интерес на истината в един момент незнаех има ли въобще положителен герой освен султана де , но сега сякаш ми стана симпатична Simple Smile Гледам серийките във vbox, че нещо немога да ги открия другаде, доста съм бърза като почна и немога да се спра  #Crazy Доколкото съм чела и в историята , доста неща са реални и вярни да видим и занапред серийките как ще са Simple Smile

# 36
В началото между Хю и Ибо си беше съревнование за вниманието на султана.

Мисля, че борбата стана на живот и смърт когато Ибо разигра сцената с Лео и каза на Хюррем че ще убие първо нея, после децата й едно по едно.

Не виждам какво може да оправдае Ибо, че доведе до там нещата, както не виждам и милост за него, дори и Хюррем да беше по-малко амбициозна или по-лаба. Няма  майка, която да не атакува, ако някой застрашава живота на децата й. Акотрябва да сме честни - смъртта на Мустафа решава нещата генерално, но Хю не си дава много зор да работи в тази насока.  

# 37
Ето резултата до момента....:
-какъв левент е в началото и [/b]сега:

.....  остарял,мрачен,тъжен,...от него са останали само брада ,мустаци и едни големи тъжни очи..

За превъплащението в образ Халит е ВЕЛИКОЛЕПЕН!!!!!Сценаристи,гримьори ,стилсти.....страхотен тандем!!Аз за първи път гледам играта на Ергенч и съм очарована.Когато завърши този сериал ще гледам и 1001 нощи......за друг с неговото участие незнам..

# 38
  • Варна
сладур си е няма спор Wink И аз съм се зарибила после да гледам 1001 нощ Simple Smile Heart Eyes

# 39
Махидевран параноясала ми се струва - едно пазене на тоя Мустафа от Хюрем, пък тя даже ги забрави, че съществуват. С кой, каквото говори - все да пазят Мустафа от Хюрем. Даже мислела, че Елена е нейна пратеница ooooh!

Относно войната Ибрахим - Хюрем, мисля, че вече се пренесе на друг фронт - Хатидже/Хюрем. Даже и да се опита да направи нещо на Ибо, ще е за да засегне Хатиджето, щото тя си го и проси де. К'ъв зор видя да воюва с нея, още не мога да си обясня Thinking

Имам няколко въпроса: Като е прието принца да иде да служи в някоя провинция и майка му е длъжна да го придружава, при Хю как ще се получат нещата като има толкова принцове? А и по-малките май не могат да напускат двореца, кой ще се грижи за тях тогава? Или пък ако не замине с Мехмет, за него пък кой ще се грижи?

# 40
Здравейте и честита нова тема .Аз прилежно си изчаках да свърши старата , прочетох какво сте изписали през това време и тук и ей ме на ..  Party
За Халит - невероятен актьор е и гласът му е прекрасен /но това не е нищо ново/ . Напоследък и на мен ми прави впечатление ,че е някак тъжен и изморен сякаш .
Скрит текст:
Но това не е от сега ..помня как в една серия беше извикал Гюлфем и я беше питал  дали много я е наранил и затова не му върви с жените ..И на Хю все и повтаряше ,че иска спокойствие ,нормално има толкова неща на главата ,че  му идва в повече да се разправя и с харема.. Проблема е че той се старае все да е справедлив и да не накаже някой прибързано,затова му се качиха на главата -всички.Така ми се струва .
Аз съм гледала 1001 нощ /това беше първия турски сериал който гледах/ .. Халит там също е блестящ ,играта на актьорите изобщо е завладяваща , безброй пъти проливах сълзи ,но най-хубавото беше ,че има хубав край.Следващите турски филми които гледах хем рев през цялото време /няма лошо щом те карат да плачеш ,значи филма те е разчуствал и е стойностен/  ,но финала да е тъжен ми идва в повече..
За Великолепния век имам други очаквания ,дано се оправдаят и да не рева накрая ,защото главния герой е умрял или нещо такова  ooooh!

Махидевран параноясала ми се струва - едно пазене на тоя Мустафа от Хюрем, пък тя даже ги забрави, че съществуват. С кой, каквото говори - все да пазят Мустафа от Хюрем. Даже мислела, че Елена е нейна пратеница ooooh!
..
То има една приказка "по себе си съди за другите" ,много е вярна  Peace .Затова Махи я е обзела параноя , защото знае тя как би действала . Това вероятно е подготовка от сценаристите за подлоста на Махидевран спрямо горкия Мехмет .
Може би ще разбере ,за предпочитанието на СС към Мехмет и ще реши да вземе нещата в свои ръце,ама тогава Хю ще я довърши ..жалко само за Мехмет .
Проличава си кой що за стока е.Хюрем може да мисли как да се бори с Ибо,Хати и др. ,но те са все хора които открито я нападат , към Мустафа не съм видяла да има такива мисли /да го затрие ,той не и е направил нищо и тя не му мисли злото/ ,за разлика явно от Махи .
Всъщност сетих се ,че поиска от Ефсун да му сипе отрова..  Sad ..  но пак не беше тя първа с тези идеи ,първа пак беше Махи ,когато СС беше на легло .

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 15:16 от katia13

# 41
Sause baus!, възползвам се от призива ти да пишем за Халит, защото темата наистина е  главно за него. Heart Eyes

А дали пък не е време малко да се промени заглавието на темата  newsm78
Аз нямам какво да кажа за Халид  Thinking
Не се притеснявайте!
Заглавието на темата е"Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век",така че мисля,че няма какво да сменяме,а и имаме право да пишем за всичко и всички във ВВ!
Скрит текст:
Иначе темата ще стане много постна!Мое мнение!

# 42
Izabele, може ли линк към руския форум, от където ни превеждаш! Praynig

# 43
Izabele, може ли линк към руския форум, от където ни превеждаш! Praynig
Разбира се,  Simple Smile той отдавна е известен на болшинството от този форум, за първи път беше публикуван тук от Корделия и всички станахме редовни негови посетители. http://duralenta.ru/velikolepnyi_vek/velikolepnyi_vek_3_sezon/19 … otret-onlayn.html
 Hug Peace

# 44
Оказа се, че съм изостанала с темата и препращам мнението си от опашката на предходната тема..
     Първо искам да изкажа възхищението и благодарността си към    Izabele . Възхищение от бързина и прецизност и благодарност, че си „къса“ от времето. Това, че е объркала превода на едно изречение (щадейки чувствата на определени фенове). .. Струва ми се не само маловажно, но дори полезно за настоящи и бъдещи дискусии.
     Второ искам да подкрепя  Елена Алексиева  постовете й, защото ми се струват списвани в много добър стил, премерена реч и мнение. Харесват ми постовете и на  fenkata1968 защото са написани много емоционално, но не без чувство на справедливост.  

Да кажа нещо и за сериала… Като, че ли в този филм няма добри и лоши герои – има победители… и да го кажа така загубили битката. Всички знаем кой печели войната! Надявам се, че тук обсъждаме пътя на всеки един от героите, със своите спадове и възходи. Понякога мненията ни са диаметрално противоположни –понякога мислим и чувстваме сходно. Важното е да не нарушаваме съществено добрия тон.  Иначе ще заприличаме на истерични , лишени от мозъчни гънки, фенове.  Подкрепяме ама какво точно и защо и не на последно място как?! Дано не изостряме ненужно тона т.е. да не си крещим без да се изслушваме. Желая на всички нас тази дискусия да е много плодотворна (в смисъл всеки от нас да научи и да промени нещо в живота си и то да е за добро), да се изслушваме, да се чуваме и да не си повишаваме тон!

Общи условия

Активация на акаунт