Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Забравих да се похваля.
Заради предстоящите свирепи рестрикции за алергени на ЕС по блоговете е плъзнала лека параноя. Направо обявяват края на старите парфюми, особено богатите на естествени съставки. И аз реших да приютя един Ветивер на Герлен, под предлог подарък за ММ.
Утре ще си го припомня и ще споделя,

# 256
  • Чукарландия
Благодаря на всички ви, момичетаbouquet
Май, май ще е по-добре да си досъбера парички и да си взема Ботега. Peace

# 257
  • София
Привет парфюмни,
пиша със следния казус, исках да си купя от 4мл.-вите шишенца, които ползваме за проби, но от магазина ми казаха, че вече минималното количество, което може да си купи човек е 100 бр. Та въпросът ми е ако някоя от вас иска да си поръчаме заедно и да си ги разделим, моля да ми пише на лични  bouquet

# 258
  • София
Привет парфюмни,
пиша със следния казус, исках да си купя от 4мл.-вите шишенца, които ползваме за проби, но от магазина ми казаха, че вече минималното количество, което може да си купи човек е 100 бр. Та въпросът ми е ако някоя от вас иска да си поръчаме заедно и да си ги разделим, моля да ми пише на лични  bouquet

Защото лошо ги свикнах - все така да поръчвам  Embarassed
И все пак - положителното е, че вече дават свободно - по едно време режеха всички.. оказа се, че паролата е "аз съм приятелка на Ели"  Joy Joy Joy

# 259
  • на североизток от Рая
  Привет, момичета!

Опитвам се да не влизам в темата, но не се получава. 
 Искам да успокоя парфюмната си страст, но това насила не става.  Confused
 Нямам нищо ново, нямам парфюм банк, а по едно време имах, но пък идвам да похваля един парфюм.

Парфюмът е ейвънски, ето този:
Скрит текст:

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Expressions-by-Reese-Wit … -Often-11724.html

Имам един ползван съвсем малко, а един е дори с целофан.
 Вчера този парфюм ме радва цял ден. Аз го ползвах през лятото и си мисля, че е парфюм за по-топли дни. Но той се оказа разкошен за хладните дни , които настъпиха. Трайността му ме изненада най-много, а освен нея и свежия, тръпчив вкус на нещо, което не разпознавам. Не знам плод ли е, растение ли, но съм сигурна, че на вкус горчи. Тако го усещам. Днес отново ще съм с него. Дано пак да ми донесе приятните вчерашни чувства.
 Мислех да пусна единия в размените, но май ще се откажа. Освен за нещо хубаво, което да ме замисли наистина.  Laughing

# 260
  • Germany
Нели, защо трябва да се ограничаваш и да не четеш темата? Толкова е приятно тук Hug
Изобщо не е задължително да купуваш всеки ден нови аромати или да описваш, важно е парфюмите, които носиш да са твои, да отразяват същността ти, да се чувстваш Жена със тях Peace
Искам да попитам някой дали се е запознал вече с http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Manifesto-15540.html? Определят го като ванилена бомба, което не кара сърцето ми да тръпне Sad, но YSL не е това, което беше, за съжаление.
Атти, не е ли време в края на годината за малко равносметки - примерно - вашето най-добро попадение/най-голямо разочарование, нова любов/развод ми дай, и т.н. Отделна тема ли ще направим или да си пишем още сега в тази, защото имам яснота за себе си Mr. Green
И ако знаете коооолко съм щастливааааа newsm68 txtloves Two Hearts dance  ura newsm18
Имам си нещо, което се настанява трайно в сърцето ми, влезна под кожата ми и въпреки всички проблеми, които ме съпътстват тези дни ми носи невероятно удоволствие. Той е моето Аз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
  • на североизток от Рая
 Ковачева, не че не искам да чета тук, ама като чета, ми потреперва под лъжичката и  ми влизат разни мухи в главата. Искам да успокоя топката.
 Чета ви аз, на балкона може да ме видите. Но като не пиша, темата не ми излиза в обновени и не ме предизвиква. Ама вече съм тук и ще я има в обновените.  Mr. Green

Hug

# 262
  • София

Искам да попитам някой дали се е запознал вече с http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Manifesto-15540.html? Определят го като ванилена бомба, което не кара сърцето ми да тръпне Sad, но YSL не е това, което беше, за съжаление.

Миналата седмица го пробвах- ванилов, сладък, безинтересно направен и приличащ на много други.  Tired

# 263
  • София
И аз се запознах с Манифесто на ИСЛ и с чиста съвест мога да кажа - УЖАСЕН! Аз имам много висок праг на поносимост към аромати и рядко се изказвам така за парфюм, дори и да не ми хареса, винаги мога да го окачествя като безинтересен, скучен, повтарящ се с още 10/100/1000 други, като "бива, нека си живее", обаче Манифесто не бих могла да изтърпя върху себе си. Върху накъртващо сладката база нахалства една много досадна нотка, която ми напомня за нискоразреден каталожен парфюм и на всичко отгоре е шумен, крещящ и шлейфов. Гня!  Sick

Ковачева, наистина мисля да си направим тема за равносметка, но с оглед на това, че изписваме една тема за около 15-20 дни, сметнах да я направим към края на ноември, може би това ще е следващата, така че ще се радвам на впечатленията ви тогава  Hug Освен това много разчитам на номинациите на Мадам Оче и ги очаквам като кулминация на забавлението Simple Smile Впрочем, ние вече почнахме с годишните тотали още в тази тема - речник на парфюмно зависимите  Mr. Green

# 264
  • Germany
Добре, ще чакам тогава  Mr. Green
Разочарована съм значииии от ИСЛ, ей, тоя Лореал, съсипа хубавите парфюми Crossing Arms
Сънчо да добави към речника на дядо магарето Whistling

# 265
някой беше писал, че Агентите му приличат на бременни жени /мисля, че Денси, но не съм сигурна/

# 266
някой беше писал, че Агентите му приличат на бременни жени /мисля, че Денси, но не съм сигурна/
Да аз и това страшно ме радва. След правоъгълните Шанел, даже заедно, това са любимите ми бутилки бременните.

# 267
Бубс, права беше, онзи парфюм е бил Mistero di Roma Laura Biagiotti. Вчера пак го пробвах и мисля, че ще си го купя! Crazy

И да споделя една страхотна оферта за тези, които обичат Jean-Paul Gaultier CLASSIQUE EdP!

# 268
  • Чукарландия
И ако знаете коооолко съм щастливааааа newsm68 txtloves Two Hearts dance  ura newsm18
Имам си нещо, което се настанява трайно в сърцето ми, влезна под кожата ми и въпреки всички проблеми, които ме съпътстват тези дни ми носи невероятно удоволствие. Той е моето Аз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това парфюм ли е или детенце, ако не е тайна?!? Rolling Eyes

# 269
..
И да споделя една страхотна оферта за тези, които обичат Jean-Paul Gaultier CLASSIQUE EdP!

Да,супер оферта. Жалчко,че Класик не мога да го понасям, за разлика от Класи Х, иначе щях да го отнеса и този Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт