Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Ама Фейт Хип Комбиотик трябва да пише, че са два вида  Peace

# 406
Погледнах снимките в албумчето за колажи-ми нямам какво да кажа освен....най -хубавите бебета!!!Пловдивски мами и вие сте убави:)) Нуб какви са тия крака,тия токове...Мъжа ти не врънка ли за трето!?  Hug Mr. Green

# 407
Отивам при дребен да наним заедно ... до след малко    Mr. Green

Хората са казали, че пълно щастие няма  Mr. Green тъкмо легнах и той стана  Crossing Arms Mr. Green

Мобси .. и аз не съм ходила на ортопед - ще чакам 4-ти месец както казва нашето педи  Whistling

Ама Фейт Хип Комбиотик трябва да пише, че са два вида  Peace

Еми ще взема това дето е 300 гр за кърмачета  Rolling Eyes

# 408
  • Бургас
Оле сега видях, че има и снимка качена от срещата на бургаските мами. Била съм голямо кюфте.  ooooh! ooooh! ooooh! Забравила съм

# 409
Оле сега видях, че има и снимка качена от срещата на бургаските мами. Била съм голямо кюфте.  ooooh! ooooh! ooooh! Забравила съм

hahaha hahaha hahaha всички бяхме кИфтета  Mr. Green ама после ще станем наденички  bowuu Mr. Green

# 410

Супер идейно са го измислили!

# 411
Пловдивски мами и вие сте убави:)) Нуб какви са тия крака,тия токове...Мъжа ти не врънка ли за трето!?  Hug Mr. Green

Иска, иска  Mr. Green момиченце, ама няма как да стане Mr. Green сигурно и третото ще е момче Mr. Green освен ако не сменя таткото  Joy Joy Joy

# 412
Пловдивски мами и вие сте убави:)) Нуб какви са тия крака,тия токове...Мъжа ти не врънка ли за трето!?  Hug Mr. Green

Иска, иска  Mr. Green момиченце, ама няма как да стане Mr. Green сигурно и третото ще е момче Mr. Green освен ако не сменя таткото  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy тихо да не чуе  hahaha hahaha hahaha

Да ви попитам ... записахте ли вече децата на ясли  Crazy Звучи странно, но ми казаха, четрябва по отрано да гозапиша, за да можем евентуално да се вредим ... някъде  ooooh!
А и нали скоро направиха електронно записване ... някой да е запознат  Whistling

# 413
Здравейте пак Simple Smile
Ех как кофти си изтрих написаното Sad
Хайде 2-ри опит  Grinning
 Искам да ви питам за един сайт- www.kimberleykids.com. за детски дрешки.Някой дали си е купувал нещо от там.На нас ни трябват нови попълнения в гардеробчето и аз се поразрових в нета и харесах няколко неща от въпросният сайт.Питам ви защото не съм пазарувала дрешки за бебо онлайн.Ако имате впечатления от този сайт или като цяло закупуването на дрешки онлайн пишете моля  Grinning

# 414
Фейт ние още не сме се активизирали с това ми ти начинание-записването за ясла.Но като го спомена се сетих,че и за детската кухня нещата стояли по същият начин  CrazyНа една от детските ни консултации една мама с едно 7 месечно бебе каза,че не взима храна от детската кухня,която ни е в района,защото се била обадила късно и не е могла да се класира.Луда работа  Crazy

# 415
  • Бургас
F.a.t.e , майка каза, че едно комшийче , родено в началото на септември, вече го записали.Да пази ред. Даже ме пита дали и в Бс е същото положение

# 416
  • София
Благодаря на всички за милото посрещане:)има ли мами от Овча купел?

# 417
Fate за класиране на ясла 2014 се кандидатства януари по електронен път, ако запишеш сега е за 2013
аз ще записвам януари
виж на www.plovdiv.bg

# 418
Fate за класиране на ясла 2014 се кандидатства януари по електронен път, ако запишеш сега е за 2013
аз ще записвам януари
виж на www.plovdiv.bg

Аха ... аз намерих сайта и  разгледах яслите в нашия район  Heart Eyes абе ще е весело си мисля  ooooh! Mr. Green

това е за територията на пловдив

http://dz-priem.plovdiv.bg/home

F.a.t.e , майка каза, че едно комшийче , родено в началото на септември, вече го записали.Да пази ред. Даже ме пита дали и в Бс е същото положение

Тук при нас знам, че е много трудно записването - много често искали "подаръци"  Crossing Arms

# 419
  • софия
За дрешките , дето ви питах ,беше по-скоро за връхните и аз сменям бодито всеки ден. За косичката , мисля,че не е падала до сега. Иначе отзад е по-дълга, отпред над челцето  е доста късичка и му викам,че е плешо  Laughing, Фейт, ако може и мен да ме пишеш отпред в листата- Виктор се роди на 24.09 нормално - 52 см 3750 . И аз искам да питам за записване за ясли ,че сега съм си във Видин , но др година трябва да си продължа студенството в София и  ще пробвам да бъде на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт