Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Както казах за всеки по една класация, като в дг.
Аз за ясла не мисля. Ако подам сега на годинка трябва да го пускам, а не искам. Най рано 2014 ще пробвам в одзто на Нико, че да му ползвам предимството. В чиста ясла ще подавам само ако съм на зор.

# 436
Здравейте, маминки  Mr. Green
Ние днес бяхме на ортопед. В общи линии нашият ортопед не е като този на Мартичка... Не може на дупе, не може на корем... не мога да я храня гушната, ако е гушната трябва краката да са й ратзворени. Да я нося трябва само отлявата ми страна, като едното й краче й седи на корема ми, а другото на кръста  ooooh! В общи линии..... по-добре в кошарата да я оставя да си лежи по гръб до 6тия месец и ако може да не я пипам  Crossing Arms
Станала съм и страшно изнервена, ама много  Twisted Evil Какво е това чудо не знам... Мисля, че мъжлето ми ми го донася това... Ние с него комуникираме само по телефона, вкъщи почти не разговаряме, вече си мисля, че нямам мъж, ами някакъв човек, който ми помага за бебето. Прибира се, взима я и заспиват двамата заедн... стават, къпем я  и пак заспиват и аз пак САМА.... И така, оплаках се  Tired

# 437
И аз не мисля да я пускам на ясла преди да стане на 2 год.

# 438
Аз пък се надявам да изчакам с яслата поне докато проходи.

Стаси, има такива моменти на самота и изолираност, но щом ти помага и отделя внимание на малката, те със сигурност ще отминат. Пробвай да си мила и да си общувате...и ако не веднага, то малко по-нататък и той ще ти обръща повече внимание. Hug

# 439
Алекс , аз съм му много благодарна, че ми помага с малката. Затова и не го опреквам, че не ми обръща внимание, но ми тежи, така да се каже ...  Blush

# 440
 baby_neutral

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 22:08 от danaya80

# 441
Фейт, ако може и мен да ме пишеш отпред в листата- Виктор се роди на 24.09 нормално - 52 см 3750 .

Записвам те  Heart Eyes

Рошли .... така е тук мила - кумата ми чака почти година за да я одобрят  ooooh! за това ме предобредиха от рано да действам ... да станем поне на три месеца и джа  Mr. Green

Нубче ... и ние май ще сме в тази ясла, че ни е най-близка ... друг е въпроса с приема  Mr. Green

Лили ... дано нещата се оправят и не се наложи да спираш кърмата Praynig

Стаси .. що така сте се очуждили бе мила  Rolling Eyes ти не кърмеше нали ... я вземете една бутилка вино и малко разпуснете  Hug

Тъй ... аз купих млякото на Хип и вече изцоца 70 мл  Crazy като през това време се изака  Joy май му харесва повече ... ще го наблюдавам  Whistling

Сега ви оставям, че ще хапвам, после на баня и после малчо на баня ... та до после  Mr. Green

# 442
Стаси, разбрах те, че не му се сърдиш и не го опрекваш....и правилно правиш, защото и на тях промяната(бебо) се отразява...хубавото е, че не го игнорират, а помагат...а бебето порасва и нещата малко по малко се синхронизират между двамата.

# 443
  • Where I am Happy
Ох,като чета как спят вашите бебета в количката навън много ви завиждам.Моята беба много рядко спи като излезем и е голяма мъка,само реве и иска на ръце.Имам чуството че нещо я плаши в тази количка  Thinking Иначе вече свикна с креватчето и само там си спи,нямаме проблем.
И на мен това гладене ми е мъка,правя го единствено заради бебето иначе много мразя
Моята дъщеря явно започна да схваща за какво служат ръцете и взе да си дърпа завивката върху муцунката  Crazy
За ортопеда тук пращат на ортопед чак на 6 месеца,взех сега да се притеснявам
За яслата тука и сега да я дам ще я вземат,луда работа но майчинството е само 4 месеца.Моето края на декември свършва.
Цитат
Грешка: ... Не махайте бибата на децата си докато спят   моля не правете това  
Фейт същия ефект се получава ако спрете вибрациите на шезлонга докато бебо спи  Laughing
Ние сме на Хип комбиотик и съм много доволна,акаме си всеки ден дори се случва и по два пъти и си надаваме нормално,че мен ме беше страх да не стане кюфте от адаптираното мляко.

# 444
Мами,някои от вас нали са си взели стойка за вана.Как са?Не са ли паянтави?Аз сега го къпя в коритцето му ,като го слагам на спалнята,ама виждам че е грешка.Оставам без кръст.Предложете ми нещо.

# 445
danaya80,нашата стойка е най-обикновена и определено не е паянтова.

Silvyyy,моята дъщеря се завива откакто е на 10 дена.Но не използва самите пръстчета,а комбинация между цяла ръка и смъкване надолу Mr. Green.

Благодаря ви,че ме подсетихте за яслите Hug
Аз вече се регистрирах(не за конкретна ясла,просто вкарах данните на Габриела,моите и на баща и)

# 446
Май всички избягаха да къпят бебетата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green след 21 часа винаги е по-оживено Grinning Grinning

Фейт, дано наистина да му харесва, явно Нан не му е харесвал наистина, ама то това е много по-хубаво и не запича и не ги издува, та е хубаво да свикне с него  Heart Eyes

Даная, ние нямаме стойка за вана, но ми се струва малко излишна, после какво ще я правя а и ще я ползвам най-много 6 месеца. Аз си го къпя в коритото в банята на пода го слагам коритото и така, на мен ми е по изморително преобуването и затова имам повивалник та да не се навеждам по цял ден  Heart Eyes

Днес никъде не сме ходили, само да закараме баткото на училище, и взеха да ме хващат лудите, хич не мога да стоя на едно място  Heart Eyes

# 447
Стаси,в ситуация като твоята,само че таткото изцяло е поел домакинството и помага само с къпането и приготвянето на АМ ,кое по-гадно и изнервящо  newsm78.Е,естествено ходи и на работа на смени...
Някой, ако ни види как се оплаквам, ще каже, че сме глезли сигурно  Mr. Green Има жени, чийто мъже хем не им обръщат внимение, хем не им помагат с децата. Но пък имаме право да сме по-чувствителни, нали  Heart Eyes Сигурно ще премине този период  Rolling Eyes

# 448
http://kg.sofia.bg/isodz/
Това е сайта за записване в ясла и градина.И аз я добавих към профила на баткото,но все още няма да слагам кандидатури,ще чакам до 2014,и ще ползваме предимството от по-голямото дете.
Днес си взех акта за раждане от социалните,кога да очаквам превода,пише на бележката че са изплатени на 24 октомври.

# 449
Защо 6м само. Аз я ползвах две години и няколко месеца. Въобще не мога да си представя да стоя сгуната на пода до коритото. Но всеки с приоритетите си.
Стаси да видиш с две деца какво е. Добре че е скайп и гсмто да се разберем за някой неща. А в дни като днешния докато се прибере аз влизам да къпя Владко, а той поема Нико. И понеже бебето цял ден скрибуца, знам че приспя ли го съм се трупясала до него. И очите си няма да видим. Ако се върне навреме пък имам аванта - ще погледа Владко докато се навечерям с Нико. Но е временно. В един момент се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт