Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
И аз съм много спокойна с бебето, виж с каката - не чак толкова.

# 556
Mishony колажите са много цветни, страхотни са  newsm51 Само какви хубави бебоци си имаме  Heart Eyes

# 557
Avara има дневник и в сайт на дечко.бг, ама не ми стана много ясен какво точно може да се попълва. Аз не бях влизала от сума време и оня ден цъкам и Ха - печелите мече  Blush Party

F.a.t.e. твоята педиатърка най-много да каже давай АМ - и на мен като на стачка ми мяза - най-добре ллл ще ти кажат, а и psmama много добре е отговорила. и в тоя ред на мисли:

Въпрос към ЛЛЛ:
От 2 дни едната ми гърда лактира почти постоянно (само нощес нямаше течове), само сменям протектори на всяко хранене - става без да е препълнена. Та хубаво ли е? Лошо ли е? Да правя ли нещо?
Благодаря предварително!

И аз като извадя фотоапарата, за да хвана 'Агу'-тата и млъква тарикатката малка!  Mr. Green

lina_bs  baby_neutral Joy браво за 'Тати'-то - нека се гордее! И нашата издава звуци, сходни на мама  Blush

Много хубави колажи! На много хубави бебчета!

sky* кажи лафа за бмв-то да бъзикам ММ, че тъкмо го продадохме!  hahaha

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 23:01 от Ариел

# 558
  • shumen
Момичета не се сърдя на никой.Аз не съм го направила на своя глава.
Мози нашата педи е Екатерина Попова.Да Дени го захранвам по нейни препоръки.За сега само сок от ябълка и морков.Тя дори на месец искаше да почна,но аз не посмях.
Фейт и ние имахме такъв периос.Сега обаче Дени яде по 120-150 мл.на ден и ми се вижда доста.В Понеделник сме на консултация и ще видим колко ще е наддал.
2 дни в това гадно време направо откачихме в къщи.

# 559
Здравейте момичета.Отдавна не съм ви чела за което се извинявам.Всеки път като седна да ви чета става по нещо и така все не успявам .Дано занапред имам вече време и за тук.Да ви се оплача ние още сме с жълтеница и досега беше една голямо ходене  по доктори. Сега вече стойностите взеха да спадат,но въпреки това са още извън нормите. Дано скоро ни мине че ни бяха наплашили че детето може да има увреждане.Какво да ви кажа  нашите бургаски доктори като казват че не ги бива -не ги бива.Не са правили никакви изследвания на детето в родилния дом въпреки че поред причини е било задължително.Направо не знам какво да ги правя.Хем искам да ги накажат за мърливоста им хем не ми се занима.Искам за напред всичко вече да е наред с нас и да спрем да ходим по всякакви доктори. Надявам се вие да сте добре,а ако има болни бързо да оздравяват.До колкото подразбирам от последния пост Лина честито ви "тати".Не е ли рано за тези срички, ние за сега сме само на а и агу.
Бена честито ти бебче ,много да ви радва.Прочетох за теб че имате много силни колики.На нас много ни помогнаха капките ентерокинд, но все пак при всеки е различно.Сигурно вече са те посъветвали доста и вече си се ориентирала.
Мамчета сега ще ви пожелая лека и спокойна нощ,бебчетата да спинкат много.Ще гледам утре да се включа и да по изчета малко от темата.

# 560
 Ние качихме през първия месец само 500гр.Сега я следят всяка седмица та първата беше наддала 300гр само от кърма,втората 90гр като бяхме на кърма и гликоза, а третата 260грама като бяхме на ам и кърма.Като се изцеждах кърмата от гърдата за 3часа правих от 120 до 180мл.Герито изяждаше понякога 120 понякога 180.Не знам дали това не е много,но тя сама си го иска и отказва когато се наяде .Не съм я насилвала.Сега пак минахме директно от гърдата да яде и имам чувството че не й стига кърмата.Не знам защо така се получава.Другата седмица ще проверяват пак колко е наддала само от хранене на гърда.

# 561
Данека-едно ще ти кажа-уважавам безкрайно всеки ,търпящ градивна критика!За втори път реагираш спокойно и уравновесено.Навярно си разбрала ,че в думите ми няма нищо лично към теб самата,а чисто и просто мнение изказано както съм могла и сметнала за добре в дадения момент.По повод на хората,които понякога е по -добре да замълчат мога и аз да говоря още ,но айде да млъкна.Не целя да правя конфликт от някакви супер дребни всъщност неща.Peace! Peace

# 562
  • Варна
teta014 Ева също е още с жълтеница. Стойностите намаляват, но са извън нормата. Казаха след две седмица пак да пускаме изследвания. За това и ваксините още не сме започнали.

Да се извиня на всички, на които съм пратила покани за приятелство в скайп. Явно ме е лапнал някой вирус, защото всичко ми е с краката на горе. Фейсбук също. Нови хора, изтрити .... Rolling Eyes

# 563
Добро утро, имам въпрос към ЛЛЛ, ако някой друг знае, пишете:
От вчера ме боли гърдата, която се препълва, пия Лецитин и не забелязвам топчета по гърдата си, боли ме при натиск, не много силно, но определено досега нямаше такава болка, като ударено е, не съм била със стегнат сутиен, не съм се удряла, имате ли идея на какво може да се дължи?
Ариел, моята едната се държи точно така, протича послоянно, а другата само се издува и не пуска нищо, по същия начин не се препълва, в смисъл не се издува болезнено, а си изтича, когато не съм кърмила от нея, и аз заради нея слагам тампони, снощи легнах без, само със сутиен с подплънки и се събудих посред нощ подгизнала, та ставах да се сменя.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 08:30 от psmama

# 564
  • София
Добро утро майчета Simple Smile

Закуската е от мене днеска Simple Smile Хубав ден ви пожелавам и спокойни бебчета Simple Smile

# 565
и добро утро на всички  Heart Eyes

psmama мерси за отговора  Hug
За гърдата - може да е запушено каналче. И мен така ме болеше ... като натъртено и после почнах да вдигав Т. Ако можеш слагай бебо да суче, леки масажи с топла вода и кърпа.

Ние снощи след  банята се размазахме, но все пак хапна малко. После обаче като стана ва 2,30 елада видиш зверчето как Иде  Mr. Green доволно, доволно  Heart Eyes После пак стана в 4,30 но хапна малко, повече бодувахме и издаваше едни звуци повече от час - като тънки викове, които прави повече от десетина дена вече и после хилене и голямо мятане на ръце, крака и т.н ... голям кеф ви казвам  Crazy

Сега дремем на шезлонка, после папу и после на док за ваксини

Мише ... много хубави есенни и цветни колажи  Hug - ще се чудя кои да сложа  Crazy

Миленка ... сега видях и малкия и направо ти е одрал кожата ... и тези сини очи  Heart Eyes
и ние все още сме със сини и се надявам да останат така  Mr. Green

Тета ... дано побързо се оправите, че хич не ти  е лесно мила  Praynig Hug

Хубав и усмихнат  ден на всички  Hug

# 566
Фейт, мерси за бързия отговор, аз не напипвам нищо, а и откак пия лецитина не съм напипвала запушвания, може ли да е някъде навътре  newsm78
Но мисля да ида на лекар да видим какво ще кажат, че все проблеми с тази гърда, направо ми писна вече  Sad

# 567
Фейт, мерси за бързия отговор, аз не напипвам нищо, а и откак пия лецитина не съм напипвала запушвания, може ли да е някъде навътре  newsm78

Ами то и аз не напипвах, просто самото място болеше и даже се чудех какво става /понеже до тогава не ми се беше случвало и се чудих какво ли е/ Тъкмо бях излязла от банята, изцедих се с помпата и легнах за 15 минути. След ставането се появи тази болка, а до 30 минути вече бях с Т и ме втрисаше. Може и да не е същото, но на такова ми прилича  Rolling Eyes и да е леко запушване само ... Все пак нека от ЛЛЛ ти отговорят да видим.

# 568
Добро утро и от нас  Simple Smile
Тази сутрин след едночасово преобуване-2 опикавания на всичко де що види бебешора  baby_neutral и едно повръщане, ей ни на на линия LaughingНаправо събрах за една пералня пране  Shocked
Да ви питам как режете ноктите на бебчовците.Аз учудващо добре се справям с ножицата,но проблема е ,че в  началото ги режех "обличко",ако мога така да го нарека.Но разбрах,че трябва да е по права линия за да не се забиват нокътчетата в пръсчетата.Да обаче пък така като израстът съвсем малко и започва едно дране с острите им краища.Направо нямам думи.Май пак ще минем на вариант 1  Simple SmileА за ръкавици неможе и дума да става  Mr. Green
И още нещо -тази нощ след кърменето в 2:30 Алекс повърна, но проблема е ,че в началото изкара нещо жълто-зелено,малко количество и после кърма.Това много ме притесни,но си помислих,че това може и да е носен секрет който е преглътнал.Дали съм права незнам,искрено се надявам  PraynigАко някой има мнение , нека го каже моля .
хубав ден от нас  Hug

# 569
  • Варна
Добро утро ! Моето дете от вчера все е гладно и почти не спи.Сега разбрах повечето мами как изкарват с неспящи и ревящи деца  ooooh! . Явно на това му се вика бум на растежа,имах чувството ,че млякото ще започне вече да излиза от ушите и ?  Joy
И да се изкажа и аз по въпроса с толерантността.Всеки си носи отговорност за собственото дете.На мен лично не ми пука кой какво мисли за моя начин на отглеждане на деца.От споделените мнения във форума избирам онова,което по някакви причини е най-близо до мен. Много сте ми били полезни дотук в много отношения.Толкова много опит на едно място. Heart EyesИ да не забравяме,че децата сами си избират къде да се родят ,т.е. сами си избират родителите.И заедно с тях ще се учим да живеем,да обичаме...

Общи условия

Активация на акаунт