Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 24 929
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Една от нас, не знам ще те успокоя ли като ти кажа, че не сте само вие така с изхожданията. Моята госпожица също не ака и вече спрях да броя откога е така - може би два месеца минаха. Сама не се изхожда, само с помощ. Водата няма с нищо да промени изхожданията. Аз давам чай и пие понякога в големи количества, но продължава да не ака.

# 676
Хаха Фейт Пламен бокс ли играе?

Ооо .. има и една където и ритници раздава, ама на тази нали ви викам, че като прави и свива юмручета му пея gangnam style  Mr. Green

Миленка
.. и ние гледаме финала  Heart Eyes

Една от нас ... по колко време не ака, че слагате свещички. Колко дена го ичкавате?
Аз Пламенчо не го пришпорвам и той вече сам на 5ти или 6- ти ден си се изхожда.  Crazy

# 677
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска си отпочинах най-после нали тати си е в нас и се занимава той с дребчо.Сега го чакам да стане да яде и да спинкаме всичките после.
Колажите са страхотни.Бебчовците са много сладки.
Тази вечер съм много щастлива.Мама ще са отпуска от 21.12 до 07.01 и ще си ходим на Шумен,ако няма много сняг сигурно след Нова Година.Тати ще ни закара и остави,но може и той да остане зависи докога ще е отпуска.
Сега ще Ви кача 2 снимки на усмихнатия Дени.

# 678
teta014 тойностите на билирубина на бебчето са супер.
Една от нас моят Пламъчко пие чай и си го търси сам, когато го боли коремът или не може сам да се изака. С чайчето много бързо го разкарва акито  Crazy Но при всяко дете май си е различно.
ДАм, май е заразно това със спането и липсата на апетит. До вчера се оплаквах, че не мога да го смъкна от цицата и не ще да спи... днес е обратното  Crazy Но купих за всеки слуачай АМ - Хип комбиотик НА, че ако се повтори истерията от глад през последната седмица, щесе гръмна  #2gunfire. Не можах да му смогна, явно малко му идва млякото . Фейт, ти ли даваш на адаша такова мляко (ХИП Комбиотик НА1) ? Доволна ли си? С каква доза ти дохранваш Пламенчо, че ми е голямо Х, а сме на консултация чак във вторник, че да питам педи?
Ние днес цял ден мятахме крачолите по семейно му и съм много хепи  newsm44 newsm68
Скайче, къртиш с вица и разказа за hahaha щрауса

# 679
Фейт, ти ли даваш на адаша такова мляко (ХИП Комбиотик НА1) ? Доволна ли си? С каква доза ти дохранваш Пламенчо, че ми е голямо Х, а сме на консултация чак във вторник, че да питам педи?

Да, но за сега съм давала много малко ... дохранвам като предположа, че е още гладен. Днес например изцоца 50 мл след следобедното хранене ... вечрата още 20 ... така, че всеки път е различно. Зависи колко мляко имам на балкона  Mr. Green Вчера и онзи дене не е ял ... хапваше само от циците  Crazy Иначе нашето педи в петък каза, че вече трябва да ядем по 120 мл ... но пък вие сте по-големи ... знам ли  newsm78.

Забравих да ви честитя коледните визиииии ... усеща се вече настроението  Heart Eyes

# 680
Ако бебетата си имаха форум…: http://allforthekid.wordpress.com/2012/02/09/%D0%B0%D0%BA%D0%BE- … 1%80%D1%83%D0%BC/
Фейт, тенкю за отговора   bouquet Аз си мислех за 60 мл. и затова реших да питам ориентировъчно. Ще дам АМ ако наистина не му стига. Днес е ОК, ама знам ли кога ще го треснат пак лудите  Crazy

# 681
Благодаря за споделеното, момичета  Hug

# 682
  • софия
Да споделя за дневниците - имам рег в Беборан и днес получих смс - и там се плащало :Д има смс-и да пращаш за абонамент .

# 683
  • софия
Да питам мамите тук  а и ЛЛЛ : Мога ли да се татуирам ,докато кърмя ? Не ми е за първи път -четох тук,че нали можело да не издържи тялото. След това трябва да се мажа с Гентамицин , той опасен ли е за бебо?
Надявам се някой да не ме упрекне за въпроса ми ,все пак не е чак толкова хубаво да се татуирам точно сега, но го правя от емоционална гледна точка (това е моят начин на изразяване).

# 684
Вера нямам опит с тези неща и не мога да изкажа мнение по темата.
Поколоко благодаря ти.На мен ми се наложи да давам от това мляко ,но Герито не искаше да го приема.Едвам изяждаше по 20гр. и то насила, когато е много гладна.Така че дано при вас се получи че не е евтино пък казват че било по-добро откъм съставки спрямо другите.
Фейт моля те сподели каква цена е термометъра за влага от джъмбо.
Ние днеска пак голяма идилия.Забелязахме че в стаята където спим с бебето има мухал и пръскахме със саво.Та изнесохме почти всичко от стаята и сега ще трябва да стоим в една стая всичките.Дано изчезне по скоро миризмата и да има ефект от пръскането.Ако някой има опит с преборването на мухала моля да споели ако иска дори на лични да не спамим темата.

# 685
Ееее....така си отгледах детето до момента с Вип Брадър всяка вечер хихи,какво ще правя сега без Къцамун  Joy Joy.
Вера-може би е по-добре да изчакаш с татуса,докато спреш да кърмиш.Знаеш каква е опастността от тях ..сигурна съм че не искаш да подлагаш и детето си на нея.Иначе и аз искам нова татуировка-имам вече 4 и 5тата ще е нещо свързано с Тео Heart Eyes
Което ме подсеща за една моя мисъл-мамите с татуси вероятно знаят ,че след първата дори да си казваш че е само тя...после искаш още.Май и с децата ще се окаже същото хахахах

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 00:28 от Milena_87

# 686
Хаха, дам с децата е като с татусите. Миленка голям красавец Тео.
тета проветрявай докато се измирише тотално савото. за една вечер няма да стане. хлорът е много опасен за малките бебета.За който му се мисли въпрос за домашно - А сега питанка, защо ни хлорират водата?
vera87 сигурно ЛЛЛ никога не са получавали подобно запитване. Дали би могла да отложиш емоционалното изразяване за момент, в който няма да застрашаваш здравето на детето си?
edna ot nas до колкото разбирам питането за водта не е продиктувано от надежда да се изходи като я пие, а по скоро се тревожиш да не се обезводни детето. За обезводняване се наблюдава общо състояние на детето, лигавици на уста и очи, състояние на кожата, изпишквания (не изаквания). В постът ти намирам отговорите и не мисля че има каквато и да е опасност от обезводняване. Мисля дори че кърмата ти задоволява нуждите от вода и храна на детето ти. Мисля че Явор е наддал прекрасно и че пълни чудесно памперсите. Мисля че усвоява пълноценно кърмата. Често при захранване започва и по често изхождане по голяма нужда и то не защото видиш ли детето се "оправило", а защото при твърдата храна има много какво да се изхвърля. Бих те посъветвала да спреш свещичките за изхождане, че от няма нищо ще си докараш проблем. Неколкократно Миленита сподели за бебешките клизми. Аз бих допълнила че се ползват след 7 дни неакане. За водата ако се тревожиш предложи му да видиш има ли желание, но не преди кърмене, а някъде към 2час. според мен  ще ти откаже и нея.

# 687
edna ot nas, опитай  упражнения с тази поза след ядене за 4-5 мин.
http://hypervocal.com/wp-content/uploads/2010/11/EC.png
Аз на шега пробвах и се изака след второто, третото хранене.
Много хубави колажи.   newsm10 Ева, чудесно си се справила!  Hug А и бебчетата са много сладки!  Heart Eyes

# 688
  • Варна
Здравейте  Whistling Искам да попитам мамите, чиито бебета пропускат хранене, защото спят как процедират-будите ли  бебето да яде или чакате само да се събуди и го храните. Аз до сега го будех, но става раздразнителен и не винаги суче както трябва ако го оставя се буди раздразнен по-късно, че е гладен  newsm78
Страхотни колажи, момичета  Peace

# 689
Добро утро,
поспах си до 10, Вики снощи се буди един път само и направи 2 паузи по 5часа
обаче рева вечер си продължава преди 12 не заспива, нямат ли край вече тези колики
колажите са супер трябва да се пробвам и на Вики да направя някой ден

Миленка сега продължавайте и с БигБрадъра да се гледате, може да е интересен и той, и аз гледах всяка вечер

За хранене не я будя, ако спи, но това става само вечер или като сме навън, в количката откарва 4 часа сън, особено ако е хладничко

Общи условия

Активация на акаунт