SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 24 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
абе не ми върви нещо лентата Уинчестърова, ама ще запълни зимния сезон Laughing все до напролет трябва да настигна hahaha

# 391
абе не ми върви нещо лентата Уинчестърова, ама ще запълни зимния сезон Laughing все до напролет трябва да настигна hahaha
Аз пък не мога без тях(него-Дийн)  smile3504

# 392
  • София
Да се запиша и аз с изгледан епизод! Много ми хареса и на мен, напомни ми малко на епизодът с антихристчето, около което също ставаше всичко, което вярва, че е истина и е така. Обичам подобни епизоди, свежи са, приятни са, а като споменахте и Changing Channels - любим, любим, любим!  Heart Eyes

В тази връзка, кой епизод най-малко ви харесва от пълнежите?
Аз май онзи каубойския не харесах въобще, беше ми скучен и далечен някак...  newsm78

# 393
А,много ми хареса епизод 5  Heart Eyes
С тия приказни мотиви,добре го бяха измислили Simple Smile

Накрая стана много тъжно за Сам,защото май наистина за момента няма изход за Дийн,we all want him badly  Blush Heart Eyes

О,да се редактирам малко епизод 6 направо е килър отвсякъде,бабата и Дийн, а тая мацка Бела и Дийн май ще завихрят нещо,ей това е епизодът  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 14:05 от малката лисичка

# 394
  • София

Накрая стана много тъжно за Сам,защото май наистина за момента няма изход за Дийн,we all want him badly  Blush Heart Eyes

O, на 3.5 ли си?  Hug Bedtime Stories ми е един от любимите епизоди въобще, толкова ми беше забавно и интересно като го гледах.  Blush Трети сезон май ми е най-любим като цяло и често-често си го преговарям. Grinning

"- I've been thinking about fairytales.
- Oh, that's... that's nice, are you thinking about fairytales often?  Laughing

....

- Dude, can you be more gay?.. No, don't answer that. " Heart Eyes Heart Eyes

# 395

O, на 3.5 ли си?  Hug Bedtime Stories ми е един от любимите епизоди въобще, толкова ми беше забавно и интересно като го гледах.  Blush Трети сезон май ми е най-любим като цяло и често-често си го преговарям. Grinning

"- I've been thinking about fairytales.
- Oh, that's... that's nice, are you thinking about fairytales often?  Laughing

....

- Dude, can you be more gay?.. No, don't answer that. " Heart Eyes Heart Eyes
Хаха,направо го разтресе с тия въпроси  Mr. Green
Да,даже минах и 3*6 ,много яко беше,сега свалям и другите и продължавам ... и лисичият ми нос долавя,че и на мен ще ми хареса този сезон,не че другите не ми,ама тоя ...  Heart Eyes
Пък Мистър Д.  newsm51

# 396
Спойлер за 8.12 'As Time Goes By':
Скрит текст:
"Supernatural" has some big things planned for the second half of Season 8, but you won't want to miss Episode 12, titled "As Time Goes By," when Gil McKinney [линк към страничката му в imdb.com], an "ER" and "Friday Night Lights" alum, guest stars in a very important role.
The episode deals with time travel and involves a man called Henry being transported to the present day; but this isn't a simple "monster of the week" case for the Winchesters. The Huffington Post was on set for the filming of the episode, and we can exclusively reveal that the time-traveller is none other than Henry Winchester (McKinney), Sam and Dean's paternal grandfather. McKinney certainly has the bone structure to fit in well with the Winchester clan.
"This is a [man] we knew nothing about, because he was never involved in our lives or the lives of people that were involved directly with us," Jensen Ackles told us on set. "It’s kind of getting some insight into the life and the legacy of the Winchesters, which is something that we as characters never really knew."
Jared Padalecki agreed, adding, "And we found out about the Campbells. We knew their mom, kind of knew her business, and so it’s interesting to see from a Winchester perspective what happened, and learn a little bit more about our father."
The episode is scheduled to air in late January.
Любопитно къде ще поведе това  eat .
На мен 'Frontierland' ми хареса, най-малкото заради удоволствието на актьорите да го играят, особено на Дженсън много му личеше.
Колкото до епизодите-пълнежи, има много наистина, но епизодът, който не искам дори да си спомням, че съм гледала е 'Bitten'. Ще съм благодарна, ако някога проумея защо изобщо беше направен и какво научихме от него.

# 397
ааа неее този дийне ще ме умори от смЕх!! обожавам хуморът му! сега обаче в 4-ти сезон,6 еп. като се разпищя като момиче направо избухнах:) след целия му  хумор това ме взриви хахахаха

# 398
  • # супернатурална #
Импалко, коя беше 'Bitten'?

Нямам време да си повторя новата серия на спокойствие, от едно гледане нищо не помня, само си лиготоча.

Отдавна не бях засичала толкова готин манип  Heart Eyes

# 399
Наздраве !

Heart Eyes

# 400
Да духна ли листата, да не ги ли духам? Ай ше ги духна все пак Mr. Green .

С овърколачените колежани. Просто не мога Confused ...

Още един откъс от официалната книга за Сезон 7 - тук. Нямам търпение моята да пристигне smile3539 .

# 401
Да духна ли листата, да не ги ли духам? Ай ше ги духна все пак Mr. Green .

С овърколачените колежани. Просто не мога Confused ...

Още един откъс от официалната книга за Сезон 7 - тук. Нямам търпение моята да пристигне smile3539 .

Духни ги,духни  Mr. Green
А,книги,къде и аз искам.
Скрит текст:
Ох,това JB действа така,че ми се привижда вече
за Краули

# 402
ebay, amazon.

Ой! Гифчето! *тръш* Галче, 'подпиши' се с него Praynig .

# 403
Импалка,благодаря ти Simple Smile

# 404
  • # супернатурална #
Готово. Отивам да си сменям и аватара  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт