Отговори
# 570
Вярно, и аз не се сетих за тиквеника, ама това е защото хич не го обичам  Laughing
Баклавички, вярно, ама и тях не обичам  Joy

# 571
Блонди, Шехи мерси за разяснението  Hug от 20ти декември смятам да почваме лека полека с каша..... и после зел. пюренца....

васето от къде се взима този код?  newsm78

# 572
  • софия

васето от къде се взима този код?  newsm78

от НОИ

# 573
  • Враца
Боре, отиваш в НОИ и казваш, че искаш ПИК код, веднага ти го дават, май само попълваш някакво листче (декларация ли, заявление ли - не помня) и го имаш. С него в сайта на НОИ можеш да си следиш кога са ти постъпили болничните в НОИ и кога са изплатени.  Peace

И аз се сетих за тиквеник, но и аз не го обичам, както и баклавата. Някак този английски кейк ми се стува доста апетитен и коледен. Simple Smile

Много сладка Емма.  Hug

Ето няколко снимки и от нас.

Скрит текст:

На кой обяснявах за косата?  Mr. Green
Скрит текст:

Скрит текст:

# 574
  • Добрич
Здравейте, момичета.

От вчера и Матюшкин е в кюпа с болните. Странно за мен, че започна с една суха кашлица, която вечерта си беше вече лаеща, а след това и се разсополиви. Бейбивака неможем да го разделим за двете ми деца, та купих още един. Незнам какво бих правила без тоя аспиратор. Сега капем капки в носа и му давам калциев глюконат и милия е толкова потресен, че опитва и друго, освен мляко. Нощес много кашли като дърт пушач  милия и 100 пъти се събужда с рев. Да не говорим, че до 1 сме се приспивали, като никой път. Изтормози се милото, дано му мине по-бързо.

Има ли и друго бебе, което е било с кашлица? Споделете какво сте давали и дали е имало резултат.

# 575
Марли нанас масларска ни предписа имунокинд 1 хапче 3 пъти дневно, проспан 8 капки 3 пъти дневно и вит.ц а имахме съха кашлица, но пък вече 2 седмици сия имаме, намалява, но много бавно....

Секнах си кръста, много ми е тъпо, чакам свекърва ми да дойде да гледа малкия, а аз да отида на лекар...тоест да бъда закарана, защото едва ходя.

# 576
marley,мбого лошо че и той се е разболял.
Явор кашля все още и нищо не давам  Peace Давят го сополите,но и за тях само физиологичен.Смърка ги и ги гълта и като резултат акото е сополиво  Laughing  За разлика от кака му изобщо не се мръщи на аспиратора.

P.S. Имам си снимки  Party Един шемет ми ги донесе у дома  Crazy Ма много шукарно опаковани...чудо! И хубавиииии....бря!  Joy

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 13:21 от Муки

# 577
  • София
Марли, да оздравявате и вие!  Hug
Аз днес се почувствах по-добре и си помислих, че ми дойде до гуша от чайове и хапчета. Искам Коледа!
Момичета, само за ядене си мисля! Какво ми става? Не се качвам на кантара, не мисля за диабет, не се обаждам на ендокриноложката да не би да ме извика пак на изследване... Embarassed
Блонди, тия гевреци ми влязоха в главата  Heart Eyes
Имаме ли си някой математик в темата? Искам разяснение на една задача по състезателна математика  Embarassed

# 578
  • София
Привет момичета  Hug
И аз вече си имам снимките.Сутринта са ги донесли и съм многооооо доволна и щастлива  Heart Eyes
Мерси за милите думи за Еммката.
Блонди наистина е като летец малката  Mr. Green Ама пък се оказа много удобна шапка за бебе,което шапка не търпи освен тази и един каскет  Whistling
Сега раздадох снимките,които бях поръчала специално за хората около нас.На всички по една снимка където за първи път са се снимали с бубата  Mr. Green
Да ви се оплача,през нощта Емма ми скъси живота с поне 10-20 години  #Crazy Цяла нощ мрънкотеше и скимтеше,но към 6 часа така изпищя,че всички в апартамента я чуха,а аз прескочих и възглавници и ММ и веднага при нея да видя какво се случи.Явно беше сънувала нещо лошо.Дори спеше и плачеше като я видях.Гушнах я и я сложих при нас и тя се събуди и се сети че е гладна  Joy Хич не и пукаше,че на мен сърцето щеше да ми се пръсне от ужас  Mr. Green Дано никога повече не ме буди така,че ще си ида накрая млада и зелена  Crossing Arms
Днес ще ходим до Хипо да купим столче за хранене.Направихме първият опит сутринта,но опашката за касата беше до извън магазина и го оставих за следобед с надеждата да не се свъпши стоката...Няма такава лудница и всички мъкнат ли мъкнат играчки  Mr. Green
Толкова от мен засега.Сега ще направя на Емма отпечатъци на крачета и ръчички ''Ала мама'' че не ми се получиха с тези готовите смески за отпечатъци.После ако се е получило ще се похвалим  Mr. Green

# 579
Въпрос към ЛЛЛ

Имам инфекция (хроничен отит) на ухото. Ходих на преглед и доктора ми изписа Зинат, Олинт спрей, капки Офтакуикс и Б комплекс. Каза,че мога да си кърмя спокойно. Интересува ме, тъй като прочетох на опаковката на Б Комплекса, че не трябва да се кърми,като се приема, трябва ли да спра кърменето (в смисъл само да изцеждам и да хвърлям кърмата), и да давам АМ. А и също ми направи впечатление, че откакто започнах да го приемам, кърмата сякаш се увеличи. Това възможно ли е да е именно от Б Комплекса. И ако да, може ли да се приема без лекарско предписание и занапред, ако разбира не пречи на кърменето?! Предварително благодаря за евентуален отговор!

# 580
Къде излизат 50-те кредита като поканиш някой във фотобокса  newsm78

# 581
Добър ден и от мен!
Тайра,браво за снимките,моите още ги няма,повече от седмица стана вече.Мисля днес да отида до пощата да проверя дали не са там,твоите до адреса ли ти ги доставиха?Емма е страхотна Heart Eyes
Марли,Би Би,бързо оздравяване и от мен,и ние сме в кюпа с болните,каката и таткото се тръшнаха изведнъж,аз още се държа,дано поне Велизара опазим,че няма по-гадно от това да си гледаш болно детето.
Муки,поканения трябва май първо да се регистрира и тогава си получаваш кредита,аз моя още не съм го получила.
Да питам и аз за плащанията от НОИ-в болнични съм до 17 ноември,получих си парите за октомври,за ноември не съм.Откога трябва да почне плащането на майчинските и как ги изплащат-месец за месец или месец назад?
Спокоен ден от мен  bouquet

# 582
Ивка,месец назад.Поне така беше преди 3 години.
Поканения се е регистрирал и имам мейл "get 50 credits free" ама нищо повече.Там където се виждат кредитите няма  newsm78 Ще ровя и ще се оправя,мерси  Hug

# 583
Може ли някой да ми изпрати покана за тоя фотобокс. В какъв срок мога да ползвам тези кредити? Два дни подред се опитвам със СнимкитеВи, но все нещо им се скапва сървъра. И да попитам - и фотобокса ли ги реже така както снимкитеВи или оставя бели ленти отстрани?

Марли, дано бързо оздравеете. Когато кашляше Снежка и изписаха Синекод, но аз не го купих, защото беше от сополките, които преборих бързо. И аз нещо се разболявам, уж пия чай ама нещо не иска да ми мине.

Много хубави бебенца си имаме, всички снимки са прекрасни.

Тайра, и Снежка е пищяла така. Сънуват си децата от сега.....

Гледам сте на коледна вълна, на мен грам не ми е коледно.....

Какво има в Хиполенда? Намаление ли някакво?

# 584
  • София
Ивка на адреса ми ги донесоха.На тебе в майла коя дата ти пише че са ти ги пуснали?На мен на 15 ми ги пуснаха и днес ги получих.Ти ако си малко след мене значи малко по-късно явно ще ги получиш.Иначе може и да им пратиш майл да видиш какво ще ти отговорят.На мен ми казаха до днес и ето че наистина дойдоха.
Муки 50те кредита май ги получаваш чак като поканения си поръча снимки,защото и аз изпратих покана и ги няма още.Явно това е уловката.

Общи условия

Активация на акаунт