90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
vanyaes ако до сега не си пила чайове за този проблем, в началото действат доста добре, а при мен не се появи и никаква зависимост Simple Smile
аз днес:
З: Ябълка
О: 3 малки кюфтенца, зеле - салата и 2 печени чушки
В: Картофена салата с 1 кис. краставичка
(почивка съм, за това са различни)
Утре мисля да правя картофена крем супа ама да видим дали ще има някакъв вкус като е без мляко.
Лека нощ Simple Smile

# 676
# 677
  • София
Добро утро прекрасници,

След първите 4 дни отчитам минус 1,1 кг., което много ме радва.  bowuu
Остават още 19 Joy
Продължавам напред.
Снощи в бавната тенджера заредих пиле с тиквички, моркови, домати и чушки и тази сутрин манжата е готова и мирише страхотно. Обяда и вечерята са готови.
Довечера съм на йога пилатес и голамо морене (потене) ще падне Laughing

Усмихната и успешна седмица.    bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 06:50 от Майка Зайка

# 678
Здравейте.

Имам минус 1 кг след плодовия ден.
Засега не зная как да продължа днес.

Хубав ден.

# 679
  • София
Добро утро!

Облаче, благодаря за кафето   bouquet За днешното меню - най-добре е да ядеш от тази група, от която по принцип има минуси или задържаш.

Днешното ми меню ще е изцяло белтъчно, закуската - 2 ябълки, обядът - воденички с гъби и доматен сос, вечерята - заквасена сметана.

# 680
Добро утро, момичета   bouquet

Имам да свалям едни 20 килограма след тежка бременност и пишман много лежане  Crazy  Решила съм, че това е моят начин! Присъединявам се към вас. Стартирам с 82 кг., целта ми като за начало са 65. Искам по принцип 58, но не знам дали ще стане с първото спазване на диетата, затова мисля да я карам по спокойно, а ако има приятни изненади - още по-добре.

Планът за днес - протеинов ден:

З: 2 ябълки
О: 3 варени яйца + салата от марули, моркови и цвекло + зеленчуков бульон
В: Яйца на очи на тефлонов тиган + голяма салата

Ако ме подгони голям глад между обяда и вечерята - фреш портокал.

Успешна седмица от мен!

# 681
Нери, и аз съм толкова. За  това и гоним едни и същи кг. Само дето аз съм по-далече от целта, но имам мерак да стигна. Laughing

vanyaes, разхлабващи плодове са круши, сливи, тиква. На някои и ябълката им действа, но е индивидуално, тя е регулираща. Аз също пия мед с топла вода.

Не съм фенка на зеления чай. Тези, които го ползват системно е добре да си пускат КК от време на време, за да се следят. Peace

# 682
  • Средната земя
Здравейте момичета! От днес и аз с вас!   bouquet
Снощи изчислих, че водния ден ще ми се падне на 24 - и, точно на Бъдни вечер, но нямам време за губене, че започнах да нося дрехи от бременния ми период Simple Smile
Успешен ден на всички!

# 683
  • Средната земя
Ох, ама като кафето ми е млако с нес, какво ще правя-не знам newsm78

# 684
Ще трябва да го откажеш Simple Smile
Днес въглехидрати:
З - портокал
О - 1/2 начос със зеленчуци + 1 филия с лютеница
В - 3 малки питки със сладко, не знам дали ще стигна до шоколада или ще ми стане мн. сладко.

# 685

Защо?

# 686
  • Средната земя
Ами в дните без белтък, мога ли да употребявам?

# 687
  • София

Защо?

Защото не е режимно преди 12 часа до обяд, а след това може да се пие само като добавка към обяд от млечни в белтъчен ден и то без захар.

Тоест ако в белтъчния ден обядваш сирене, кашкавал или сметана, можеш да изпиеш едно кафе с мляко. Но в другите дни и за закуска кафето е само чисто или с подсладител или стевия.

# 688
Или с лъжичка мед. За сутрешното става въпрос, разбира се.

Сетих се за друго за разхлабване: накиснати сушени сини сливи в чаша вода. Вечерта се накисват, на сутринта се пие водата.

# 689
  • Средната земя
А следобед как е по-добре при глад - плод или от обедното меню малко?

Общи условия

Активация на акаунт