Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 306
  • 806
  •   1
Отговори
# 570
  • В Космоса
.

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 17:08 от Акаша

# 571
  • Belgium
Бенджолина, на мен от самото начало не ми е ясно защо се намесиха някакви предполагаеми кулинарни умения в темата  Laughing

# 572
Лу, то и на мен не ми стана ясно, но щом беше така усърдно прокламирано, реших че по-добре знаят настроенията на публиката  Rolling Eyes

# 573
Ами защото обикновено на избори се подкупва с кюфтета, кебапчета и кеш, но менюто стана по-разнообразно.
Вярно, нахранихме се вече, но претендентките не се карат, скука. И кво да правим?

Трябва някакво освежаване? Освен да пусна "наградата", за да се стимулират претендентките и да бъдат по-креативни!

# 574
Шантал и Богиня взеха 2 от гласовете ми.
Третият ми вот ще е в последния момент.

# 575
  • София
Акашова, само косите да беше показала, пак щях да ахна в захлас и да занемея пред екрана.
Само да не носят аромат на пръжки, или мусака, защото веднага си взимам гласа.

Аз, не че нещо, ама понеже не ми стигат гласовете за всички, които ме съблазняват с едно или друго и ги въртя. Днес за едната, утре за другата и така.

Господи, какви коси!

# 576
  • Belgium
Нино, дай малко тийзър от картичката за раздвиждане на духовете  Laughing

По избори може да се подкупва с кюфтета, но по конкурси за красота се подкупва с друго  Laughing

# 577
Виждам, че е време да се намеся. За малко ви оставих и темата рязко започна да губи оная гламурност, тъй нужна на всяка тема за красота. Добре че съм аз, да придавам блясък и изисканост на дебата!

На онези игноранти, подмятащи злобни забележки относно споменаването на мусака и рибена чорба, само бих изпръхтяла презрително. Дори не бих им пръхтяла, но ноблес оближ и не мога да ги подмина без реакция, все пак многомилионните ми фенове очакват от мен да се държа на положение и с достойнство да посрещам ударите на конкуренцията(ха-ха, конкуренция), затова: Пффффф. Само някой, усетил аромата на Мюглеровия Стар през пари от задушен лук с кайма, знае колко еротика има в това. Само някой, вечерял с любим човек на свещи пържен сафрид с тарама хайвер, знае колко силен сексуален заряд се крие в това! Дори обмислям, след като приключи тоя цирк, да лансирам своя линия - парфюм, лосион за тяло и рол-он с аромат на веян паламуд и виолетки.

Пукнете се от яд. 

# 578
 Почвайте каузите, да не ви почнем с въпросите  Mr. Green

# 579
Ellyst, ще вземеш приза за Ути Бъчваров в рокля...
Стегни се.

# 580
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама това вашето е  Crossing Arms- първо призовавахте за подкупи в натура, сега пък защо сме ви завили сланината в шоколад Laughing

А на мъжете, които по неразбираеми причини не удостояват невъобразимата ми прелест с вот, ще кажа само едно- тук всяка втора може да ви спретне мусака, но аз, само аз, мога да сглобя съвършената дестилационна апаратура за каквито ви душа иска високоградусови благинки Mr. Green. Насам, народе, на казана newsm18

# 581
  • София
Елист, само като го прочетох и забравих за красивите ти крака на общественичка.
Тарама хайвер обичам, но не ме разсейвай, за да не те оставя на портокали, хайвер и шампанско, докато не те омазват с ароматни масла и дори няма да те парфюмират, ти нямаш нужда.
Не, портокали са ти много, размислих-грейпфрути!

Джой, това беше удар под кръста с казана с ракия! Simple Smile

# 582
до тук, само плюскане newsm78

направо се чудя как във всяка тема се стига или до калиев перманганат и косми, или до ядене Whistling
краси що я няма да се изкаже, аз друго компетентно мнение за ядене не приемам Naughty. трябва да е здравословно Crazy, с тия сланини  Rolling Eyes

битка немА, снимки на /титаните/  - единични бройки. оскудация направо. то криза, ама и там ли Crazy

акаша - завистливо ти гледах косата Heart Eyes. как ги отглеждате , брей Hug

# 583
  • Бургас
Гласувам Акаша,Бенджи и Шанталче.

# 584
Некак искам да вметна, че казаните за ракия са ми подопечни, така че внимавайте какви ги говорите! Да не ви изненадат с кротък въпрос "...а бележка за акциза имате ли!?"

Красивите ми крака, подпиращи красивият ми задник, носещ красивият ми гръб, увенчан с красивите ми гърди, над които свети красивата ми глава, все по-нетърпеливо очакват финала. Сега съм ви оставила малък хендикап, за да има интрижка и да се чувствате състезатели, но ви е ясно, че до утре нещата ще са други, нали?

КОРОНАТА Е МОЯ!

Просто съм родена да нося корони, не знам как ми се получава толкова добре:
http://prikachi.com/images.php?images/295/5511295V.jpg

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 12:13 от ellyst

Общи условия

Активация на акаунт