Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Алена, Веселина,  Hug,
ами нещо по-семпло, колкото да не е без хич - сенки в бежово, сиво, по-убити цветове сякаш

Добре дошла Simple Smile
не се хвърляй в бази, фдт-ни, изглаждащи подробности и т.н. ако не си сигурна какво искаш, не си слагала преди и не познаваш продуктите. Сравнително скъпи продукти са, които няма нужда да трупаш докато откриеш твоите.
Аз ти препоръчвам друг подход. Трябва ти хубава пудра, молив за очи и сенки в подходящ цвят за очите ти (4-5 цвята). Малко руж, червило и спирала.
Пудрата - за матиране на лицето и изглаждане леко на тена. Ако искаш ФДТ - някой с по - лека консистенция и не много голяма покривност.
от там нататък опити, опити, опити докато не се получи това, което ти харесва и не се ориентираш от какво още имаш нужда и как се харесваш самата ти.
Най - важното обаче е да намериш подходящ дегримьор - мляко, мицеларна вода или друго, което ти допада.

# 601
  • Перник
Lepi малко са тъмни снимчиците,ноооо много сладко гримче  Heart Eyes

# 602
  • София
За втори ден ползвам базата  за сенки на NYX и съм очарована.  Heart Eyes Нанася се лесно , икономична е и запазва цвета на сенките за цяял ден. Последното не съм го постигала нито с двете на Ud (стандартната и матовата) ,нито с Артдеко. Благодаря на   MissNellie и на Elle-même , затова че я препоръчаха.  Hug

И за мен това е най-добрата база. На мен ми е много подобна на тази на Urban Decay и като консистенция, и като нанасяне, и като резултат. Добре, че е този форум да научавам за такива полезни неща  Hug

# 603
Ето как да извадите още от базата на UD, която има една от най-неудобните и лъжливи опаковки - http://uk.facekitt.com/2012/07/21/how-to-depot-urban-decay-primer-potion/  Wink

# 604
  • USA, Steak State
Кой беше матово момиче тук?

Ърбън пускат нова Нейкед палитра с матови цветове
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-launches

# 605
Кой беше матово момиче тук?

Ърбън пускат нова Нейкед палитра с матови цветове
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-launches

Аз, аз  Blush Мерси много!  Heart Eyes

# 606
Момичета, има ли някакво правило, кога се използват матови и кога перлени сенки или такива с шимър?

# 607
  • в 1001-та нощ
Понеже Весито ме пита за кафевите очни линии, които взех след срещата, показвам мат кафявата, мека е  Peace

Ще Ви покажа и комбинация от 2 лака, която пробвах след срещата, върху Skyfall на OPI плеснах един глитър на есенс - не ми обръщайте внимание на ноктите - лакирана съм преди 10 дни и преди да свалям лака - реших да пробвам как ще стои  Blush

# 608
  • София
Аленка, на мен с кафявата повече ми харесва. Омекотява още повече погледа като цяло  Peace

# 609
Алена, много ми харесваш  Flutter Вече стана факир на очните линии  Mr. Green И лака е супер. Аз исках да се лакирам с новата ми зелена шеранийка от ГР, но не стигнах тези дни - почнахме коледната украса в къщи и не остана време  Crazy

Момичета, има ли някакво правило, кога се използват матови и кога перлени сенки или такива с шимър?

Аз поне не знам за такива правила  Rolling Eyes Зависи какъв грим правиш и как се харесваш. Може да се направи изцяло мат грим, може и микс, може и изцяло по-блестящ /аз не го харесвам много този вариант/ Като цяло е добре на местата за хайлайтване /под веждите, във вътрешния ъгъл на очите/ да слагаш по-блестящи перлени сенки. Но и това не е задължително, може да са и по-светли матови  Wink

# 610
  • В центъра на Вселената...

Някакви точни правила няма Simple Smile Въпросът е ти кои повече харесваш Simple Smile Единственото, което мога да кажа по темата е, че при една определена възраст (напр. на възрастта на майка ми) не е желателно да се използват шимър сенки или брокати. За съжаление виждам много жени, които искат да "блестят" , а не виждат , че единствения ефект е че се застаряват. Жените на възраст трябва да използват повече мат. Младите момичета могат да си позволят всичко. Друго което съм забелязала е и това си е лично мое мнение, е че за да използваш брокати, брокатени сенки е добре кожата ти да е добре матирана, особено, ако е мазна с разширени пори и пъпки. Ако не се погрижиш да матираш и скриеш недостатъците рискуваш да си с доста отблъскващ вид. Броката и всичко блестящо допълнително заостря вниманието към лъщящото лице, порите и пъпките.

Алена, вече си факир на очната линия  Peace

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 09:59 от SilvaZone

# 611
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами  bowuu bowuu bowuu

Алена, много ми харесваш  Flutter Вече стана факир на очните линии  Mr. Green ...

че даже си позволявам и акъл да давам  Joy hahaha

# 612
  • В центъра на Вселената...
Алена, ще си позволя един коментар по повод очната линия?
Като форма е перфектна, единственото което ме дразни е кожата, която остава неоцветена между миглите. Слагай на водната линия на горния клепач и между ресниците черен молив. Запълни хубаво местата. След това слагай очната линия. Ще видиш какъв страхотен ефект ще се получи на хубави гъсти мигли  Peace

# 613
  • София, Лагера
Алена, и според мен с кафявата ти е по-красиво.  Peace Много ми харесва как си задобряла, а това ... ми дава начален тласък и на мен  Laughing Ей, ама сте заразнииииии  Twisted Evil

П.п. Момичета, нали не ви познавам лично и не знам, затова и да попитам: има ли след вас професионални гримьори?

# 614
SilvaZone, на мен също ми направи впечатление, че лъскавините подчертават порите.Веднъж нанесах от Есенската пудра-Здрач на цялото лице, в един малък участък ми личат порите като се вгледаш, но с тази пудра ужасно много се набиваха на очи, с Метеоритите обаче се получава точно обратното, прикрива ги.

Извинявам се ако е коментирано, уж чета всичко не само в тази тема, момичетата, които не ползват ФДТ и имат Метеоритите, ще споделите ли върху какво ги нанасяте?Пудра, основа за грим или само върху ежедневния ви крем?

Алена, много нежно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт