Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 870
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Преглеждах старите теми  и си позволявам да сложа това -  виждам, че нещо започнахме да си мечтаем за Енисе. Казвам "започнахме" защото се надявам и вярвам, че все още и аз съм част от тази тема, и въпреки,че тази седмица пиша по-малко по преговора - го правя от сърце.

Първа среща - преди две години.

Извървяхме заедно с тях труден път - път осеян с препятствия, болка, страдания и сълзи.
Те страдаха и плакаха - ние ? - ние също.

Някъде там съвсем неочаквано съдбата им беше приготвила една изненадваща среща с любовта.

Те я откриха и запазиха в сърцата си .
Ние ? - ние се радвахме заедно с тях и плакахме отново този път от радост и щастие.

Те ще  продължат своя път  
- като семейство, щастливи, усмихнати, хванали по една детска ръчичка.

Ние ? - ние трябва да се разделим с тях и да ги оставим сами.
Ще плачем със сигурност отново, но ще бъдем спокойни, защото любовта и доброто ще бъдат с тях завинаги.

Мама и татко  се обичат много

Щастливи са и те чакат

Тук съм - макар и по-малка от маргаритка

# 316
Марта,толкова хубаво и нежно!

# 317
  • AMS
Привет, момичета!!!
Насмалко да напиша здравейте, ревли!!!
Димана, права си! Такава съм!!! А, с връщането на ПБН доказателството е налице!!! Аз няма да се изкажа сега по въпроса, защото съвсем ще наводня терена! Направила си го и ти и другите - блестящо!!! Благодаря ви за всичко, което сте написали днес!!!
Момичета, пак казвам, че в тези серии, които преговаряме, много ревах, но най-после видях светлината в тунела за двамата!!!
Керим точно с това си действие тук извика - КАЗАХ НА СВЕТА ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ

http://www.youtube.com/watch?v=f9jsdgT45J4

Мислих много и Реших

Сега вярваш ли ми?    Срам ме е!

Да!         Истина е!

Не плачи!!!    Не плачи!!!

Ние двамата!!! ще...             Сложи това!!! ... Не заради мен!!! ... За да те пази!!!...

# 318
  • София
Преглеждах старите теми  и си позволявам да сложа това -  виждам, че нещо започнахме да си мечтаем за Енисе.

Мартаааа, и аз преди малко "смятах"  на колко месеца трябва да е вече бременността на Фатмагюл, нали днес от сутринта обсъждаме ПБН...

# 319
# 320
Преглеждах старите теми  и си позволявам да сложа това -  виждам, че нещо започнахме да си мечтаем за Енисе.

Мартаааа, и аз преди малко "смятах"  на колко месеца трябва да е вече бременността на Фатмагюл, нали днес от сутринта обсъждаме ПБН...

Като месец 7 календарен, а Енисе трябва да се роди края на януари - най-късно на 05.02 !

# 321
  • София

Като месец 7 календарен, а Енисе трябва да се роди края на януари - най-късно на 05.02 !

Някой може да си помисли, че не сме наред, ама не ми пука!!!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 20:42 от Dilemi

# 322
Уффф,това БТВ.5 мин. филм,10 мин реклами-имам чувството че гледам on-line-остава да пробутат и студения чай и алюзията ще е пълна.

# 323
  • София

Скрит текст:

# 324

Тази вечер - стигнахме до тук.

И понеже  днес явно сме на вълна Енисе - ето моята фаворитка - като по-малка.

Голяма я показах.

Това е на  мама и тати обичащото диня момиченце...

# 325
Добре че съм сама та никой не ме чува как плача.От момента в който и подаде ръка в градината така се разплаках,че ако имаше някой покрай мен щеше да се уплаши.Прекрасен момент(защото аз най-много обичам моментите с ръцете на Керим/Енгин.И както винаги БТВ се изложиха като краставичари.

# 326
Момичета мисля,че откачам.Няма по-добър филм от хашия и по-добър актьор от Енгин.Откъдето и да го погледнеш той е най.Очи,ръце,тяло,височина,коса,усмивка...всичко.За таланта да не говоря,неизчерпаем извор от емоции и преживявания.Този човек може да накара всяка жена да лудне по него.

# 327
  • Пловдив

Разфасовах едно любителско видео на гифчета...
1- Раничката на рамо, заключваме колата и портмонето в задния джоб.
2-В единият джоб пускаме белия телефон, в другия - ключовете от колата.

# 328
Ками,и аз направо издивях на тези от БТВ-то не бяха тъпи реклами от които кой ли се интересува!

Иначе се разрових из сайтовете за днешното събитие-Енгин наистина е отсъствал и това е направило впечатление.Мен това направо ме хвърли в музиката,защото той толкова  обичаше Мерал-просто не мога да си обясня къде изчезна в дън земя.

# 329
Добре че съм сама та никой не ме чува как плача.От момента в който и подаде ръка в градината така се разплаках,че ако имаше някой покрай мен щеше да се уплаши.Прекрасен момент(защото аз най-много обичам моментите с ръцете на Керим/Енгин.И както винаги БТВ се изложиха като краставичари.

Ама как
- спряха на толкова "драматичния" и  и важен момент - как се товари един у...л, пардон самоубил се чрез застрелване - вместо да дадат още 2 минути екранно време как Керим влиза  в семейната спалня...
А пък превода е "уникален" - ако не знаехте, че човек не  се "уморява от танци", а става "Гроги" сега го научихте...
С това рязане на сериите, без да се съобразят с действието / ами дай още 1-2 минути ако трябва / но да е в момент, когато у зрителя би се породил   интерес - да продължи да гледа  и следващата серия.
Къде ти ...тука даже са прекъсвали и диалози.

Общи условия

Активация на акаунт