Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Дилеми, наистина заклевам се с ръка на сърцето, че в този сериал няма фантастика. Аз съм гледала фантастични филми много и щях да разграниюа , ако имаше фантастика. Нека заглавието не те подвежда.Сериалът е любовна история за една мюсулманка, която се влюбва в бразилец, но вярата й не й позволява да се омъжи за него., тази любов е третирана като грешна от семейството й. Тя е уредена да се омъжи за един мъж)мюсулманин, но тя не изпитва никаква любов към него и оттам се създават много заплетени нишки. Наистина е много интересен, не бих ви го препоръчала иначе. Маричка знае, че предлагам само хубави филми.   Mr. Green Mr. Green

# 631
Момичета,какво ще рече гост-актьор-да не е такъв дето се явява само за 1 минута?
Дейзи,това било подшушнато от някаква близка на Туба,чиито подсказки обикновено се сбъдвали.

Гост актьор е човек, който се явява в един  или няколко епизода обикновено. Аз не мога нещо да повярвам на тази новина. Просто не виждам логиката. 

# 632
  • Варна
Дейзи,благодаря-от всичко разбрах само името на Енгин.

Велиана
, според мен това са поредните писаници. За какво му е на Енгин да влиза като гост-актьор?  Той можеше да влезе като главен актьор. А и мениджърката му отрече за втори път , че Енгин има нещо общо със сериала. Нека си ишат. Аз исках да ги видя като двойка с Туба , но не се получи.
Вече си мисля,че постоянно набъркват Енгин за да поддържат интерес към сериала,струва ми се ,че ги тресе страх от сега,гледайки преждевременния край на толкова сериали.А едно постоянно намесване на името на Енгин ще кара неговите фенове да хвърлят по едно оче там.Трябва Енгин ако не е вярно да излезе вече лично и да престанат да го ползват за вдигане на рейтинги Sick

# 633
Ани и на мен вече ми бактиса от тези писаници,освен ако в края на краищата не се окаже той "бомбата" в този сериал,което въобще вече не ми се иска.Аман!

# 634
  • Пловдив

Нашето момиче нещо и косата си е променила.

# 635
  • София
Дейзи, Hug  вярвам ти, гледала съм реклами, може би за римейка. Не е моят филм. Аз си падам по истории като  Имението „Хауърдс Енд“, Завръщане в Брайдсхед, Остатъците от деня, Разум и чувства,  КВФ, и т.н. все от този сорт. Може би съм остаряла  newsm78 Joy newsm78

# 636
  • Разград
Гост актьор по принцип канят някой, когато спада рейтинга...А "20 минути не е почнал".

В "Dila hanam" гост-актьора Can Nargiz  беше само в първи епизод. А в "Езел" Бурчин Т. влезе като гост-актьор около 20 епизод, но след това вече остана до края на сериала.

# 637
Ани и на мен вече ми бактиса от тези писаници,освен ако в края на краищата не се окаже той "бомбата" в този сериал,което въобще вече не ми се иска.Аман!

Велиана,
няма да е бомбата в сериала, няма да има бомба според мен. Но както каза АНиста, напълно е възможно нарочно да се споменава името на Енгин за привлличане на интереса на феновете му, които както знаем са многобройни,

# 638
  • Пловдив

Engin Akyurek - İki Kişi

Момичета, моето обобщение към преговора на 4 тема. Естествено, направен с много, много любов. Да се порадваме на сладурите. Приятно гледане.

# 639
  • Варна
Оле-ЛЕ... Shocked
проследих връзката на сускунларите /някаква Гюнюл ханъм/

http://sinematelevizyonlifestyle.com/?cat=20   тя май списва в тая страница/представа нямам каква медия е newsm78/ и влизайки виждам каква реклама му се прави на Мурат Й. излиза банер с негов фен форум и тя май там е модератор.Той е поздравил с малък клип/има го в страницата/феновете си за подкрепата юни месец.И изобщо тая страница прелива от новини за него.Ами ,май не е много за чудене,защото жена му е от някаква влиятелна за кино индустрията фамилия,която знае как се прави бизнес ooooh!Нашто момче не иска ,ама няма как,/щом е влязъл в тези среди,а те там са като акули веднага надушват плячката/трябва поне някой от "неговите мениджъри" да знае как се прави това,иначе други ще правят пари от него,без той да го знае Sad

# 640
  • Разград
Оле-ЛЕ... Shocked

http://sinematelevizyonlifestyle.com/?cat=20   тя май списва в тая страница/представа нямам каква медия е newsm78/ и влизайки виждам каква реклама му се прави на Мурат Й. излиза банер с негов фен форум и тя май там е модератор.Той е поздравил с малък клип/има го в страницата/феновете си за подкрепата юни месец.И изобщо тая страница прелива от новини за него.Ами ,май не е много за чудене,защото жена му е от някаква влиятелна за кино индустрията фамилия,която знае как се прави бизнес ooooh!Нашто момче не иска ,ама няма как,/щом е влязъл в тези среди,а те там са като акули веднага надушват плячката/трябва поне някой от "неговите мениджъри" да знае как се прави това,иначе други ще правят пари от него,без той да го знае Sad

Това е Гюнюлче,  тя е един от администраторите на форума http://www.televizyondizisi.com/forum/index.php.
Вероятно тя е тази която организирва срещите му с феновете, защото винаги присъства на снимките.

Това е тя.

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 20:00 от vania_e

# 641
Оле-ЛЕ... Shocked

Това е истината! Ние може да си говорим колко е скромен и да чакаме търпеливо за новини, и да вярваме в него, но бизнес е това. Бизнес със свои правила, с жестока конкуренция.

Човекът Енгин Акюрек може да се крие, но актьорът Енгин Акюрек трябва да е на показ и да играе по правилата.

Винаги съм твърдяла, че има нещо неестествено в това дълго мълчание. Разбира се, тези критични бележки не накърняват любовта ми.

# 642
  • Варна
А,Ванче  Hug Hug ти си веща в таз тематика ,каква е тази страница,дето я постнах и защо Мурат е толкова на почит там newsm78

# 643
  • AMS

Engin Akyurek - İki Kişi

Момичета, моето обобщение към преговора на 4 тема. Естествено, направен с много, много любов. Да се порадваме на сладурите. Приятно гледане.
Благодаря ти, Марианка!!!
И точно на място е смяната на музиката!!! Там, където Керим даде най-голямото доказателство за любовта си!!!

# 644
  • Разград
А,Ванче  Hug Hug ти си веща в таз тематика ,каква е тази страница,дето я постнах и защо Мурат е толкова на почит там newsm78

На сайта е даден линка за форума на Интернационалния Фенклуб  на МЙ http://sinematelevizyonlifestyle.com/forum/forum.php

Общи условия

Активация на акаунт