Отговори
# 540
нещо пропуснах - няма закъснения в часовете Simple Smile /lпри другите доктори нз дали е така/
влезнах точно навреме, дали не беше и 5 мин по-рано?!?! Simple Smile

# 541
  • София
щото не са почнали още снимки, пункции, операции  и подобни

# 542
Момичета, а дали са вдигнали и другите цени? На телефона за записване не знаеха дали ще има промени. Тъкмо се зарадвах, че тук цените са малко по-нормални Tired

# 543
Дали ще има промяна в телефоните за записване на часове? Извинявам се ако вече е отговорено на този въпрос Embarassed.

# 544
  • Пловдив
Момичета,някой беше писал,че от централна гара до клиниката може да се стигне с автобус 60.Откъде точно може да се хване и въобще пътувала ли вече някоя от вас по тази линия?А от хотел Плиска?Беше писано и за вариант с метрото,но досега не съм пътувала и ми е "тъмна Индия"(не съм от София) Embarassed

# 545
Момичета,някой беше писал,че от централна гара до клиниката може да се стигне с автобус 60.Откъде точно може да се хване и въобще пътувала ли вече някоя от вас по тази линия?А от хотел Плиска?Беше писано и за вариант с метрото,но досега не съм пътувала и ми е "тъмна Индия"(не съм от София) Embarassed
За 60-ката знам,че тръгваше от спирката срещу Централна гара,но след ремонта -не знам точно.Попитай някой на гарата,ще те упътят.От хотел Плиска можеш да хванеш автобус 72 и да слезнеш на предпоследната спирка,на ж.к.Красна поляна и от там да хванеш автобус 11 или 60 за 1-2 спирки(в посока Овча купел).Ето тук можеш да погледнеш разписанието на 72 за твое улеснение http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 09:54 от daine

# 546
Дали ще има промяна в телефоните за записване на часове? Извинявам се ако вече е отговорено на този въпрос Embarassed.
Аз вчера си запазих час на телефона от сайта им. Мисля, че е същия.

# 547
  • Пловдив
За 60-ката знам,че тръгваше от спирката срещу Централна гара,но след ремонта -не знам точно.Попитай някой на гарата,ще те упътят.От хотел Плиска можеш да хванеш автобус 72 и да слезеш на предпоследната спирка,на ж.к.Красна поляна и от там да хванеш автобус 11 или 60 за 1-2 спирки(в посока Овача купел).Ето тук можеш да погледнеш разписанието на 72 за твое улеснение http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
Много благодаря,daine.

# 548
И аз да питам по темата с пътуването до клиниката трябва да сляза на спирка БАЛКАНКАР АД или е друга?

# 549
Аз продължавам с въпросите Embarassed Много съжалявам, сигурно ставам досадна, но съм нова и липсата на ценоразпис в страницата много ме обърква. Бихте ли ме ориентирали дали освен спермограми в клиниката се правят SDI- тестове и тестове за зрелост на сперматозоидите и на какви цени са? До сега никой не ни е назначавал такива, но мисля, че е време да направим.

# 550
до клиниката може да се стигне с автобус 60. А от хотел Плиска?

От хотел Плиска с автобус 204 (в посока НДК) слизаш, като видиш отляво клиника Малинов на бул. Гоце Делчев, връщаш се малко при светофара и хващаш автобус 83 (в посока пазара на Красно село). Като завие от ул. Житница (продължение на бул. Гоце Делчев) по бул. Никола Мушанов виждаш скоро отляво новата клиника.

С метрото - от хотел Плиска стигаш до Орлов мост (всички превозни средства от Плиска спират там, там е метростанция 'Софийски Университет'), откъдето хващаш метрото (посока Центъра) до метростанция Константин Величков. Оттам (бул. Константин Величков) автобуси 11, 83; трамваи 11, 22 спират близо до новата клиника на бул. Никола Мушанов. Аз веднъж бях на метро 'Константин Величков' късно вечерта и обърках посоките. Трябва да се гледа списъка на спирките и да се види в коя посока е спирка Балканкар. С този транспорт идваш към новата клиника от другата страна и тя се пада отдясно.

Аз съм от София, но си имам една карта на София. Съветвам те, да си купиш една карта и ще се оправиш лесно по улиците, за да стигнеш до бул. Никола Мушанов. Аз с карта намерих Статуята на свободата от раз и ти ще се оправиш с карта в София.    

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 00:02 от mammita2012

# 551
Ин витро клиника за Надежда

ОЩЕ ЕДИН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ!

Скъпи приятели,
знаем, че телефонният номер, на който ни звъните е изключително натоварен. Затова, освен на тел. 02 4417970, може да ни звъните и на тел. 0882 193970.

# 552
  • София
Здравейте, предварително се извинявам, че не съм изчела цялата тема и може вече да е обсъждано тук.
Та въпроса ми е, сега в новата клиника с кой андролог работи доктор Стаменов? Видях на снимките една табела с кабинетите и пишеше андрология, цяло отделение ли има?

# 553
  • Живее на Луната
Аз продължавам с въпросите Embarassed Много съжалявам, сигурно ставам досадна, но съм нова и липсата на ценоразпис в страницата много ме обърква. Бихте ли ме ориентирали дали освен спермограми в клиниката се правят SDI- тестове и тестове за зрелост на сперматозоидите и на какви цени са? До сега никой не ни е назначавал такива, но мисля, че е време да направим.

Бети, на нас ни назначиха такъв тест в клиниката (разширена спермограма + SDI) още в самото начало, въпреки че нямаме мъжки фактор. Скоро ще го направим, цената е 120 лв.

# 554
Хайде и аз в отбора- имам час при д-р Шефкетова, чак през юни, но.... ще чакам  Praynig. Успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт