Корабът / El barco - 2

• 35 452
  • 570
  •   1
Отговори

Режисьор : Fernando Gonzalez Molina,David Molina Encinas

В ролите : Juanjo Artero,Mario Casas,Luis Callejo,Neus Sanz,Juan Pablo Shuk,Marina Salas

IMDB : Линк към IMDB

Държава : Испания

Година : 2011

Времетраене : 70 мин.

Резюме
: Сериалът е копродукция на Антена 3 и Globomedia, като двете страни продължават да работят заедно , след успехът на " Интернатът". В сериала участват звездите от " Интернатът" - Бланка Суарез и Ирене Монтала , както и Марио Касас (СМС).

Глобален катаклизъм пречинен от фатален инцидент в ЦЕРН, Швейцария  при поставяне на  ускорител на частици, оставя група ученици на борда на кораба "Полярна звезда" , единствените оцелели на Земята.  Изолирани и сами , корабът ще стане техният единствен дом. И в този филм фантастика, мистерии, крими, любов – от всичко по много, пресъздадено майсторски пак от Antena 3 и Globomedia.

Juanjo Artero

Mario Casas

Luis Callejo

Neus Sanz

Здравейте почитатели на този страхотен сериал. Заповядайте в новата ни темичка Grinning

# 1
В новата тема сме.  Grinning

# 2
  • España (Плевен)
Сериала е страхотен..
Много благодаря за новата темичка..  Hug Hug
Само хубави мигове в нея с нашите любими герои..  Heart Eyes Heart Eyes

# 3
  • Стара Загора
plams Hug,благодаря за новата  тема!!!

Благодаря и на екипите,които превеждат сериала newsm51 smile3525 newsm51!

# 4
  • София
Хайде и аз в новата тема  plams Hug
  Heart Eyes

# 5
  • Пловдив
plams, благодаря за новата тема   bouquet

И на всички които превеждат за нас newsm51

# 6
  • Стара Загора
Не зная изгледахте ли всички 5 еп.,но ще ми е интересно да чуя мненията ви.
Няма да пиша в спойлер,ако някой не е гледал все още да не ме чете Hug!

И така като цяло на мен вс.епизод ми харесва все повече от предния  чакам с нетърпение буквикчките,за да напасна нещата Grinning.
И сега след превода ,ми станаха ясни няколко неща.
Първо човекът измислил и създал проекта"Александрия"е д-р Шнайдер,който се оказва,че  е Бурбуха.Не съм наясно защо го гониха и се опитаха да убият,но си мисля,че единият от хората с качулките,който го давеше,е Гамбоа.Защото Бурбуха го позна и свали пистолета,явно го е имал за близък и му се е доверявал.А в предишните серии винаги го даваха,че е с Гамбоа.
Улисес отива на кораба,за да види баща си и да разбере защо ги е напуснал,може би е търсел  отмъщение,но след като го опознава,се отказва.Разбрах тайната му,но как се е запознал с това момиче....  как точно тя се озова в групата на Леонор,ще разберем сигурно.Предполагам ще има продължение  в тая насока,но не ми се иска Айноа да разбира.А сега освен причината да се качи на кораба и бившата приятелка,се оказва,че още нещо ще тежи на съвестта на Улисес-съдбата на хората,които Гамбоа взриви.Мн.кофти ситуация,но признавам,че е голям стратег Гамбоа,освен хитър манипулатор.Явно е,че е професионален убиец.Дори и сляп,се ориентира блестящо в обстановката.А и  как ловко ги накара да си тръгнат похитителите на кораба.Опасен е ,а с тая препаска в др.еп.ми прилича на пират Grinning.
На Естела татко и се оказа за мен изненада.Сега се чудя дали е жив някъде  там на сушата.
Интересен беше похвата на дядото в хотела,да сприятели внучето си с Валерия Grinning.

Все още си мисля,че има подводница,която ги следи  на нея бяха отвели Хулиян и Бурбуха.
Величествена и стряскаща ми беше гледката на потъналия Сингапур в океана,това от предния еп.

И последно мисля,че мъжът,който помогна на Айноа да извадят баща и и Хулия от асансьора,я хареса.А останах с впечатлението,че я познава отпреди.

Ами това е,олекна ми,че го написах.Надявам се,че и вие ще коментирате с мен Grinning.
Лека вечер  Hug!

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 00:20 от borovinka123

# 7
Първо благодаря и аз за новата темичка  Simple Smile И за всеки случай ще сложа един спойлер,че да няма някой сърдит накрая  Simple Smile
Скрит текст:
Borovinka123 и аз като теб смятам,че единият от хората с качулките е Гамбоа,именно защото го познаваше. Иначе този новият със сигурност знае историята на Айноа от преди това и ще видим от кой отбор ще се окаже. За съжаление предчувствам,че нещата с Улисес и Айноа няма да вървят още дълго,защото тя скоро ще разбере някоя от тайните. Абе определено има още какво да се види и чакам и аз с нетърпение 6ти епизод Grinning

# 8
Оф,на мен всичко ми изглежда много объркано,как така половината са се познавали,после се правят,че нищо не е станало.Мисля си,че Барбуха-Роберто симулира,че не е добре.
Бащата на Естела,не участваше ли и той в този проект newsm78 имам спомен,че в първата серия го даваха,но може и да се бъркам.

# 9
  • Стара Загора
Christine_ Hug,благодаря за мнението,съвпада с моето Grinning!Нямам търпение да гледам,а след като гледам ми изникват куп въпроси и  ми беше интересно да видя и др.мисли.
bobinka 85 Hug, мисля,че Бурбуха не се преструва.Аз си го обяснявам състоянието му,с някаква временна амнезия,дори и това вдетеняване пак на това отдавам и може би в един момент ще си спомни кой е всъщност-дали ще е удар или някакъв стрес,ще видим,а може и да си остане така,но не се преструва.Той се измъчва,че не може да си спомни нищо,има някакви откъслечни спомени,но  не може да ги навърже.
А за бащата на Естела си права Simple Smile,участва в 1 еп. и май е спонсор или един от организаторите на проекта "Александрия".В 5 еп.нали Естела каза,че е мн.богат и корабът и хотела ,в който са сега в Сингапур са негови.Нищо чудно и сушата,както тя каза да е негова.

# 10
  • До морето :)
Да се запиша и аз в темата. Обожавам го този сериал.  Heart Eyes Нямам търпение да излязат субтитрите на 6 епизод. (ако вече не са излезли)
Ама някак си ми липсват предишните истории, разните катаклизми с които се сблъскват, огромни риби, вулкани, пилета, водопад в морето.....

# 11
  • Плевен
Здравейте и от мен!

И аз като вас обожавам сериала и се надявам до дни да имаме субтитрите за  6-ти епизод . Чудя се и аз какво ли свързва Улисес с момичето от снимката а относно този който помогна за спасяването на Айноа и баща и не забравяйте че има татуировка която китайчето нарисува на Барбуха и Хулиан  Laughing

Благодарности на plams за темичката   bouquet  bouquet  bouquet

# 12
  bouquet за темата!

Не мога да наваксам, още съм до 3 епизод и затова не се вклчвам с коментари.

# 13
  • До морето :)
Аз чак мисля да си изтегля епизода с момичето, което почина и е на снимката с Улисес.  Laughing

# 14
  • Стара Загора
Здравейте!
Днес видях в замунда,че има готови субтитри за 6 еп.,ето линка към тях

http://www.addic7ed.com/serie/El_Barco/3/6/Fikushima_Blues

Лече-Буболече Hug ,знаеш ли в кой еп.беше това момиче,те нали го нахапаха комарите ,Улисес се опита да я спаси,но нищо др.не се сещам.Май ще си го свалям и аз да си припомня Grinning.
 Missis_Smith Hug,и аз видях татуировката на тоя който помогна на Айноа да спаси баща си(май се казваше Макс тоя)-този знак на татуировката е печат на документите на проекта" Александрия".Следователно и той ще да е свързан с проекта.
А в 6 еп.дали няма да е цунамито?Кой искаше катаклизми Wink Grinning?

Приятен ден ви желая!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 10:00 от borovinka123

Общи условия

Активация на акаунт