През АВГУСТ -2013 г. бебенце ще се роди и много ще ни весели

• 29 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Термина ми е на 02.08.2013. Аз мисля на 10 да отида на д-р. Този път много рано разбрах, че съм бременна и според мен няма смисъл да се ходи толкова рано. Предпочитам да отида по-късно, за да мога да чуя сърдечна дейност! Simple Smile

# 76

mamche88 честито и на теб. В коя седмица си горе долу? Аз според календара съм в 4 седм. и 5 дни. Аз мисля да отида на лекар към 17-18. Ама като прочетох, че ти ще ходиш на 10-ти и се замислих що ли и аз да не отида по-рано.
Вие казахте ли на близките си? Аз засега само на мъжа ми и на две колежки. Мисля да изненадам родителите и това да им е коледния подарък, но тия дни направо ме побъркват - ела тук , ела там. Че и дърва щели да им носят и ни викат да помагаме. Е аз ще излъжа, че съм се схванала и няма да мъкна, ама ме побъркват. Сега даже чакам да се обадят, че да ги водя да си купуват зеле  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оффффф много спам, извинявайте.

# 77
И аз само на мъжа ми съм казала и на баба ми ,че не е много добре,малко да й повдигна настроенто  Wink
На родителите и от двете страни ще кажем на Коледа,те и без това моите мама и татко са в Англия и ще си дойдат за Коледа,не искам да им казвам по skype..  Laughing

# 78
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ние казахме на родителите ми, сестра ми и най-близките приятели. На останалите роднини след 3тия месец  Simple Smile

# 79
За казването сме казали само на моята майка. Нека да мине първия преглед и тогава ще съобщим на неговите родители. А за останалите роднини и приятелите по накатък.
Как сте вие момичета, имате ли симптоми или си е както преди?

# 80
аз преди да разбера,че съм бременна имаше 1 ден ,в който ми се виеше свят,но оттам нататък абсолютно нищо различно няма при мен.Все едно че не съм бременна,с нетърпение чакам прегледа за да се убедя,че още ми е някакси нереално без симптоми  Embarassed
А вие момичета от къде сте?Има ли някоя от Пловдив  Simple Smile

# 81
Здравейте,
току-що видях  EFP и според калкулатора очакван термин ми е 30.08.  Ще ви чета с голям инерес и ще питам когато имам въпроси . Ох, много ми е притеснено

# 82
Мисля, че днес влизам в 5 г.с. Последния ден от МЦ е 26.10, термина ми е на 02.08.2013. Аз съм казала само на мъжа ми, дори на децата още не съм казала (то само едното ще разбере). Ние също сме решили да кажем на Коледа, за да ги изненадаме. При нас със сигурност никой не очаква. Споделяли сме, че искаме още едно дете, но не мислят, че сега ще е точно сега. Аз започнах вече да се изморявам, потя се повече, сутрин и следобед като стана ми става лошо. Най-странното е, незнам дали е внушение, но мисля, че леко таза започва да се разширява. Това е трета бременност и много се плаша да не напълнея много. Първия път бях + 12, втория + 15 ( но не се движех изобщооо, само в нас си стоях, защото зимата беше много тежка и нямаше никакво мърдане, а и баткото беше вкъщи) Сега силно се надявам, да не направя пак тази грешка, а да се движа повече.

ilna, честито!!!!  bouquet

# 83
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
аз преди да разбера,че съм бременна имаше 1 ден ,в който ми се виеше свят,но оттам нататък абсолютно нищо различно няма при мен.Все едно че не съм бременна,с нетърпение чакам прегледа за да се убедя,че още ми е някакси нереално без симптоми  Embarassed
А вие момичета от къде сте?Има ли някоя от Пловдив  Simple Smile

Пожелавам ти цялата бременност да ти е така спокойна  Simple Smile Няма нищо по-хубаво от това.
Иначе аз съм от София  Peace

# 84
И аз съм от София.

# 85
  • Варна
ilna,
честити две чертички Simple Smile Обаче има някакво объркване, не е възможно терминът ти да е 30.08. Това означава, че последният ти цикъл трябва да е дошъл на 23 ноември, т.е. преди седмица Rolling Eyes

# 86
ilna,
честити две чертички Simple Smile Обаче има някакво объркване, не е възможно терминът ти да е 30.08. Това означава, че последният ти цикъл трябва да е дошъл на 23 ноември, т.е. преди седмица Rolling Eyes

Объркала съм. На 23.10 беше, значи 30 юли. Ами аз още не мога да се опомня какво се случва

# 87
Ilna спокойно,имаш 9 месеца да осъзнаеш какво се случва  Laughing Hug

# 88
Ilna честити две чертички.
Аз съм от Русе. Нямам никакви симптоми. Отвреме навреме ме заболяват яйчници ли е, матка ли е, и аз незнам, но лекичко. Гърдите ми обаче са страшно напрегнати. Не давам да се бутат  Twisted Evil Иначе първия път, преди да направя спонтанен аборт много ми прилошаваше и все връщах.

# 89
ilna,

Объркала съм. На 23.10 беше, значи 30 юли. Ами аз още не мога да се опомня какво се случва
в тая тема ли ще останеш, да те впиша в списъка? Понеже си с юлски термин затова питам?

Общи условия

Активация на акаунт