На пазар във Варна - 25

• 50 574
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Simple Smile Да запитам за лентички за маникюр подобни на тиксо, но мноооого тънки, да знаете откъде могадаси купя и на каква цена ? Благодаря много !

Повтарям си поста отпреди 2-3 дена:

На ген. Столипин, до едно офисче на Еконт има малко магазинче за консумативи за маникюр, виждала съм минавайки боички разни и лакове, но скоро в един фризьорски салон маникюристката разправяше, че й свършвали някои материали и трябва да се разходи до там. Но дали и инструменти, защо не...

# 361
Simple Smile Да запитам за лентички за маникюр подобни на тиксо, но мноооого тънки, да знаете откъде могадаси купя и на каква цена ? Благодаря много !

На ген. Столипин, до едно офисче на Еконт има малко магазинче за консумативи за маникюр, виждала съм минавайки боички разни и лакове, но скоро в един фризьорски салон маникюристката разправяше, че й свършвали някои материали и трябва да се разходи до там. Но дали и инструменти, защо не...

Ако е за френски маникюр, аз винаги си купувам комплекта на Перфект, към тях имаше такива...., отделно не съм срещала, но е възможно и да има.

# 362
  • Варна

http://www.nails.bg/?t=%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%8 … D0%BA%D1%81%D0%BE

# 363

Може ли малко по-подробно описание? Не се сещам на Столипин да има Еконт ... има на Ген. Паренсов до колкото помня Speedy и зад цветята на Чаталджа Еконт ..

# 364
  • Варна
Еконт има на уличката на която е Лаборекспрес, не знам точно кой генерал е тя.

# 365
  • Варна
Еконт има на уличката на която е Лаборекспрес, не знам точно кой генерал е тя.
Точно Ген. Столипин е тя. Магазина се казва  “Вишнев цвят”-адреса е ”Ген.Столипин” 28, на реда на Лаборекспрес е.

# 366
Здравейте дами! Случйно да имате идея откъде да си взема механизми за часовници и стрелки от Варна. Знам, че има и в Стара Загора и София, но нямам път натам, а и обичам да ме консултират директно.

# 367
  • Варна
Някой знае ли, къде се е преместил магазинът на Бенетон от Гранд мол? Не го открих, сякаш някакъв китайджос магазин се е появил на негово място. newsm78 На "Княз Борис" пък е останал само детския Бенетон. Търся за възрастни дрехите им.

# 368
  • Варна
В коя книжарница мога да дам да ми сложат спирала на листи, за да ми се оформят като тетрадка?

# 369
  • ride my bike...
в някой копирен център. Срещу Пикадили център има, около ВИНСА...

# 370
  • Варна
В ТопКопи също. Peace

# 371
  • Варна
 antonia,Laluni   bouquet

# 372

В Lilly има, аз ги гледах на щанда на Essence - около 2 лв. бяха Peace

# 373
  • Варна
Здравейте дами! Случйно да имате идея откъде да си взема механизми за часовници и стрелки от Варна. Знам, че има и в Стара Загора и София, но нямам път натам, а и обичам да ме консултират директно.

Купувала съм от Практикер преди 2-3 години, бяха като влезеш вдясно, там където продават термометри и др. домакински стоки.

# 374

Дано не те заблудя, но имам чувството, че преди два три месеца видях механизми за стенни часовници със стрелки в магазинчето за китайски дреболии над Елитис / който е до Трошево/. Ако някой минава скоро от там да хвърли едно око , за да потвърди  Blush

Общи условия

Активация на акаунт