На пазар във Варна - 25

• 50 347
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Някой да знае Изи пей дали ще работи днес?

# 541
  • ride my bike...
Аз бях преди няколко дни при д-р Демирева.
Каза, че са на работа от 07.01
Но дали ще работя между Коледа и НГ - не мога да ти кажа

В дирекция "Миграция" се ходи за получаване на разрешение за постоянно пребиваване в Република България. Ако е " на гости" - в районното по местоживеене. ( поне така мисля Thinking)

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 10:51 от Laluni

# 542
  • ...на безопасно
Кажете ми с кой автобус да стигна от автогарата до магазин Рая до Мадара.

# 543
  • Варна
Къде във Варна мога да купя формички за линцерови сладки?
Магазините за домашни потреби, Карфур, Кауфланд, вчера гледах и в Била. Цена около 4лв.

Благодяря само в Карфур не съм ходила скоро. В Кауфланд и Била има всякакви други формички, но линцерови не видях. За Джъмбо дори не бях се сетила Embarassed
Благодаря, момичета!

# 544
  • варна

с 22, 41  но по- близо спира 22

# 545
  • Варна
Киса, зъболекарския кабинет ще работи на 07.01. Преди това, не. Peace

# 546
  • Варна
Аз бях преди няколко дни при д-р Демирева.
Каза, че са на работа от 07.01
Но дали ще работя между Коледа и НГ - не мога да ти кажа

В дирекция "Миграция" се ходи за получаване на разрешение за постоянно пребиваване в Република България. Ако е " на гости" - в районното по местоживеене. ( поне така мисля Thinking)

Питахме в "нашето" районно, казаха да ходим долу на Сан Стефано в първия работен ден  Confused

Киса, зъболекарския кабинет ще работи на 07.01. Преди това, не. Peace

Благодаря и на двете ви за инфото! И аз така знам за тях отпреди.

Днес се наложи да отида на дежурен кабинет, на ул. Кюстенджа 13, докторката ми хареса, казва се д-р Ибрям - някой да има мнения за нея?  newsm78

# 547
  • Варна
Магазините за домашни потреби, Карфур, Кауфланд, вчера гледах и в Била. Цена около 4лв.

Благодяря само в Карфур не съм ходила скоро. В Кауфланд и Била има всякакви други формички, но линцерови не видях. За Джъмбо дори не бях се сетила Embarassed
Благодаря, момичета!
В Карфур и Джъмбо няма. Не знам какви точно търсиш, но ако са от този тип: http://www.bigkitchen.com/product/Fox-Run-7-Piece-Linzer-Cookie- … try_Tools-Cutters, едва ли ще намериш. Аз обиколих всички магазини, за който се сетих и никъде нямаше. Най-вече в Биг шоповете търсех, понеже разбрах, че миналата година са имали, но тази нямаше. А в Кауфланд бяха комплект бели пластмасови форми-зайче, пате, цвете,сърце, звезда и две допълнителни малки части-кръгче и сърчице, Кръгчето може да се сложи към звездата и цветето, а сърчицето към голямото сърце и така се получават дупчиците на линцерите.

# 548
  • ...на безопасно

с 22, 41  но по- близо спира 22
Да, благодаря, отидох и разбрах на място  Wink

# 549
  • ride my bike...
Киса,явно са променили нещата. Thinking Аз съм сигурна, че ходихме във 2-ро, но както и да е..
Въпреки, че :

Чл. 28 ЗЧРБ
(3) (Доп. - ДВ, бр. 37 от 2003 г., изм. - ДВ, бр. 11 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 36 от 2009 г.) Физическо или юридическо лице, предоставило подслон на чужденец, в срок до 5 дни след предоставянето на подслона писмено уведомява службата за административен контрол на чужденците или районното управление на Министерството на вътрешните работи по местонахождението си за това обстоятелство, като съобщава имената, датата на раждане, гражданството, номера и серията на документа за самоличност на чужденеца.

Чл. 9. ППЗЧРБ
(2) В случаите по чл. 28, ал. 3 ЗЧРБ лицата представят пред службите за административен контрол на чужденците или в съответното районно управление на МВР (РУ на МВР) по местопребиваване на чужденеца документа му за задгранично пътуване, ако чужденецът не се яви лично, като се попълват две адресни карти по образец съгласно приложение № 1. Представените адресни карти се обработват от службите за административен контрол на чужденците или от съответното районно управление на МВР и единият екземпляр се връчва на лицето, предоставило подслон.

# 550
  • Варна
Нямам идея, може да е заради многото празнични дни -  да са пуснали съответните служители в отпуска и да не са налице на 27-ми  newsm78

# 551
  • Варна

Благодаря, момичета!
В Карфур и Джъмбо няма. Не знам какви точно търсиш, но ако са от този тип: http://www.bigkitchen.com/product/Fox-Run-7-Piece-Linzer-Cookie- … try_Tools-Cutters, едва ли ще намериш. Аз обиколих всички магазини, за който се сетих и никъде нямаше. Най-вече в Биг шоповете търсех, понеже разбрах, че миналата година са имали, но тази нямаше. А в Кауфланд бяха комплект бели пластмасови форми-зайче, пате, цвете,сърце, звезда и две допълнителни малки части-кръгче и сърчице, Кръгчето може да се сложи към звездата и цветето, а сърчицето към голямото сърце и така се получават дупчиците на линцерите.

Благодаря ти, много! Такива не съм се надявала да намеря, но все пак да питам. Ще ги видя тези в Кауфланд, не съм ги забелязала преди.

# 552
Аз да си повторя въпроса.
Никой ли не знае къде могат да ми разширят ботуши?
Аз не знам, но миналата седмица видях къде се продават "джаджите" за разширяване. Ако това ще ти свърши работа - сама да си ги разшириш.
Да, и това е вариант.
Къде се продават тези неща?
Гледах ги в Deichmann в Гранд Мол Варна, до самата каса са. Дано ти свършат работа.

# 553
  • Варна
Аз да си повторя въпроса.
Никой ли не знае къде могат да ми разширят ботуши?
Аз не знам, но миналата седмица видях къде се продават "джаджите" за разширяване. Ако това ще ти свърши работа - сама да си ги разшириш.
Да, и това е вариант.
Къде се продават тези неща?
Гледах ги в Deichmann в Гранд Мол Варна, до самата каса са. Дано ти свършат работа.
Мерси много  bouquet

# 554
  • Варна
Къде продават плюшени играчки с героите от Випо? В Джъмбо със сигурност няма..

Общи условия

Активация на акаунт