Пазаруване от френски сайтове - 5

• 44 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой получи ли вече сивото яке с пухената яка, за да ми каже как е размера, точен, уголемено, умалено?
Днес получих няколко поръчки от Дамарт. Едната беше със заявен подарък сивото яке, но вместо него получих кафявата чанта. Другите ми поръчки бяха с подарък и втори подарък-изненада. Вторият подарък се оказа един стаен часовник-малко кичозен, но за подарък - става. Покривката за легло няма да ми влезе в употреба - ако някой я иска - на лични.

# 661
  • В полето, под тепето.
vanian- чантата Родиер  или друга newsm78
  bouquet

# 662
  • София
  bouquet
Да същата

# 663
  • на терасата
  bouquet
Да същата

Както каза Ева, май изпращат каквото им скимне и всеки подарък е изненада?! Може би, номерът с подаръците е да си бърз с поръчката, когато пуснат код.

# 664
  • София
Момичета, никакви активни кодчета ли нямаме за ПР и ДЖ? newsm78 Praynig

# 665
Някой получи ли вече сивото яке с пухената яка, за да ми каже как е размера, точен, уголемено, умалено?
Днес получих няколко поръчки от Дамарт. Едната беше със заявен подарък сивото яке, но вместо него получих кафявата чанта. Другите ми поръчки бяха с подарък и втори подарък-изненада. Вторият подарък се оказа един стаен часовник-малко кичозен, но за подарък - става. Покривката за легло няма да ми влезе в употреба - ако някой я иска - на лични.
При мен е абсолютно същото, само че дори нямам шалтето, а някакви кърпи за ръце.

# 666
Честит Рожден Ден, Ева! newsm59 bdbaloni
С пожелания за много здраве, късмет, щастие, любов и центови цени в последните дни на намаление 2013!:))))  bouquet

# 667
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВА!  nbirthday
Желая ти много здраве, любов и сбъднати мечти!   bouquet

# 668
  • София
Благодаря и тук, момичета!   bouquet Почерпете се за мое здраве!  Hug

# 669
  • София
Евка, да си ни жива и здрава, винаги толкова добронамерена! Положителното ти отношение да ти се върне с пъти повече положителни емоции!   bigdance2

# 670
Много здраве и късмет за Ева, бъди обичана  и щастлива bouquet за всичко което споделяш тук Heart Eyes

# 671
Евка, да си ни жива и здрава, винаги толкова добронамерена!

# 672
Момичета, имам едно малко  "странно" питане: Някой срещал ли е някъде по сайтовете соковарка.?Едно време имаше едни такива алуминиеви, за котлон, ако някой се сеща  newsm12

# 673
  • София
Влизам в куриерския на Pier Ricaud, въвеждам си клиентския номер от фактурата и ми дава че не е валиден  newsm78 . До сега не съм поръчвала от куриерския от другия имам две фактури и на двете имам еднакъв код ... да не би да има срок от поръчката, в който да се ползва..?
Имам само една направена поръчка от Pier Ricaud (прясна, прясна). На фактурата виждам персонален код , но и на мен ми дава, че не е валиден. .. newsm78
Видях, че ПР имат и английска версия. Можем ли да пазаруваме от там? Приемат ли Бг карти? Не, че нещо против французите, ама английските превозвачи са ни къде..къде..по-по

# 674
Код 318601 за бялата порта, дава намаление -25% от новата колекция пролет-лято 2013 + този подарък

Общи условия

Активация на акаунт