Намаления 2012

• 104 103
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
И аз потърквам ръце за намаленията, но май наистина ще са втората половина на януари.

# 571
  • софия
За много години момичета ,да сте живи и здрави!

# 572
  • София
Честита нова година на всички!  Hug

Видяхте ли банера за 40%-ното намаление в Комсед на всичко. Важи за всички магазини от 5-10 януари.

Днес заради Технополиса влезнахме в Мол-а на Цариградско, работеха 5-6 магазина.

# 573
много благодаря за информацията,но не виждам банера за комсед,добре ,че сподели

# 574
  • София

Видяхте ли банера за 40%-ното намаление в Комсед на всичко. Важи за всички магазини от 5-10 януари.

Днес заради Технополиса влезнахме в Мол-а на Цариградско, работеха 5-6 магазина.
Къде е този банер?

# 575
  • София
Това за Комсед, ако е вярно, ще е много добре.   Peace

# 576
  • София
Да, стига да има това, което ви интересува. Wink
Ние последно търсихме кукли от серията Монстер Хай за дъщеря ми, която им е луд фен и нямаше ни една бройка. Това от 28/29.12.
Така, че да си го ползват намалението със здраве! Naughty
Ни една играчка от там не преставлява интерес за децата ми!
Обадих се в Хиполенд и веднага в събота се сдобихме със желаната кукла без проблем!

# 577
Ходих в Зара, по- конкретно ме интересуваше детското намаление.  Меко казано останах разочарована. Доста обрано, раздърпани дрешки и разбира се липса на номера. Взех три тънки блузки и едни панталони. Иначе за дамските Зара съм доволна. Взех си ботуши, чанта и 2 туники Peace

# 578
  • 1st floor

Днес?  ooooh! На втори?!  ooooh!

# 579

Виж, че е писала нощес...значи на 01.01. е било  Wink
Днес минах през центъра, изненадващо малко движение имаше, чак се зачудх работен ден ли е...че аз съм по майчинство, та понякога губя дирята на работните дни.  Mr. Green

# 580
  • София

Къде е този банер?

В нашия форум го виждам. Цъкнете подфорум На пазар и погледнете горе вдясно  Peace
или ето тук

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 14:13 от elix

# 581
"Поздравяваме Ви по случай настъпването на новата 2013 година и искаме да Ви информираме за предстоящата промоция на Комсед! Всички стоки в магазините ще бъдат с намаление -40%. "
Това пише на сайта на Комсед  Joy Joy Joy

# 582
Комсед -40% от 5 до 10 Януари, 2013 година!

# 583
  • 1st floor

Виж, че е писала нощес...значи на 01.01. е било  Wink

Mr. Green Вярно!!! Голям съм заплес, само видях втори януари... Blush

# 584
А някой дали има представа кога ще има намаления в PEPINA M ? Харесах си едни ботуши , обаче ми досвидя да дам 460 лв.  Rolling Eyes Ако поне малко ги намалят ще е добре ...

Общи условия

Активация на акаунт