Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 20 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Разбрах те, разбрах те, така е.  Grinning

Ване, да не си се пипнала, разкошна си!

# 676
  • София
Ох, ма Пуци, ся да ти кажа ли за кво пипване се сетих или да си премълча срамежливо!

# 677
  • София
Не знам колко ще подрипваш още, ама трябва да мислиш за нова тема  Peace
Ди, то с всички очи е така, не само със сините Laughing

# 678
  • София
а бе нова тема! Още цели 4 страници има!

# 679
  • София
Ами да де, довечера тамън
Ся като изиграеш още 2-3 ръченици тука и ще свърши
Лисичка като ни пусне и тя още 20-30 снимки на Дийн и сме готови Laughing

# 680
 hahaha пипнала.....помислих , че се е ощастливила  Blush

# 681
  • Варна
NellyR, да де, ама щот стана дума за сини...

# 682
  • София
Нели, не играя ръченици, а копаници и шопски хорА! моля, моля! Автентични като за пред Древен

# 683
  • Варна
Нели, не играя ръченици, а копаници и шопски хорА! моля, моля! Автентични като за пред Древен

Играй, Ване, че да ти минат другите нужди. Че то работа ли е само да гледа човек.   

# 684
  • София
Не знам защо, ама тези човечета ми приличат на Тримата мускетари и Д'артанян Laughing

# 685
  • София
оу, днес ми минаха всички нужди. Ако щете вярвайте, от 4 сезона Дневници на вампира само лицето на Клаус помня... и червената му риза! ето това отново си личи, че е сериал за вампири, а не за ревливи срамни въшки!

# 686
  • Варна
оу, днес ми минаха всички нужди. Ако щете вярвайте, от 4 сезона Дневници на вампира само лицето на Клаус помня... и червената му риза! ето това отново си личи, че е сериал за вампири, а не за ревливи срамни въшки!

Разбирам те напълно. На същото мнение съм. Моите нужди са по други места. Grinning

# 687
  • София
Айде сега, само една ревлива въшка има, молим те. Другата въшка все още не е ревлива Naughty

# 688
  • София
а, тва щот още не си гледала... добре, че нямаше водопад, че още една африканска държава щеше да пресъхне!

# 689
  • София
Стига бе, ще я пречукам тая значи. Разваля ми момчето Crossing Arms. Ма то и Клаус рисува кончета, така че няма пълно щастие. Важното е как ще приключи всеки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт