Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 600
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Атти,благодаря за темата  bouquet
Аз имам няколко находки тази година и се надявам да ги подновя и догодина Mr. Green Поне засега не са ми омръзнали Wink Това са -Insolence Guerlain-EDP,но мисля следващият път с EDT да се сдобия Peace,L'ínstant magic Guerlain-EDP/ама ми е на свършване Sad/, МЧР Guerlain,Classique X Jean Paul Gaultier , Ninfeo Mio Annick Goutal -последните два-благодарение на Ре Hug
Предвидила съм доста  в уиш-листата,пък да видим Whistling

# 16
  • София
Благодаря за темата   bouquet
Много парфюми съм искала през годината. Някой се оказаха разочарование, други голямо откритие. От любимците за 2012 година: Patchouli Leaves , Citizen Queen, White Patchouli, Balenciaga L`Essence.
В последно време от главата не ми излизат Oriental Lounge, Chinatown и Coromandel, но не знам кое да е първо  newsm78

# 17
  • Чукарландия
Цял ден тъна в блаженство - в прегръдката на Фифи. СтраОтен. Heart Eyes

# 18
Аттииии, много си бърза! Нямам много време тия дни, а не искам да ви изпускам!
Добре, че Мимси звънна вчера, та се настроих парфюмно и идвам да ви прочета равносметките!
Явно не се бях изразила добре са местонахождението на Л'Ерболарио - входът откъм Билла, гледащ към бул. Тодор Каблешков, не към бул. България. Веднага след аптеката до входа, вдясно. Малък бутик, но с невероятни неща! Аз честно казано съм малко разочарована от парфюмите, но предполагам, че е заради преживяванията ми тогава, прекалената навалица, многото емоции...Една приятелка си купи само душ-гел, а я засипаха с пробички и й направиха безплатна клиентска карта. Исках и аз, но ще е някой друг ден, че парите свършиха...
А свършиха, защото тази година си купих няколко неща, които ми плениха сърцето:
обнових Rose Essentielle edp - Bvlgari,
придобих - Terre d'Hermes edp, 21 - Costume National, Patchouli Intense - Molinard, както и изкусилите ме на момента 15 милилитрови сладури Santal Massoia, Ambre Narguile, Poivre Samarcande, Vetiver Tonka и Paprika Brasil, заедно с White Lilac & Rhubarb - Jo Malone.
Всъщност "сега и веднага" желанието беше Интензивното Пачули, но го взех наскоро, въпреки че го бленувах от април.
Всичко останало са подаръци или от размени.
Истински преоткрития за мен тази година са Инфузията на Прада едп и едп на Галиано - първият го планирам за купуване в края на зимата, а вторият се надявам скоро да ми краси шкафчето.

Но днес съм много зле физически и нищо не може да ме накара да сложа парфюм. Последните пъти като съм го правила в такова състояние и след това парфюмите са заминавали към нова притежателка... Tired

Аз много се надъхах от тази картинка на Милейди - ще я претворявам със сигурност, а и веднага ме лъхна аромат на цитруси, подправки и глювайн!  madnoel cheers Nature Snowman

Теди, Ориентал Лаундж (що не мога да пиша тук на латиница - само копи пейст правя, ама ми е досадно така?) - цяла зима бих го носила!

# 19
Атти, аз прочетох за какво е темата, но ме мързеше да мисля  Blush
откритието на годината вероятно ми е Май Инсоленс, защото меря втора бутилка от него и трудно ще спя докато не се сдобия с трета  Laughing
празна 30 мл. с капачка - 134 гр.
без капачка - 104 гр.
капачката за бутилка 30 мл. и 50 мл. е еднаква

# 20
  • София
Ми да ти подскажа евентуално - 68 Колон Герлен?  Mr. Green

# 21
би могло, би могло  Mr. Green

# 22
Вече съм крайно влюбена в Hayari only for her. Най-най уникалния парфюм

# 23
  • София
Разкажи малко повече за този парфюм, няма много информация за него. Имаш ли го, можеш ли да го сравниш с друг?

# 24
  • Germany
Атти, чудесна тема, отново Hug  bouquet В унисон с темата заваляха и първите снежинки, прекрасно!
Много хубави тез портокали Wink

За моето парфюмно влюбване за 2012 вярвам няма някой да не е разбрал Mr. Green Ей там бяха пеперудите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Любов ли бе да я опишеш...
Него слагам на №1 в тазгодишната класация http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection-E … -d-Iris-6466.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Под №2 поставям Хиноки и Херба фреска. И там беше любов от първо помирисване, и то точно на тази комбинация, та ме накара да издирвам трескаво и двата по едно и също време, но... справих се  Mr. Green Wink.
№3 си поделят http://www.fragrantica.com/perfume/Parfumerie-Generale/Private-C … otique-10079.html и http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/L-Eau-de-Chloe-14000.html. Първият издирвам неуспешно засега, че е лимитка, а за втория ме мързи да отида до МОЛ-а да се напръскам както трябва Mr. Green, за да реша последно съдбата му, но пък така си имам парфюмна мечта и нещичко, което ме радва и вълнува.
Харесва ми усещането да съм влюбена в аромата си Heart Eyes. Това е ежедневната микродоза радост, която сама си доставям Blush. Харесва ми тази зависимост. Пожелавам на всички пишещи в темата дами и господа да откриват поне веднъж годишно онази парфюмна любов, която ни кара да горим, докато не я придобием  bowuu. Дано темата ни се напълни с подобни вълнения, защото и темата е част от парфюмната ми любов и обичам да има емоции в нея Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 15:04 от kovatcheva

# 25
  • София
Момичета, може ли по няколко думи за тези два аромата:  Praynig

Bronze Nanadebary - http://www.fragrantica.com/perfume/Nanadebary/Bronze-9607.html
L`Or Intense Torrente - http://www.fragrantica.com/perfume/Torrente/L-Or-Intense-2467.html

Вторият доближава ли се или се раздалечава от класическото Злато?

# 26
  • Козлодуй
Тъкмо си мислех,че вече нямам търпение за нова тема и ето я Grinning
Благодаря,Аттинка Heart Eyes Hug
Имам открития,сбъднати желания,както и поръчки за добрия старец.Но по същество ще пиша малко по-късно,а и трябва да преосмисля някои неща.
Ще се радвам най-много,ако успея да зарадвам две парфюманки(които не четат и пишат в темата),както съм замислила.

# 27
  • София
За моето парфюмно влюбване за 2012 вярвам няма някой да не е разбрал Mr. Green Ей там бяха пеперудите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Любов ли бе да я опишеш...
Него слагам на №1 в тазгодишната класация http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=691366.15;num_replies=21 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ковачева, наистина страхотни портокали  Heart Eyes Така ми се искаше да произведа нещо подобно у дома, но ММ не понася аромат на карамфилче, а котаците ще се зарадват изключително много на декорацията ми  Mr. Green
Моля те, оправи линка горе, защото ме праща да ти отговарям - не че не искам де, ама нека да показва пеперудите Simple Smile

# 28
Атти, красота  Heart Eyes
Открих една-две любови тази година, като например Musc Maori и Praline de Santal, но този дето го исках за 'вчера' се оказа Candy Prada. От добрия старец искам подарък, но какъв и аз незнам. Няма нещо, което да мечтая и желая така силно, просто искам нов парфюм, защото съм зависима. Laughing
Повече са ми разочарованията за тази година. Дълго желани неща и в последствие не ме радват, като Ambre narquille, Tabaco vanille, Back to Black Rolling Eyes

# 29
Разкажи малко повече за този парфюм, няма много информация за него. Имаш ли го, можеш ли да го сравниш с друг?
Уникален е с това, че има 20% парфюмна концентрация. Единствения в света с толкова висока, един от Шанел-ите се доближава до него единствено с 12%. Като аромат е много плътен, балансиран и изчистен. Да ти кажа честно, не се сещам с кое да го сравня, защото не ми се иска да го сравнявам с масовите брандове. Висок селектив е и се предлага само в 50мл., 3 аромата има само марката.

Общи условия

Активация на акаунт