Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 519
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ковачева, благодаря!    bouquet
Скрит текст:
Отивам за Розе, всичко друго си имам.  Grinning Утре ще се похваля.
Бижу, какво му е на името? Греяно/горещо/жежко  вино ( не съм сигурна за превода).
Тази Виза , само ми я врете пред носа.  Crossing Arms Моля, на следващата среща , някой да я донесе за да я тествам.  Praynig
Голяма дилема.. Grinning

# 226
"Глю" не ми харесва, иначе сигурно нищо му няма. Crazy

# 227
Здравейте момичета, темата ви е чудесна и ако позволите да се включа и следя коментарите ви и линковете които пускате. Вашите коментари често ме вдъхновяват и помагат в работата ми. И в този ред на мисли да попитам за мнението ви за този парфюм http://www.fragrantica.com/perfume/Swarovski/Swarovski-Edition-15636.html

# 228
  • София
Аз днес минах през The circle. Такова калпаво настроение имах, че ми се пооправи само след подушването на няколко аромата. Много е добър консултантът, признавам му го.Насочи се към Серж Лутенс, само като посегна и си викам: е,сега ще ми види сметката, защото знам, че това не е моят бранд. Пръсна  Datura noir. Точно него го бях пробвала и харесала на времето,само че от името бях запомнила само noir и като пръснах един noir  направо се откзах от марката. И други неща пробвах, но като не се надписват тези картончета, а и аз като не помня... Хареса ми и един друг пак на СЛ с лек аромат на зюмбюл, обаче не знам кой е като име. ooooh! Трябва да е Bas de Soie.
Големият въпрос е дали за Коледа да  поръчам от сайт datura noir или да го купя от магазина, вие какво бихте ме посъветвали. Възможно ли е да е ментосан този аромат. newsm78

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 17:55 от mia1

# 229
Вчера и днес рокерска визия с много кожени гривни на Маржиела и Бандита. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз като Куржчето много Глювайн за стопляне и Коледно настроение. Алкохол не обичам, но глювайна е приказка. С Бандита ми се връзва чудесно. Laughing

# 230
  • София
Здравейте, взлизам с едно може би тъпо питане, но сещате ли се за парфуми двойници на Trouble Blush

# 231
mia1, специално за Серж можеш да се довериш. Peace 

# 232
  • София
mia1, специално за Серж можеш да се довериш. Peace 

Благодаря Hug Точно такъв отговор исках да чуя.  Wink

# 233
Момичета,и аз да споделя моето откритие за 2012-та.Мисля, че съм влюбена в този парфюм.Случва ми се на около 4-5 години.Най-новото изкушение на LANCOME-La vie est belle.

# 234
"Глю" не ми харесва, иначе сигурно нищо му няма. Crazy
Както се казва глю не звучи точно като Glüh- , просто няма начин да се предаде оригиналното немско звучене. Факт е, че думата все пак се наложи в последно време.
И за да не е спам, ще напиша, че се бях засилила към  L`Erbolario, но разбирайки, че става дума за почти моно-аромати, тип натурална козметика, леко се възпрях. Може и да не съм права, но от този тип парфюми досега не съм намирала нищо за себе си. Иначе съм голям фен на всякакви натуралности. Laughing А и наистина е приятно да те обслужат любезно и обсипят с мостри, но не ми се дават каквито и да било пари за моноаромат заради мострите. Зарината съм с всякаква козметика, и  краката си да мажа ,пак няма да свърши скоро. Ако някой ходил вече до там ме обори, току виж съм свърнала към булевард България, няма да ви се сърдя.  Wink

# 235
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Някой би ли ме насочил от къде да взема този парфюм?

Рових в няколко сайта, но цени различни,...не съм наясно кой е читав и кой не...от Амазон, не мога да го взема аз, тъй като нямам карта.
Благодаря!

# 236
Благодаря на момичетата, които ми препоръчаха Burberry за мек, топъл, уютрн аромат - днес го тествах, разкошен е  Heart Eyes

В L`Erbolario като аромати ми харесаха Хедра и Meharees, но си тръгнах с шампоан Simple Smile

# 237
By Kilian ще се продава в София съвсем скоро. Peace

# 238
  • София
Идвам да си споделя болката. Днес тествах Инсоленс едт и бях убедена, че трябва да го имам. Преди около час половинката се прибира и нещо говорим и той отбеляза, че мириша по различен начин. След още няколко минути обаче каза, че му мирише на котка/ котешка урина  ooooh! Подадох си китката да подуши и той каза "да, това е" Shocked Shocked Миришело му на виолетки примесени с котешкото. Все още си мисля, че има проблем с обонянието. За протокола- нямаме котка, нито съм пипала/била в къща с котки, че да е от там миризмата. На някой да му се е случвало нещо подобно конректно с този аромат? Имах и Далия Ноар едп малко останал на шала, но не мисля, че са се смесили.

# 239
  • Бургас
Далия Ноар и миризма на котки  Naughty
От скоро се наслаждавам на този аромат, макар че недолюбвам кремести, сапунени и пудрени парфюми. Този е много фин, женствен и някак класен  Blush А си падам по шипри, по принцип  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт