Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 512
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • Чукарландия
Ееех, Натали... Heart Eyes

No comment. Crazy

# 316
Бутилката с печата е от старата партида, новата е в L'Art et La Matiere или 500/1000 мл Bee бутилките. Специално този аромат не е реформулиран за разлика от повечето Les Parisiennes, които не само нова бутилка, а и нова формула получиха. Маркетинг решения предполагам, но качеството не е променено.

Благодаря oohhwire Hug

Ще се купува този с новата бутилка значи, въпреки че старата с печата повече ми харесваше  Confused

Да помоля, ако някой поръчва от ausliebezumduft.de, да ми драсне на лични Praynig Набелязала съм си една пробичка от там, а минимума за поръчка са 4 пробички.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:31 от Ronita

# 317
  • Пловдив
Момичета,
извинявам се,че нахълтвам в темата ви,
но съм сигурна,че само тук мога да получа компетентен съвет.
Реших да купя хубав парфюм на мъжа ми.
Колебая се между Кукуриго-то на Жан Пол Готие, A Men Pure Leather на Тиери Мюглер
и още няколко.Май клоня към Кукуригу,защото мъжът ми харесва стария парфюм-този,
който е в бутилка с мъжки силует.
Не знам-съвсем се обърках-чета,мириша- моля ви помогнете!!!

# 318
....
Колебая се между Кукуриго-то на Жан Пол Готие, A Men Pure Leather на Тиери Мюглер
...

Ако харесва силни,тежки атомати- ориенталци, то тогава Коко Рико ще е добър избор. Много е траен и хубав,има доста какао,но не е сладък. Много е мъжкарски ,но пък на мен ми стои страхотно  Mr. Green

# 319
  • Пловдив
....
...

Ако харесва силни,тежки атомати- ориенталци, то тогава Коко Рико ще е добър избор. Много е траен и хубав,има доста какао,но не е сладък. Много е мъжкарски ,но пък на мен ми стои страхотно  Mr. Green

Много ти благодаря!!!
Написах Кукуригу,защото разбрах,че така се превежда на бг

# 320
Халюцинирах го в най-небивали ситуации и се чудех откъде идва мириса. От съзнанието ми, естествено. Взе да ми харесва да имам фикс идеал в главата си и реших, че не бива да го купувам, по логиката, по която не бива да се жениш за голямата си любов.

Натали, бръкна ми в здравето с този пост.
Имам и такъв мъж, и такъв парфюм в живота си. Мога да ги вдишам все едно са до мен, а и от двамата стоя надалече. Само логиката, тя ми липсва ooooh!

Откритията ми тази година са Lanvin Marry me, защото го бях набутала в приятно-лятното клише, а той се оказа вълнуващ аромат за хладно време; Krizia Donna Istinto, понеже ме вкара във филм - всеки път като го сложех ставах невъздържана и остра, а не съм вярвала, че има нещо, обратно на успокояващ аромат, но не по енергизиращ или възбуждащ начин, а чисто и просто ме прави агресивна, което е ужасно и не допусках, че е въобще възможно;  Givenchy Amarige Mariage - харесвам го, не знаех дали го искам пак докато не получих ново бутилче, сега не мога да му се надишам; откритие ми е и туберозата, която в малки количества и добре вписана (Pleasures Estee Lauder) ми е направо чаровна; откритие ми е също така, че докато не изникне история, с която да съчетая даден аромат, той ми е абстрактно-безразличен, колкото и да е хубав, трябва да ми проговори. Откритие ми е ароматът на лотус, търся си го вече, дори в анти-перспиранта си. Crazy От новите заглавия изпитвам интерес само към CB Florabotanica, но още нямам преки впечатления. Звучи ми интригуващо и предусещам, че ще ми легне на носа. След отзивите тук ще се разходя до мола на България, нещо може и да ми завърти главата предколедно. Честно казано, искам я тази емоция, голям отдушник ми е едно такова желание, приятно омаломощаващо е.  Blush

# 321
  • Germany
Някой има ли вече впечатления от новия парфюм на Ермес http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-17076.html ?
Попаднах на следното описание за него:
"Светъл, лек, слънчев аромат. Jour d'Hermes се характеризира с освежаващо, деликатно, съблазнително и много чувствено звучене, което отразява цялата прелест на безгрижен и безоблачен летен ден, прекаран на плажа, покрай морското крайбрежие на уютно и красиво място.
 От изгрев до залез в топлия морски въздух витаят разнообразни цветни аромати, които допълват изискано-тръпчивите зелени тревисти нотки, мирисът на горещ пясък, освежаващия аромат на морския бриз, едва уловими акценти на подправки и мекия аромат на топло тяло, затоплено от ласкавото слънце. Всички тези ноти хармонично присъстват в парфюма.
Jour d'Hermes  е достъпен в бутиците на  Hermes във вариант  50 мл и 85 мл във вариант ЕДП, а така също и флакон рефил от 125 мл. В началото на следваата година ще се разпространява на всички места, които предлагат Ермес. "
Ели, да го пробваш задължително, чакам мнение, макар да подозирам, че ще е чудесен за лятото, още повече, че носът зад него е Жан Клод Елена Party

# 322
  • София
Получих си Новогодишния подарък Datura noir  и сега като видях, че пръскалото се маха и се опулих. Ако знаех, че е такова нямаше да го взимам. Направо ми идва да ходя и да го сравнявам, за да видя дали е оригинален. Вярвате ли, че забравих и как мирише, направо не знам какво да кажа и направя. Може и да си въобразявам, обаче имам усещането, че мирише на друго. Embarassed

# 323
  • София
споделям мнението на Re от Ре - наистина Kokorico e мъжествен и много различен от Le Male и Fleur du Male. Kokorico носи усещане за класически мъжествен парфюм, като наподобява L'Instant de Guerlain pour Homme Eau Extreme. Според мен, Kokorico е по-мощен и се усеща по-добре, докато Guerlain pour Homme Eau Extreme стои по-билзко до кожата. И двата са чудесни, до някъде си приличат, но и се различават. Аз ги харесавм много и двата по различен начин. Homme Eau Extreme стои някак по-праволинеен, докато в Kokorico усещам повече развитие и комплексност, като аромата на смокиня в кукуриго-то ме плени напълно  Simple Smile При Guerlain pour Homme Eau Extreme усещането за истинско какао е доминиращо, като то не се изменя много, но пък провокира хубави и топли, уютни и най-вече позитивни настроения в студените дни. С тези два парфюма, грешка не може да има.  Simple Smile

колкото до Mugler A*Men Les Parfums de Cuir  - също чудесн избор, като е различен от предишните лимитирани серии. Този кожен А-мен носи усещане за улегналост, по-сериозен, като не губи ни най-малко духа на класическият А*мен. Все едно е по-голям братовчед на другите лимитирани серии, които са по-сладки и усмихнати. Може би, само Taste of Fragrance/ Pure Chili леко се доближава до Les Parfums de Cuir, и то не толкова като нотки, колкото до цялостно усещане за по-зрял и сериозен аромат. Като трайност и сила - перфектен, което едва ли учудва някой  Simple Smile Кожата в него не е груба, отблъскаща или доминираща, по-скоро присъства, без да се надига твърде много пред другите нотки и именно така дава хубав баланс, комплексност и го отличава от другите мюглери - по-мъжествен и по-малко сладък. Тези, които очакват откровен кожен аромат, ще останат раозчаровани... A*Men Les Parfums de Cuir определно си заслужава вниманието и комплиментите, но въпреки това, не ми е фаворит от лимитираната серия на A*Men.

# 324
  • Germany
Получих си Новогодишния подарък Datura noir  и сега като видях, че пръскалото се маха и се опулих.
И какво точно те притеснява, нали е бил запечатан? На всички се маха пръскалото Peace

# 325
  • София
Някой има ли вече впечатления от новия парфюм на Ермес http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-17076.html ?
Попаднах на следното описание за него:
"Светъл, лек, слънчев аромат. Jour d'Hermes се характеризира с освежаващо, деликатно, съблазнително и много чувствено звучене, което отразява цялата прелест на безгрижен и безоблачен летен ден, прекаран на плажа, покрай морското крайбрежие на уютно и красиво място.
 От изгрев до залез в топлия морски въздух витаят разнообразни цветни аромати, които допълват изискано-тръпчивите зелени тревисти нотки, мирисът на горещ пясък, освежаващия аромат на морския бриз, едва уловими акценти на подправки и мекия аромат на топло тяло, затоплено от ласкавото слънце. Всички тези ноти хармонично присъстват в парфюма.

Ох, и шишето му много красиво!

# 326
  • София
Не знаех, че се маха, защото веднага започвам да се съмнявам, че може да е подменено съдържанието. Сама се вкарвам във филм, но вече и не ми мирише на пробвания парфюм. Предполагам, че параноята ме гони излишно, но имам нужда от потвърждение, че парфюмът е читав иначе имам усещане, че се пръскам с менте. ooooh!

# 327
Не знаех, че се маха, защото веднага започвам да се съмнявам, че може да е подменено съдържанието. Сама се вкарвам във филм, но вече и не ми мирише на пробвания парфюм. Предполагам, че параноята ме гони излишно, но имам нужда от потвърждение, че парфюмът е читав иначе имам усещане, че се пръскам с менте. ooooh!
То тези дето са капсуловани пък хич нямат ментета ,  ooooh!Иди в магазин, пръсни се и свери щом се съмняваш едва ли тук някой може да ти разсее съмнението щом ти вече си го нарочила Peace

# 328
  • София
Така е, знам, че няма как да ми кажете, че не е менте Laughing. Точно го каза, нарочила съм го, въпреки че много хубаво мирише. На Патриарха магазина за нишови парфюми дали ги има СЛ? Направо ще ми е неудобно да се появя в The Circle.

# 329
mia1, не се побърквай. Laughing

Нат, мен Жестоката не ме докосна, но ако не го познавах, щях да припадам след поста ти. Grinning

Ковачева, изгорях, даже не ми трябва и да го пробвам. Фен съм на Елена и до сега не ме е разочаровал, а с това описание.... Ще чакам новия Ермес с пеперуди в стомаха. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт