Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 492
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Boston, MA
Шанелските маниачки, знаете ли как е възможно в Ибей вече да се продава Шанел ексклузив 1932?

Изобщо чухме ли нещо някъде за този парфюм?

# 556
За този нов Шанел аз прочетох завчера и снимка даже щях да пускам, но той нали догодина трябва да излезе newsm78божеее колко са бързи  Laughing

# 557
Бижу,ще чакам да споделиш за Сваровски Hug Вчера го гледах,но така и не подуших.... Confused
Разбира се, но се опасявам, че ще пристигне чак след Нова година... Confused

# 558
  • София
Какво си си взела вчера? Hug
Взех си само Tobacco Vanille  Heart Eyes

Днес отказах на мъжа ми да ми купи парфюм. .......... той каза, че ако искам ще ми купи. Не ми беше удобно ....blush:

Божеее, какви мъже, пък и какви жени.  Peace Peace
А де, и аз това се чудя Shocked
Има толкова други неща, които искам и ще ме радват ако ги придобия. Парфюми си имам предостатъчно .

# 559
  • София
Ели, извинявам се за сравнението на Беж с Лелболарио, но така го усетих.  Embarassed

няма за какво да се извиняваш, аз го усещам (върху себе си) по същия начин - нелош, но в никакъв случай уау или като нещо класно/скъпо. Цитирах те за да обоснова, че не само аз така го усещам, а явно и околните така го въприемат. Нищоооо, едни спестени 120 евро  Whistling

Бела, М7 не беше ли спрян  newsm78 Нещо такова ми се върти, а и това би обяснило защо не го намираш  Rolling Eyes Иначе Новият М7 Ауд нещо-си (мързи ме да проверя точното заглавие сега  Embarassed) е нова версия. Ковачева много го беше похвалила. На летището е 51 евро  Hug

АЗ бих ти препоръчала с две ръце Спайсбомб, но е малко по-скъп 62-3 евро беше, но пък си заслужава до последния цент  bowuu Да не влизам в подробности, но този аромат рисува картини на страстен секс  Heart Eyes

Днес отказах на мъжа ми да ми купи парфюм. В колата слушахме реклама за промоцията в Естее и той каза, че ако искам ще ми купи. Не ми беше удобно след вчерашното придобиване на двата броя Томи  Blush

Joy Joy Joy закъснял е  hahaha Но му пиши червена точка все пак, поне е попитал  Blush

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 20:26 от Elitsa_z

# 560
  • София
преди няколко месеца YSL M7 100мл го видях наличен в реалния магазин на http://www.perfumes.bg.
Беше 1 бройка-около 120 лв по спомен...дали сега го имат, няма идея-по-скоро ще е изчерпан, но не ми коства нищо да погледна, така или иначе магазина им е близо до работата ми. Simple Smile

# 561
  • Чукарландия
Deetron, можеш ли да опишеш по-подробно Au Masculin Lolita Lempicka. Заинтригува ме, но да не е много сладникав? Е, ако е, ще го ползват синовете ми, лошо няма...   Hug

# 562
  • София
BBeLLa - да, доста е сладък, много мощен и траен, в типа и категорията на Mugler A*Men Pure Malt, Joop!-Homme Joop!,  Jean Paul Gaultier - Le Male, с разликата, че в Лолитата няма типичната за  Le Male мента  Simple Smile По-смелите момичета, като нищо мога да пробват тази Лолита за себе си...може да бъде наречена и унисекс.
Трудно ми е да го опиша в детайли, защото си е сладък зимен парфюм още от самото начало. Накратко - съблазнителен, вечерен/клубен аромат.  Simple Smile Истината е, че случайно се сдобих с него, след като исках  Azzaro Twin for Men, който също е прекрасен зимен мъжки избор, но го нямаше и си взех Лолитата на сляпо, надявайки се да е вкусен сладкиш като Лолитите на приятелката ми  Grinning
И така случайно си намерих аромат, по-любим в зимата от Мюглер, Гутие и тн

# 563
  • София
Много се радвам на всички, които обичат ТФ и успяха да си вземат мечтаните парфюми на прекрасна цена, много коледно и радостно звучи  Heart Eyes

# 564
  • Чукарландия
Благодаря на всички за предложенията!  bouquet

Съвсем се оплетох...като патка в кълчища. ooooh!
Така или иначе ще стрелям на сляпо - к`вото дойде... Joy

# 565
Момичета, да попитам, търся си бадемово-марципанов аромат, искам да е нещо подобно на бадемите в началото на Тонка Империал, и да не прилича на Ориенталските мечти, защото тях не мога да ги понасям  Sick

Засега съм се спряла на Louve Serge Lutens и Heliotrope Etro. Досега четох мнения във фрагрантика, някои казват, че е основната нотка на Louve е марципан, а други усещат само вишни и никакви бадеми и марципан. Thinking В Heliotrope пък ме притесняват цветята, но от друга страна в него има тонка, та може би повече се доближава до началото на Тонка Империал newsm78

# 566
Ахой на всички   bouquet
Оживях и днес. Определено доста по-спокойно от вчера, но и почти опразнен ТФ.
КОгато ме преместиха в този бутик почнах да харесвам Орхидеята, но покрай тази промоция само за 2 дни просто я намразих. Толкова ми беше зле снощи, че щях да се гътна. Ма как пък всеки 2-ри в магазина пръскаше от нея, и то така, обилно, да има.  #2gunfire Sick  Днес промотърите и те - застанал младежа зад касата до мен и си пръска блотери. Бе викам му "Я да се махаш на вън, че след малко ще те оплискам"  Sick   Баси...а мислех да си взема една трийсетичка. Както и да е.

Сега, в момента не е ясно все още дали до края на промоцията ще има Ноар. Очакваме нов внос утре, но какво има в него не е ясно. За в момента от приветата има бол от Цветните, Neroli, Azure lime. Други няма. От стандартната линия бяха останали само мъжкия, Грей ветивер и Блондинката. По 2-3 бройки. Ако някой иска нещо да ми пише на ЛС да запазя. А Ноар като дойде ще ви кажа, че и аз обмислям дали да не взема един за ММ.

# 567
А аз си мислех, че би било страхотно да работя в парфюмериен магазин Simple Smile.

# 568
Дами,днес  - бутика на E. Lauder пръснах Черната орхидея на ТФ-- на мен ли нещо ми се струва или...трайност и то не особено интензивна около 5 часа. При мен ли е проблема или е нормална тази трайност  bouquetБлагодаря

# 569
Не е нормална. Peace Трае над 12 часа, а най-често цяло денонощие, дори и след душ. От дрехи и коса няма махане.

Общи условия

Активация на акаунт